Ada-jeje Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Taki przystojniak to przeciez musi domek znalezc i to szybko. Quote
wszpasia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Misiu ciągle jest u mnie, ale to nie zmienia faktu, że szuka dobrego domku. Tymczas nas nie interesuje - dopóki nie znajdzie czegoś docelowego, na całe jego psie życie będzie tu gdzie jest do tej pory. Ale mam nadzieję, że znajdzie się jakiś kochający dom dla tego psiaka. Odkąd go mam mieliśmy trochę problemów zdrowotnych - najpierw niezagojona ranka po gryzieniu się z innym psem zaczęła się ostro paskudzić..po antybiotyku zaczęło się w końcu goić. Potem pazurek, który w jakichś okolicznościach został zmiażdżony, zaczął się paskudzić - ale też już jest ok. Następnie wysypka na buźce - ciągle z nią walczymy..Kasy na weta nie mam więc narazie rivanolem mu to przemywam, ale jak nie zacznie schodzić to trzeba będzie i kasę skądś wytrzasnąć żeby morda się nie męczyła, bo wyraźnie go to swędzi. Uch..mała skarbonka z tego Micha:) Quote
dariaopole Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 bidula kochana że się go te choróbska czekają !! Quote
wszpasia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Byliśmy u weterynarza - na mordce to ropne zapalenie skóry..paskudztwo:( leczymy.. Byleby moja Dorka ne złapała tego!! Trzymajcie ciuki bo 2 chore psy to już masakra. A tak w ogóle to proszę o radę - Dorka będzie miała jeszcze w maju cieczkę..jestem zrozpaczona, bo myślałam, że Misiu do tego czasu znajdzie dom, ale nie zapowiada się na to..A nie mam możliwości odseparowania ich od siebie w domu - gdzie w Gdańsku można tanio przeprowadzić steryzlizację psa? a może jest szansa na to, że w schronisku mi to zrobią jako ża Michu to zajda? Quote
Tengusia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Podnosze :laola: Nie znam sie na tym ale zdaje mi sie ze sterylizacje przeprowadza sie po cieczce :roll: mimo to mam nadzieje ze wybrniecie z tej nieciekawej sytuacji ;) Quote
Ada-jeje Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Zapytaj weta to moze jescze nie jest za pozno na podanie czegos aby wstrzymac cieczki. Quote
wszpasia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dla Dorki już jest za późno ale myślałam raczej o steryzlizacji Misia. No i wykonają mi ten zabieg w schronisku w Gdańsku także jestem uratowana!! Quote
wszpasia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ech, żal mi go trochę, bo wiem, że to zawsze zabieg inwazyjny ale dobrze robię..prawda..?? Nie tylko Dorka będzie bezpieczna ale i innym suczkom nie zafunduje niechcianych szczeniaczków..A mimo to denerwuję sie:( Quote
dariaopole Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 wszpasia : myślę że ta kastracja to bardzo dobry pomysł !!!! psy szybko dochodzą do siebie po takich zabiegach no i będzie pewność że nikt go nie użyje do rozpłodu !!! a podnosimy bo jedynie tak możemy pomóc Quote
wszpasia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Misiu Już Nie Szuka Domu. Zostaje U Nas. Także Dziękuję Wszyskim I Mam Nadzieję, że Innym Psiaom Uda Się Wyjść Na Prostą Tak Jak Misiowi Się Udało:) Quote
Gosia>>> Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 No to wspaniale. Gratuluję decyzji i mam nadzieje, że długie lata spędzicie razem. Pozdrawiam gorąco Quote
Recommended Posts