jo ka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Jestem, zaraz wkleję zdjęcia, chwilka 'robiły się' ;-) Quote
jo ka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 (edited) 1. [SIZE=4]2. [SIZE=4]3. 4. 5. Edited March 24, 2013 by jo ka Quote
jo ka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 (edited) 6. 7. 8. 9. http://imageshack.us/photo/my-images/268/p1350195.JPG/ Edited March 24, 2013 by jo ka Quote
jo ka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 (edited) 10. 11. 12. 13. 14. 15. Edited March 24, 2013 by jo ka Quote
Poker Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 W końcu widać ,że on jest śreniowysokopodwoziowy.Słodziak z niego. Quote
jo ka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 (edited) 16. 17. 18. 19. 20. Edited March 24, 2013 by jo ka Quote
jo ka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 (edited) 21. 22. 23. http://imageshack.us/a/img40/7749/p1350233.JPG Edited March 24, 2013 by jo ka Quote
jo ka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 (edited) do ogłoszeń (?) 24. 25. 26. Edited March 24, 2013 by jo ka Quote
gosiaczek1984 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 wysłałąm tutaj Baxia http://www.dogomania.pl/forum/threads/241430-domek-z-kotami-przygarnie-psa?p=20638891#post20638891 Quote
kora78 Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Poker napisał(a):W końcu widać ,że on jest śreniowysokopodwoziowy.Słodziak z niego. Aleś się uczepiła, ciotka. Jak dla mnie to te garaze obdrapane trzeba z fotek usunac, zamazac jakos. Fotka druga lub pierwsza rozmyta super na tytulowe foto do ogloszen :) Twarze tez zamazac. w ogole pierwsza fotka fajna, do wykorzystania na pewno i fotka pierwsza przy nogach dziewczynki na dworze. Pozniej ta z elzunia, tylko... hmm meski wzrok cos tam przyciagac moze, wiec tez bym zamazala, bo maja sie na Baxterze skupiac :) Ciezko czarnemu psu foty porobic, oj ciezko. dobra. jo ka, wstawisz do jakiegos bazarku ogloszeniowego? z tekstem, tytulem. jak nr tel na mnie to pisac koniecznie- dzwonic po 17stej. Quote
jo ka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 (edited) kora78 napisał(a): Jak dla mnie to te garaze obdrapane trzeba z fotek usunac, zamazac jakos. Fotka druga lub pierwsza rozmyta super na tytulowe foto do ogloszen :) Twarze tez zamazac. w ogole pierwsza fotka fajna, do wykorzystania na pewno i fotka pierwsza przy nogach dziewczynki na dworze. Pozniej ta z elzunia, tylko... hmm meski wzrok cos tam przyciagac moze, wiec tez bym zamazala, bo maja sie na Baxterze skupiac :) Ciezko czarnemu psu foty porobic, oj ciezko. dobra, popróbuję cosik jeszcze pomalowac z fotami, aaa i ponumeruję je- będzie łatwiej się odnaleźć; hahaha>> może to dodatkowy atut- ela przyciągnęłaby jakiegoś fajnego faceta dla Baksia ;-) okk, żartowałam, rozmażemy twarze i in. części ciała, ojj to prawda- ciężko mu zrobić porządne zdjęcia bo to takie małe czarne- żywe istne sreberko!! ciągle w biegu / albo skoku ;) zaraz śmigam poprosić go bazarku ; myślę że teraz- te najnowsze ogłoszenia- powinny być adresowane na Ciebie, koro; ewentualnie na przyszły DT, ale póki co- dopiszę Ciebie oki ? edit: póki co- banerek [SIZE=3]Baksia , gotowy do częstowania się !! Edited March 24, 2013 by jo ka banerek Quote
Elza22 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Niestety nie mam dobrych wiadomości. Pojechała dzisiaj do domu sunia która była u mnie na tymczasie.Przywitała swoich nowych właścicieli bardzo nie fajnie,warczała,nie dała się przekupić smakołykami,nawet nie chciała z nimi wyjść na smyczy musieli ją wziąć na ręce. Nie wiem jak rozwinie się sytuacja... Quote
Sarunia-Niunia Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Baxterek w pełnej krasie: http://imageshack.us/a/img16/1023/baxter2.jpg No taki fajny chłopaczek!!!! Domku, gdzie jesteś??? Baxio czeka!!!!!!!!!!!! Quote
jo ka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Kurczek, kurczek,,,, niedobre wieści <nonono> oby się tel rozdzwoniły !!!!!!!!! Kora podaj mi proszę swojego maila- to wymagane do ogłoszenia, które zamówiłam Quote
elzunia Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Elza22 napisał(a):Niestety nie mam dobrych wiadomości. Pojechała dzisiaj do domu sunia która była u mnie na tymczasie.Przywitała swoich nowych właścicieli bardzo nie fajnie,warczała,nie dała się przekupić smakołykami,nawet nie chciała z nimi wyjść na smyczy musieli ją wziąć na ręce. Nie wiem jak rozwinie się sytuacja... Bardzo niedobrze.U mnie Bax może zostać do 6.04 dłużej nie może.Proszę w razie wielkiego W myslcie coś cioteczki bo ja nie moge go na ulicy zaostawić.Dzieci już 7go jadą do cioci a ja raniutko 8 do szpitala a 7go z dziecmi jadę już więc 6 maxymalnie musi jechać Quote
