Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 889
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marta0731 napisał(a):
Lepiej nie czytaj ;) Co było a niejest, nie pisze się w rejestr :D

ale troszke musi bo musi konto wysłać .ale właśnie było mineło już jest spokój

Posted (edited)

no to chwała Najwyższemu !!! ;)
jesteśmy z Elą umówione na wieczór, to se pogadamy :razz:
a do Elza2 2 już ślę PW szybciutko

aha i mam aparat, więc mogę zbierać wszystko od Eli skanować/ fotografować i wstawiać na dogo jeśli jest taka potrzeba (?)

Edited by jo ka
Posted

marta0731 napisał(a):
jo ka, zdjęcia musisz profesional do ogłoszeń zrobić Baxiowi:evil_lol:

taa jest, Boss ! :diabloti: ino naładuje dobrze bateryjki co by nagle szlag ich nie trafił..

Posted

a ja na chwilkę z niespodzianką kto chce?kto chce?
Syn dzis poszedł z baxiem bo strasznie biegał do drzwi i piszczał(umie pokazać że chce wyjść) i sredni syn wyszedł....i go spuścił.Biegał podobno jak szalony ale wrócił grzecznie.no to co tam na Cichą i w długą.Baxiu pięknie wraca na zawołanie,a to co wyprawiał w śniegu,,,,w zyciu wam tego nie opisze jaka sprężyna.Jak szalał,jakiej głupawki dostał.Szok dziewczyny ten pies co dzień czymś zaskakuje.D
Dziś od Jo ki dostałam 60 zł do równego rachunku i rachunki oddałam dla Jo ki.ide do wyrka bo mnie grypa łamie ale chciałam się pochwalić piesiem i jego radością

Posted

Piekne zdjecia, mnie sie najbardziej podoba ostatnie. chcialam skopiowac do 1 posta, ale mi nie pokazalo linkow, tylko strone glowna fotosika. ??

fajnie, ze jakies komendy zna. czyli kiedys moze ktos go kochal? a pozniej taki los mu zgotowal... moze ugryzl w swoim pierwszym ds i dlatego go wywalili.

elzunia, tak, o to chodzi w rozliczeniach. ja uzupelnilam w 1 poscie.
wage nabierze od karmy, nie od ciasteczek. ma bardzo dobra karme, juz tylko bedzie lepiej. szkoda, ze nie porownamy wagi po wyjsciu ze schronu i pozniej, jak juz wydobrzeje. bo juz u ciebie tyje przeciez. przy takim maluchu to jest duza roznica.

elzunia, syn wie, ze nie moze juz tak wiecej zrobic? nie puszczajcie go jeszcze, prosze. macie juz te linke? to musi wystarczyc. juz niedlugo.

Posted

Też bym narazie się powstrzymała. Jak taki wariat, to nie wiadomo co mu do łba strzeli. Może nawet polecieć za kimś, za psem, za kotem, no cho..ra wie (tfu tfu!)
Nasza bokserka kiedyś pobiegła za jakimś zapachem............ :( i
[*] :placz:

Baksio jeszcze sie nalata :)

Posted

marta0731 napisał(a):
Też bym narazie się powstrzymała. Jak taki wariat, to nie wiadomo co mu do łba strzeli. Może nawet polecieć za kimś, za psem, za kotem, no cho..ra wie (tfu tfu!)
Nasza bokserka kiedyś pobiegła za jakimś zapachem............ :( i
  • :placz:

Baksio jeszcze sie nalata :)

• Dobrze ale to bedzie z krzywdą dla niego.On szaleje skacze wariuje ale zerka cvo i rusz czy jestesmy w poblizu.I na każde zawołanie jest przy nodze.Teraz spi sobie na łóżku książątko.Dzisiaj nawet nie reaguje na mnie ,że się kręcę po mieszkaniu.Kara ja wiem ,że on od ciasteczek nie przytyje tylko od karmy(która nawiasem bardzo mu smakuje a gotowane,,,,sądzę,że jadłby aż by pękł jeśli chodzi o gotowane więc dostaje nieduże porcje)Tak jakoś się napisało i tak wyszło jak by od smaczków.Postaram się dzisiaj jak sie wyrobię podejść go zważyć.

