Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dominika84']Kto ma fb, strona specjalnie z informacją dla szukających i oferujących transport dla zwierząt, płatnie i bezpłatnie. Dziś np. dziewczyna za darmo mogła wziąść Baxia, trasa Wrocław-Warszawa, jutro też ktoś jedzie cyt. "Warszawa-Wrocław-Nowa Ruda-Warszawa najprawdopodobniej jutro 667105621" nie wiem za ile i czy wogóle za $ , ale z pewnością transport łączony.[/QUOTE]
to jest ten transport.I dzis Bax jedzie do domu

• Replies 889
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:calus:... :glaszcze:...

i w dalszym ciągu przypominam o bazarku-cegiełce na Baksia, z którego dochód zostanie przeznaczony na A). jego podróż do Nowego Życia oraz B). co zostanie- myślałyśmy z elzunią o zasilenie innej bidy oczekującej pomocy..

Posted

[quote name='jo ka']:calus:... :glaszcze:...

i w dalszym ciągu przypominam o bazarku-cegiełce na Baksia, z którego dochód zostanie przeznaczony na A). jego podróż do Nowego Życia oraz B). co zostanie- myślałyśmy z elzunią o zasilenie innej bidy oczekującej pomocy..
oj tak.Miejmy nadzieję,że zostanie dla innej skrzywdzonej bidulinki.My czekamy na autko ok 14 ma być w Rudzie

Posted (edited)

....jak na szpilkach !! elcia - obfocisz nam ten moment ?? masz aparat na chodzie ??

>>zaczyna m obgryzać paznokcie!!!!!!.:crazyeye:

Edited by jo ka
Posted

[quote name='jo ka']....jak na szpilkach !! elcia - obfocisz nam ten moment ?? masz aparat na chodzie ??

>>zaczyna m obgryzać paznokcie!!!!!!.:crazyeye:[/QUOTE]
Oczywiscie jak łzy mnie nie zaleja

Posted

to strzelaj fleszem tam gdzie przez łzy radości/ szczęścia/ miłości przyuważysz taką ruchliwą czarną rozmazaną kropkę :) albo tam, do tej wysokości gdzie będzie doskakiwał jak piłeczka:dog:

Posted

Wsiadłem do auta

układałem się

No zapach tu jest inny coś nowego i nie wiem co sie dzieje?

Pańcia mówiła "proszę tylko nie do klatki"no i sobie patrzę ,moze pańcia jeszcze wsiądzie?

Oj pańcia poszła z drugiej strony nic nie rozumiem

I pojechałem......

resztę dowiemy się od Pauliny.A my z córcią siedzimy :placz::placz:.Cóż w domu dziwnie.Nikt nie biega nie łasi się .Sonia leży na swoim miejscu i patrzy sie na nas dziwnie.Baxterku przepraszam ,że musiałam Cię oddać,ale życzę Ci duuuuuuuuuużo szczęścia i miłości w nowym domku:loveu:

Posted

A to zdjęcie nie wiem czemu nie weszło z tym dopiskiem"Drzwi się zamknęły,silnik odpalony pańcia z córką zostały na zewnątrz....."Tak patrzyłam na niego i serce chciało pęknąć

Posted

czytam i też :placz: i gdy tak :placz: to też śmieje się przez łzy ....:loveu: :loveu:
bo tam też mu będzie dobrze :multi:
będzie dobrze.....

Posted

[quote name='jo ka']czytam i też :placz: i gdy tak :placz: to też śmieje się przez łzy ....:loveu: :loveu:
bo tam też mu będzie dobrze :multi:
będzie dobrze.....[/QUOTE]
Na pewno będzie super.Zapomniałam napisać Baxiek jak auto ruszyło nie wiedział jak uciekać chyba się bał.Zaczął przez chwilę gryźć smycz przywiazaną do drzwi.Matko Baxiu bądź szczęśliwy

Posted

[quote name='jo ka']a jak zareagował na cioteczkę kierującą ?? poznawali się, podszedł do niej ??
przybił osławioną piąteczkę :evil_lol: ?[/QUOTE]
nie myslałam juz nawet o "piąteczce"ale do auta wsiadł bez problemu wskoczył jej na kolana.Bez problemu bez warknięcia.Z uśmiechem na ogonie do dziewczyny podszedł.Zresztą na mnie też zrobiła miłe wrażenie.Sympatyczna dziewczyna.Uszykowała Baxiowi dwa miejsca zeby sobie wybrał.Bo prosiłam by w klatce go nie zamykała bo i tak ma wystarczający stres

Posted

Pożegnałam sie z Baxterkiem na trasie,jest taki słodki i jak sobie przytył,był trochę zdezorientowany,ale ogólnie było ok jak wyszedł,myślę,że to była dobra decyzja i Baxiu juz na zawsze będzie szczęśliwy w swoim ukochanym domku,który już na niego czeka i nie może się doczekać

Posted

[quote name='Alex13']My już czekamy na Baxterka:)[/QUOTE]

Baxterek już podąża do was ,on jest taki słodki,przytulaśny,zazdroszczę wam takiego cudaka,dziękuję Wam z całego serca ,że dajecie mu domek,kochana jesteś:)a my czekamy na relacje