Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 889
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
W końcu widać ,że on jest śreniowysokopodwoziowy.Słodziak z niego.

Aleś się uczepiła, ciotka.

Jak dla mnie to te garaze obdrapane trzeba z fotek usunac, zamazac jakos.
Fotka druga lub pierwsza rozmyta super na tytulowe foto do ogloszen :)
Twarze tez zamazac.
w ogole pierwsza fotka fajna, do wykorzystania na pewno i fotka pierwsza przy nogach dziewczynki na dworze. Pozniej ta z elzunia, tylko... hmm meski wzrok cos tam przyciagac moze, wiec tez bym zamazala, bo maja sie na Baxterze skupiac :)

Ciezko czarnemu psu foty porobic, oj ciezko.

dobra. jo ka, wstawisz do jakiegos bazarku ogloszeniowego? z tekstem, tytulem. jak nr tel na mnie to pisac koniecznie- dzwonic po 17stej.

Posted (edited)

kora78 napisał(a):

Jak dla mnie to te garaze obdrapane trzeba z fotek usunac, zamazac jakos.
Fotka druga lub pierwsza rozmyta super na tytulowe foto do ogloszen :)
Twarze tez zamazac.
w ogole pierwsza fotka fajna, do wykorzystania na pewno i fotka pierwsza przy nogach dziewczynki na dworze. Pozniej ta z elzunia, tylko... hmm meski wzrok cos tam przyciagac moze, wiec tez bym zamazala, bo maja sie na Baxterze skupiac :)

Ciezko czarnemu psu foty porobic, oj ciezko.

dobra, popróbuję cosik jeszcze pomalowac z fotami, aaa i ponumeruję je- będzie łatwiej się odnaleźć;
hahaha>> może to dodatkowy atut- ela przyciągnęłaby jakiegoś fajnego faceta dla Baksia ;-)
okk, żartowałam, rozmażemy twarze i in. części ciała,
ojj to prawda- ciężko mu zrobić porządne zdjęcia bo to takie małe czarne- żywe istne sreberko!! ciągle w biegu / albo skoku ;)

zaraz śmigam poprosić go bazarku ; myślę że teraz- te najnowsze ogłoszenia- powinny być adresowane na Ciebie, koro; ewentualnie na przyszły DT, ale póki co- dopiszę Ciebie oki ?

edit: póki co- banerek [SIZE=3]Baksia , gotowy do częstowania się !!

Edited by jo ka
banerek
Posted

Niestety nie mam dobrych wiadomości. Pojechała dzisiaj do domu sunia która była u mnie na tymczasie.Przywitała swoich nowych właścicieli bardzo nie fajnie,warczała,nie dała się przekupić smakołykami,nawet nie chciała z nimi wyjść na smyczy musieli ją wziąć na ręce. Nie wiem jak rozwinie się sytuacja...

Posted

Kurczek, kurczek,,,, niedobre wieści <nonono>
oby się tel rozdzwoniły !!!!!!!!!
Kora podaj mi proszę swojego maila- to wymagane do ogłoszenia, które zamówiłam

Posted

Elza22 napisał(a):
Niestety nie mam dobrych wiadomości. Pojechała dzisiaj do domu sunia która była u mnie na tymczasie.Przywitała swoich nowych właścicieli bardzo nie fajnie,warczała,nie dała się przekupić smakołykami,nawet nie chciała z nimi wyjść na smyczy musieli ją wziąć na ręce. Nie wiem jak rozwinie się sytuacja...

Bardzo niedobrze.U mnie Bax może zostać do 6.04 dłużej nie może.Proszę w razie wielkiego W myslcie coś cioteczki bo ja nie moge go na ulicy zaostawić.Dzieci już 7go jadą do cioci a ja raniutko 8 do szpitala a 7go z dziecmi jadę już więc 6 maxymalnie musi jechać

Posted

moj mail 668 836 964
czekamy pare dni na rozwiniecie sytuacji u Elzy.
a poki co, taki szum byl na watku, gdy Baxter byl w schronisku. wiec moze teraz cos tamte osoby pomogą? rzeklo sie A, trzeba i B.

