elzunia Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 soboz4 napisał(a):deklaruję 5 zł miesięcznie dziękujemy na dobry początek Quote
soboz4 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 wybaczcie cioteczki, że tak mało, ale naszych bid w schronisku mamy niestety sporo... Quote
kora78 Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 soboz dziekujemy :) juz zapisuje. Quote
elzunia Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 soboz4 napisał(a):wybaczcie cioteczki, że tak mało, ale naszych bid w schronisku mamy niestety sporo... bardzo dziękujemy trzeba pomóc jak najwiecej pieskom i każda złotówka ważna Quote
jo ka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 soboz4 napisał(a):deklaruję 5 zł miesięcznie Pięknie dziękujemy! :D zaraz ślę info z namiarami do wpłaty :razz: Quote
Isadora7 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 kizimizi napisał(a):Baxter na 1! i ponownie hopsiamy Quote
wilczy zew Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='kizimizi'] Kora a moze by go ciachneli od razu jak juz u weta jest? Zadzwon moze i powiedz z ezabierzemy go pozniej od razu, moze sie uda [quote name='kora78']pytalam, nie da rady, zeby go ciachneli od razu :( teraz suki idą. przeciesz w pierwszym poście jest napisane [quote name='kora78']Baxter ma jedynie 3 lata, jest wykastrowany. Quote
elzunia Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Baxterku wskakuj do góry niech cię zauważą Quote
kora78 Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 on chyba nie jest wykastrowany... ale sie zamieszani zrobilo, ja tam dzis zadzwonie i sie dowiem. elzunia, a moze Ty bezposrednio bylabys Skarbnikiem? takie oczywiste pytanie mi umknelo, przepraszam. po co to przlewac w prawo i w lewo. Quote
Poker Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 (edited) Baxter idzie do Elzuni ? Bardzo sie cieszę.Pomyślę o kasie. Edited February 8, 2013 by Poker Quote
elzunia Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 kora78 napisał(a):on chyba nie jest wykastrowany... ale sie zamieszani zrobilo, ja tam dzis zadzwonie i sie dowiem. elzunia, a moze Ty bezposrednio bylabys Skarbnikiem? takie oczywiste pytanie mi umknelo, przepraszam. po co to przlewac w prawo i w lewo. Nie ktoś inny się zaoferował ale tak myślę,że może lepiej by było bezpośrednio?Może lepiej tak? Quote
jo ka Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 o widzisz! faktycznie to chyba najlepsze rozwiązanie, muszę tylko powiadomić Cioteczkę soboz4 o wynikłych zmianach, Quote
elzunia Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='jo ka']o widzisz! faktycznie to chyba najlepsze rozwiązanie, muszę tylko powiadomić Cioteczkę soboz4 o wynikłych zmianach, ok ale mam nadzieję że i tak się spotkamy na jakimś spacerku Quote
elzunia Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='jo ka']o widzisz! faktycznie to chyba najlepsze rozwiązanie, muszę tylko powiadomić Cioteczkę soboz4 o wynikłych zmianach, A po drugie niech może ten miesiąc już zostanie a na przyszły zmienimy? Quote
kora78 Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 ee poki jedna osoba tylko, to zmieniac od razu. pozniej bedzie tylko galimatias z kasą. wiec elzunia zostaje skarbnikiem. tak? dzwonilam do schroniska i upewnilam sie, Baxter jest wykastrowany :) Quote
jo ka Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 no to oki, postanowione co by więcej nie galimatiasować :lol: PS. cioteczka soboz4 już wysłała mi pieniążki na konto, ale to nie ma problemu- spotkam się z elzunią i dam jej grosik Quote
jo ka Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 elzunia napisał(a):ok ale mam nadzieję że i tak się spotkamy na jakimś spacerku no ja myślę że się jakoś 'umówimy' :cool3: koniec końców, ale nasze miasteczko do big city to nie należy :evil_lol: Quote
kora78 Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 super :) jedna osoba mysli nad transportem jutro. trzymac kciuki, bo potrzebne. Quote
elzunia Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 jo ka napisał(a):no to oki, postanowione co by więcej nie galimatiasować :lol: PS. cioteczka soboz4 już wysłała mi pieniążki na konto, ale to nie ma problemu- spotkam się z elzunią i dam jej grosik Kochana to niech już u Ciebie konto zostanie zoastawmy to tak a my będziemy miały powód na ploteczki Quote
Recommended Posts