kora78 Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 moj mail 668 836 964 czekamy pare dni na rozwiniecie sytuacji u Elzy. a poki co, taki szum byl na watku, gdy Baxter byl w schronisku. wiec moze teraz cos tamte osoby pomogą? rzeklo sie A, trzeba i B. Quote
gosiaczek1984 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Ja rozsylam watek gdzie tylknw sie da Quote
Elza22 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Niestety z domu Maszki nie płyną dobre wiadomości, na szczęście na razie nawet nie biorą pod uwagę możliwości oddania jej. Widzę ,że zainteresowanie Baskiem minimalne,przez to utrzymanie go w hotelu nie jest realne a powrót do schroniska to okrucieństwo. Tak bardzo awaryjnie jakoś bym dała radę z 3 psami i małym dzieckiem tylko nie wiem czy to jest dobre rozwiązanie. Quote
kora78 Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 poki co cisza, ale licze, ze jeszcze ktos pomoze cos wymyslic i cos podziała. zawsze tak jest, ze do wyciagania ze schronu masa rak chetnych, a pozniej sie ucieka na inne watki pomagac kolejnym schroniskowcom. pies w dt juz bezpieczny, wiec zainteresowanie spada. a baxter teraz wcale bezpieczny nie jest, wiadomo,ze do schronu zaden pies z dogomani wrocic nie moze i nie powinien i do tego dopuscic nie mozna. i mowy o tym nie ma. Elza, dawaj znac na biezaco, jak sprawy z ta sunia sie maja. czy pierwsze lody przelamia :) Quote
gosiaczek1984 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 (edited) kora78 napisał(a):poki co cisza, ale licze, ze jeszcze ktos pomoze cos wymyslic i cos podziała. zawsze tak jest, ze do wyciagania ze schronu masa rak chetnych, a pozniej sie ucieka na inne watki pomagac kolejnym schroniskowcom. pies w dt juz bezpieczny, wiec zainteresowanie spada. a baxter teraz wcale bezpieczny nie jest, wiadomo,ze do schronu zaden pies z dogomani wrocic nie moze i nie powinien i do tego dopuscic nie mozna. i mowy o tym nie ma. Elza, dawaj znac na biezaco, jak sprawy z ta sunia sie maja. czy pierwsze lody przelamia :) Kora nie oceniaj ludzi,kazdy pomaga na ile moze,jest Baxter,jest wiele innych bid,pomaga sie wszystkim na ile to jest mozliwe, skoro uwazasz,ze do wyciagania ze schronu jest masa rak,a pozniej zainteresowanie spada to tez zacznij szukac ds dla Baxia,a nie oceniasz innych nie wiedzac jak sie staraja znalezc mu dom,nawet nie wiesz jak bardzo,uwazam ,ze slowa sa bez podstawne,nie mozna siedziec tylko na jednym watku ,trzeba pomagac wszedzie gdzie sie da,taka jest filozofia dogo,nie odbieraj moich slow,ale nie zgadzam sie z tym co napisalas Edited March 26, 2013 by gosiaczek1984 Quote
Elza22 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Elza, dawaj znac na biezaco, jak sprawy z ta sunia sie maja. czy pierwsze lody przelamia :)[/QUOTE] Gdyby coś się zmieniło to oczywiście dam znać. Quote
kizimizi Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 jestem pewna ze domek szybko sie znajdzie, jak nie .... cos wymyslimy Quote
jo ka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 kizimizi napisał(a):jestem pewna ze domek szybko sie znajdzie, jak nie .... cos wymyslimy Cioteczko- podaję Twój adres email - jako aktywacyjny w razie "W" oki ?? a tel. prosto do Kory- w ogłoszeniu Quote
marta0731 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 kora78 napisał(a):moj mail 668 836 964 no to ciekawy ten Twój mail :evil_lol: gosiaczek1984 napisał(a):Kora nie oceniaj ludzi,kazdy pomaga na ile moze,jest Baxter,jest wiele innych bid,pomaga sie wszystkim na ile to jest mozliwe, skoro uwazasz,ze do wyciagania ze schronu jest masa rak,a pozniej zainteresowanie spada to tez zacznij szukac ds dla Baxia,a nie oceniasz innych nie wiedzac jak sie staraja znalezc mu dom,nawet nie wiesz jak bardzo,uwazam ,ze slowa sa bez podstawne,nie mozna siedziec tylko na jednym watku ,trzeba pomagac wszedzie gdzie sie da,taka jest filozofia dogo,nie odbieraj moich slow,ale nie zgadzam sie z tym co napisalas Tak się składa, że Kora nie pisze o tym, ale szuka... Ty musisz się zawsze czepiać jej wypowiedzi? Chyba bierzesz to trochę za bardzo do siebie... Nie zaczynaj znów na wątku.................. Po prostu Kora napisała, jak jest, bo tak jest, że jak pies który był baaardzo w potrzebie już w DT i w miarę stoi finansowo to się leci dalej, a tu się "zagląda" i pomaga w razie czego Quote
marta0731 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 jo ka napisał(a): edit: póki co- banerek [SIZE=3]Baksia , gotowy do częstowania się !! jo ka fajny banerek, chetnie się poczęstuję ;) A nie da rady go od razy podlinkować? Ja nie umiem, a taki "gotowiec" byłby lepszy Quote
Recommended Posts