Posted

kora78 napisał(a):

macie juz te linke?

Dzień dobry Baksio i Pancia :)

A o jaką linke chodzi? Czy coś mi umknęło... Miał mieć? To by było super rozwiązanie

No na gotowane to wiadomo że się psy aż trzęsą, a jeszcze ciepłe i pachnące............... :evil_lol:

Posted

marta0731 napisał(a):
    Dzień dobry Baksio i Pancia :)

A o jaką linke chodzi? Czy coś mi umknęło... Miał mieć? To by było super rozwiązanie

No na gotowane to wiadomo że się psy aż trzęsą, a jeszcze ciepłe i pachnące............... :evil_lol:

Od Jo ki dostałam zeby na razie uzywać ,żeby nie był na krótkiej smyczy tylko dłuższej lince

Posted (edited)

Linka fajna sprawa, chłopak się nieco wybiega / wyszaleje :painting: :lol:
    potwierdzam przekazanie $$ : 16. 02. 50 zł i 20. 02.[SIZE=3] 60 zł (aby do równego rachunku)

aha widzę, że zdjęcia rachunków elzunia wstawiła, to nie będę ich powielać ( w razie czego, przechowuję je, bo ja zbieram wszystko ;-) )

>>dotarła nowa wpłata na Baxtera za luty od xmartix = 10 zł

Edited by jo ka
    Posted

Kora powiedz skad w schronisku mieli o nim zdanie "agresora niepewnego", no ja NIE WIERZE temu co czytam?!
    Bax ty jestes slodka przylepa. Pomyslec, ze jednak nie odwazylybysmy sie za niego brac a Elzunia nie zaryzykowala by dt dla niego ... :(

Moze mozemy po malu zabierac sie za oglaszanie Baxia? Elzunia moglaby umowic sie z jakas ciotka na porobienie kilku ogloszeniowych zdjec - te z tel. niestety do ogloszen sie srednio nadaja- a my pomyslec o tekscie da malucha???

Posted

[quote name='kizimizi']Kora powiedz skad w schronisku mieli o nim zdanie "agresora niepewnego", no ja NIE WIERZE temu co czytam?!
    Bax ty jestes slodka przylepa. Pomyslec, ze jednak nie odwazylybysmy sie za niego brac a Elzunia nie zaryzykowala by dt dla niego ... :(

Moze mozemy po malu zabierac sie za oglaszanie Baxia? Elzunia moglaby umowic sie z jakas ciotka na porobienie kilku ogloszeniowych zdjec - te z tel. niestety do ogloszen sie srednio nadaja- a my pomyslec o tekscie da malucha???[/QUOTE]
    Dziś odzyskałam aparat,postaram sie przez weekend zrobił ładne fotki na dworze.No ale spotkac sie z kimś to też nie problem ,jeśli ktos ma ochotę Baxia zobaczyć.A dziś byłysmy u weta....wizyta była za free uszy coraz ładniejsze i waży 7,9 kg.Czyli można założyc ,że jak go wzięłam to miał 7,5 kg.A Bax to najlepszy kompan dla kogoś będzie zero agresji.A każdą rzecz,którą źle robi rozmawiam z nim i widzę ,że on jest bardzo karny.Od razu wie że coś źle zrobił.Przeprasza łapką.

Posted

ja mam dobry aparat (a jeszcze lepiej- fajnego fotografa ;-)) to możemy się umówić Elu i przy dobrej pogodzie i ładnej aranżacji porobimy fajne i różne zdjęcia

[B][U][COLOR=#006400]edit:[/COLOR][/U][/B] Oo nawet mogłybyśmy spróbować w ten weekend (o ile niedziela aktualna) ?

Posted

[quote name='jo ka']ja mam dobry aparat (a jeszcze lepiej- fajnego fotografa ;-)) to możemy się umówić Elu i przy dobrej pogodzie i ładnej aranżacji porobimy fajne i różne zdjęcia

[B][U][COLOR=#006400]edit:[/COLOR][/U][/B] Oo nawet mogłybyśmy spróbować w ten weekend (o ile niedziela aktualna) ?[/QUOTE]
    Asiu może być i sobota i niedziela.mnie pasuje