Posted

Niestety z domu Maszki nie płyną dobre wiadomości, na szczęście na razie nawet nie biorą pod uwagę możliwości oddania jej. Widzę ,że zainteresowanie Baskiem minimalne,przez to utrzymanie go w hotelu nie jest realne a powrót do schroniska to okrucieństwo. Tak bardzo awaryjnie jakoś bym dała radę z 3 psami i małym dzieckiem tylko nie wiem czy to jest dobre rozwiązanie.

Posted

poki co cisza, ale licze, ze jeszcze ktos pomoze cos wymyslic i cos podziała.
zawsze tak jest, ze do wyciagania ze schronu masa rak chetnych, a pozniej sie ucieka na inne watki pomagac kolejnym schroniskowcom. pies w dt juz bezpieczny, wiec zainteresowanie spada.
a baxter teraz wcale bezpieczny nie jest,
wiadomo,ze do schronu zaden pies z dogomani wrocic nie moze i nie powinien i do tego dopuscic nie mozna. i mowy o tym nie ma.

Elza, dawaj znac na biezaco, jak sprawy z ta sunia sie maja. czy pierwsze lody przelamia :)

Posted (edited)

kora78 napisał(a):
poki co cisza, ale licze, ze jeszcze ktos pomoze cos wymyslic i cos podziała.
zawsze tak jest, ze do wyciagania ze schronu masa rak chetnych, a pozniej sie ucieka na inne watki pomagac kolejnym schroniskowcom. pies w dt juz bezpieczny, wiec zainteresowanie spada.
a baxter teraz wcale bezpieczny nie jest,
wiadomo,ze do schronu zaden pies z dogomani wrocic nie moze i nie powinien i do tego dopuscic nie mozna. i mowy o tym nie ma.

Elza, dawaj znac na biezaco, jak sprawy z ta sunia sie maja. czy pierwsze lody przelamia :)

Kora nie oceniaj ludzi,kazdy pomaga na ile moze,jest Baxter,jest wiele innych bid,pomaga sie wszystkim na ile to jest mozliwe, skoro uwazasz,ze do wyciagania ze schronu jest masa rak,a pozniej zainteresowanie spada to tez zacznij szukac ds dla Baxia,a nie oceniasz innych nie wiedzac jak sie staraja znalezc mu dom,nawet nie wiesz jak bardzo,uwazam ,ze slowa sa bez podstawne,nie mozna siedziec tylko na jednym watku ,trzeba pomagac wszedzie gdzie sie da,taka jest filozofia dogo,nie odbieraj moich slow,ale nie zgadzam sie z tym co napisalas

Edited by gosiaczek1984
Posted

kizimizi napisał(a):
jestem pewna ze domek szybko sie znajdzie, jak nie .... cos wymyslimy

Cioteczko- podaję Twój adres email - jako aktywacyjny w razie "W" oki ?? a tel. prosto do Kory- w ogłoszeniu

Posted

kora78 napisał(a):
moj mail 668 836 964

no to ciekawy ten Twój mail :evil_lol:

gosiaczek1984 napisał(a):
Kora nie oceniaj ludzi,kazdy pomaga na ile moze,jest Baxter,jest wiele innych bid,pomaga sie wszystkim na ile to jest mozliwe, skoro uwazasz,ze do wyciagania ze schronu jest masa rak,a pozniej zainteresowanie spada to tez zacznij szukac ds dla Baxia,a nie oceniasz innych nie wiedzac jak sie staraja znalezc mu dom,nawet nie wiesz jak bardzo,uwazam ,ze slowa sa bez podstawne,nie mozna siedziec tylko na jednym watku ,trzeba pomagac wszedzie gdzie sie da,taka jest filozofia dogo,nie odbieraj moich slow,ale nie zgadzam sie z tym co napisalas

Tak się składa, że Kora nie pisze o tym, ale szuka... Ty musisz się zawsze czepiać jej wypowiedzi? Chyba bierzesz to trochę za bardzo do siebie... Nie zaczynaj znów na wątku..................
Po prostu Kora napisała, jak jest, bo tak jest, że jak pies który był baaardzo w potrzebie już w DT i w miarę stoi finansowo to się leci dalej, a tu się "zagląda" i pomaga w razie czego

Posted

jo ka napisał(a):

edit: póki co- banerek [SIZE=3]Baksia , gotowy do częstowania się !!

jo ka fajny banerek, chetnie się poczęstuję ;)
A nie da rady go od razy podlinkować? Ja nie umiem, a taki "gotowiec" byłby lepszy