kora78 Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 no i transportu cosik nie mam. elzunia, a moze bys pks podjechala? Quote
elzunia Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 kora78 napisał(a):no i transportu cosik nie mam. elzunia, a moze bys pks podjechala? od nas pks w weekendy jak na lekarstwo,a w tygodniu odpadam bo najmłodsza jest w szkole i o 12 muszę być w domu gdzie się nie ruszę jest problem z powrotem do domu bo wiecznie spóźnienie i ciężko z autobusami się tak wyrobić bo mała na 8 do dzkoły a nq 12 juz po nią muszę być Quote
elzunia Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 A w ogóle gdzie jest Baxter bo na początku tylko pamietam dostałam odpowiedx niedaleko u mnie w schronie?ale gdzie? Quote
kora78 Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 moje miasto :) to szukam dalej. Quote
elzunia Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 kora78 napisał(a):moje miasto :) to szukam dalej. Ok już sprawdziłam że to Wałbrzych Quote
jo ka Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 elzunia napisał(a):Kochana to niech już u Ciebie konto zostanie zoastawmy to tak a my będziemy miały powód na ploteczki jesteś pewna Elu ? jak dla mnie to nie ma problemu, a pieniążki z konta mogę wybierać w bankomacie i dawać osobiście, tak więc nie trzeba będzie przelewać na kolejne konto Quote
elzunia Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 jo ka napisał(a):jesteś pewna Elu ? jak dla mnie to nie ma problemu, a pieniążki z konta mogę wybierać w bankomacie i dawać osobiście, tak więc nie trzeba będzie przelewać na kolejne konto I super tak się będziemy spotykać Quote
jo ka Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 a coś już wiadomo w sprawie wyjazdu do W-ycha ? i kiedy przyjedzie Baxterek :) ja ze swojej strony postaram się wysupłać jakiś grosik dla niego, ale ile- to sie okaże pod koniec miesiąca :roll: Quote
kora78 Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 jo ka, a jstes moze zmotoryzowana? moze bys mogla dojechac za zwrot kosztow? Quote
elzunia Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 jo ka napisał(a):a coś już wiadomo w sprawie wyjazdu do W-ycha ? i kiedy przyjedzie Baxterek :) ja ze swojej strony postaram się wysupłać jakiś grosik dla niego, ale ile- to sie okaże pod koniec miesiąca :roll: jo ka a umiesz robić bazarki? Quote
Morusander Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Witam u Boxterka i skladam deklaracje na 20 zl miesiecznie na domek tymczasowy.Powodzenia piesku. Quote
elzunia Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Morusander napisał(a):Witam u Boxterka i skladam deklaracje na 20 zl miesiecznie na domek tymczasowy.Powodzenia piesku. suuuuuuper bardzo bardzo dziękujemy pieniążki będzie zbierać Jo ka a my mieszkamy bliziutko i bedzie mogła go doglądać hihi Quote
elzunia Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Znowu troszkę porozsyłałam linka może ktoś nas wspomoże Quote
jo ka Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Ehh niestety nie jestem zmotoryzowana :/ tylko dwunożna i na tym polegam śmigając po naszej mieścinie I tak, już umiem organizować bazarki :D jeden właśnie trwa (w podpisie na dole) ;-) Quote
kora78 Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Morusander napisał(a):Witam u Boxterka i skladam deklaracje na 20 zl miesiecznie na domek tymczasowy.Powodzenia piesku. dziekujemy :))))) To Baxter. elzunia, czyli nie Ty bedziesz zbierac w koncu? Quote
xmartix Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 ja chcę dać 10 zł m-cznie stałej super że są osoby z NR, panią Stec znamy baaardzo dobrze i jej męża też.. zapytam kolegę czy nie chce z trasy zjechać 25 km jak będzie jechał na Wrocław w weekend Quote
kora78 Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 witamy ciocie matrix :) mam transport na wekend wlasnie. moze byloby cos wczesniej? tutaj zgodzila sie Satrina pojechac. 25km w 1str i25km do domu. i juz :) ot, caly koszt :) a moze i bez kosztu :) Quote
gosiaczek1984 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Sarunia-Niunia napisał(a):Ło Jesoo, ale propozycja!!!!!!!!! Elzuniu, dałabyś szansę Baxterkowi na nowe życie i pozwoliłabyś zapewne uwierzyć Mu w człowieka!!! Jakoś sprężylibyśmy się tutaj i bazarkami np wspomoglibyśmy Cię... tak myślę.... Elżunia wspaniała kobieta ,była u mnie na wizycie adopcyjnej jak adoptowałam Bamba,wielki spokój ,opanowanie,cudowna kobieta Quote
gosiaczek1984 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Dziewczyny ja mogę dzisiaj jechać z Elżunią po Baxterka,około godziny 15 Quote
gosiaczek1984 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 gosiaczek1984 napisał(a):Dziewczyny ja mogę dzisiaj jechać z Elżunią po Baxterka,około godziny 15 dzisiaj mogę jechać ,bo mam wolnę ,a trasę na Wałbrzych znam z zamkniętymi oczyma,bo codziennie dojeżdżam tak do pracy,może nawet wcześniej niż godz 15 ,na 12 mam sprawę do załatwienia góra z 2 godziny i możemy jechać Quote
gosiaczek1984 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Elżuniu czekam na odpowiedź,jakby mnie nie było na dogo to dzwoń na komórkę,za jakiś czas po nią pójdę ,bo zostawiłam w aucie,oczywiście pojadę tam z Tobą,poczekam gdzieś jak wszystko będzie załatwione,bo nie dam rady wejść do schroniska,to za wiele emocji mnie kosztuje,ryczę później cały tydzień Quote
kora78 Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 gosiaczek, podaj mi do siebie teraz nr tel. na wszelki wypadek. schronisko do 16 czynne. ale od 13 do 15 maja przerw na karminie psow, wiec wtedy zamykaja. ja musze zadzwonic i uprzedzic, ze bedziecie. ja dzis do 13 jestem wolna, pozniej juz nie moge jechac. Quote
Recommended Posts