Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kopiuje z niebieskiego forum:

Skontaktowalam sie z Pania, ktora dala ogloszenie na trojmiasto.pl, ze znalazla amstaffa.
Pies stal sam na przystanku tramwajowym, przestraszony, zziebniety, smutny. Mial na sobie za mala kolczatke i smycz powiazana z roznych kawalkow tasmy
Jest brazowy z bialym skarpetkami, ma blizne nad prawym oczkiem oraz nieduze ale widoczne blizny na tulowiu-jedna po prawej i jedna po lewej stronie. Pies nie ma rowniez lewego kla w dolnej szczece. Jest to swieza sprawa, bo ciagle ma przekrwione dziasla.
Pies do suczek jest ok, na samce warczy i szczeka. Zachowuje sie czasami jak szczeniak wiec prawdopodobnie jest mlody. Dzisiaj umowilam sie z ta Pania i pojdziemy do weterynarza zeby ogladnal go i jego zeby, tylko jest problem z kasa Jezeli pies nie zacznie okazywac agresji zostanie u tej Pani
Zobaczymy czy zglosi sie jego wlasciciel, jesli tak zostanie dokladnie przepytany i sprawdzony.
Byc moze niedlugo bede Was prosila o jakas zbiorke kasy na leczenie, ale zobaczymy co wet dzisiaj powie.
Trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo ok.

Niestety okazało się, że pies nie lubi kotów i nie może zostać dłużej u tej osoby, jest bardzo posłuszny i łagodny, toleruje suczki.
Dom pilnie potrzebny, pies dzisiaj ma trafić do schroniska.

Nr kontaktowy:
Moj nr tel. 507633344

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

Gosiu może ja ogłoszę pieska na innych forach ;)

Guest Kamcia_14
Posted

Nooooooooooooooo!!!! Baaaaardzo dziękuję:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Oby się udało. Kamcia-buziaczki dla Ciebie i jeszcze raz dzieki.:lol:

Guest Kamcia_14
Posted

Gosia>>>;4771581 napisał(a):
Nooooooooooooooo!!!! Baaaaardzo dziękuję:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Oby się udało. Kamcia-buziaczki dla Ciebie i jeszcze raz dzieki.:lol:

Nie ma za co dziękować ! Mam nadzieję , że na coś się przydałam .
Ale to jeszcze nie koniec moich asów w rękawie :evil_lol: .

Pozdrawiam :loveu:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='akucha']Kamcia, jesteś niesamowita!!! :lol:

Zawstydzacie mnie dziewczyny :diabloti: . Allegro i allegratka będą również na 1000000 % ! Tylko że wtedy przydadzą się moje osobiste kontakty .

I może nawet znajdzie się ktoś chętny na tego Amstaffka :loveu: .
Pewnien mężczyzna napisał do mnie w sprawie psa ( tylko dziwne że chodzi mu o amstaffy , dobki itp) . Gdy go dokładnie przepytam i wyjdzie na to że jest odpowiedzialny i gotowy na psa to poinfomuje was o tym !

Posted

Kamcia miło, że wstawiłaś ogłoszenia ale podałam Ci nr do osoby, która sprawuje pieczę nad psiakiem i to do niej kieruj potencjalnych chętnych i niech ona ich weryfikuje. Ty psa nie znasz i przepraszam Cie ale adopcje bullowatych to duza odpowiedzialnośc, poza tym zalezy nam na czasie. także nie kontaktuj się z nikim i nie weryfikuj czy ktos się nadaje czy nie, tylko podawaj nr do dziewczyny, która będzie wszystko złatwiała.

Posted

Misiek - bo tak ma na imię chwilowo - jest u mojej mamy ponieważ ja mam 2 suczki:). Wczoraj prawie znalazłam mu dom, ale miałby (jak się okazało) być psem łańcuchowo - strużującym i nie mogłam mu tego zrobić!
506 65-68-65 to mój nr!!
wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt.
ew podaję maila:
wszpasia@poczta.onet.pl

• 2 weeks later...