Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marta0731 napisał(a):
To Germaine nie "wcisnęła" Ci teraz żadnego boksia na tymczas? ;)

Miałam wziąć po Remku,ale jestem w trakcie sprawy spadkowej po rodzicach i chcę wziąć mieszkanie obok wtedy mogę wziąć i wezmę na milion procent staruszka,ale jednak jest tu na razie mało miejsca.Chłopcy coraz starsi chcą miec więcej przestrzeni.I znając życie znów wezmę dziadzia ,który jest bez szans na dom.Jesteśmy z Germaine w kontakcie.Miałam dwa duże psy i jednak na 39m kw to jest ciężko właściwie 36m kw bo tyle jest mieszkalnej.Dlatego na poczatku napisałam ,że mogę wziąć ale małego.I tak zrobiłam.Czekam na zakonczenie sprawy bo dla mnie boksie sa najcudniejsze na świecie nie obrażając innych ras

• Replies 889
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gosiaczek1984 napisał(a):
Elu dziękuję oczywiście ryczę,jeśli jest KRS to przekaże 1 % podatku

Jest i z góry dziękuję.Wiem,ze Germaine bardzo prosi(nie pamiętam gdzie to jest napisane)by na maila napisać,że zostanie przekazane i jaka kwota.Wtedy mogą sobie coś wcześniej rozplanować.Każda złotówka jest ważna

Posted

marta0731 napisał(a):
Wszystkimi rękami się podpisuję :)

ja też kocham boksie ponad życie.Po borysku chyba już nigdy nie pokocham już psa jak jego.Kocham psy nad życie ale on.....czy ten zal kiedyś minie?????Czytam i płaczę mój cudowny pies.Borysku gdziekolwiek jesteś tęsknie i kocham Cię.Nigdy nie znikniesz z awatar mojego.Tak jak nigdy chyba ta pustka i zal po Tobie nie zniknie

Posted

Poker napisał(a):
soboz4, nie sądzę ,żeby takie rozliczenia szczegółowe były potrzebne. Zresztą niech kora się wypowie.
A Twoja fundacja nie musi rozliczać się z wydatków?
Oczywiście ,że można ustalić koszty utrzymania Baxterka , Co ponad nie ,. to paragony i wyrównanie wydatków.

zgadzam sie.
Elzunia przestan szukac szykan w jakimkolwiek poscie ktory pojawi sie na watku baxia. Ani ja ani Kora ani nikt inny nie ma tu zlych intencji i nie chce nikogo obrazac.
Kora zaproponowala pewne reguly, ja rozwiazania ... a tu wciaz wraca to samo ... temat rozliczen. POker ma racje, jestesmy na dogo i tu panuja pewne reguly zaufania. Nie wiem skad ten problem ....
moze sama napisz jak ty to widzisz i jak tobie bedzie wygodnie skoro zadne z powyzszych tobie nie pasuje.

edit:
ciesze sie ze w koncu ustalilismy jakies wspolne rozwiazania.

Posted

elzunia napisał(a):
ja też kocham boksie ponad życie.Po borysku chyba już nigdy nie pokocham już psa jak jego.Kocham psy nad życie ale on.....czy ten zal kiedyś minie?????Czytam i płaczę mój cudowny pies.Borysku gdziekolwiek jesteś tęsknie i kocham Cię.Nigdy nie znikniesz z awatar mojego.Tak jak nigdy chyba ta pustka i zal po Tobie nie zniknie

zgadzam się w 100% ja mam identycznie po moim Maksiu bokserku każdego dnia rycze za nim

Posted

kizimizi napisał(a):
zgadzam sie.
Elzunia przestan szukac szykan w jakimkolwiek poscie ktory pojawi sie na watku baxia. Ani ja ani Kora ani nikt inny nie ma tu zlych intencji i nie chce nikogo obrazac.
Kora zaproponowala pewne reguly, ja rozwiazania ... a tu wciaz wraca to samo ... temat rozliczen. POker ma racje, jestesmy na dogo i tu panuja pewne reguly zaufania. Nie wiem skad ten problem ....
moze sama napisz jak ty to widzisz i jak tobie bedzie wygodnie skoro zadne z powyzszych tobie nie pasuje.

edit:

A ja nie będę rozpoczynać od nowa.Kora miała rację zaczynamy od nowej karty i miało byc koniec tematu.Ja rachunki bedę zbierac nie wezmę to bedzie mój problem i koniec i kropka bo dość kłótni.

Posted

elzunia napisał(a):
a ja nie będę rozpoczynać od nowa.kora miała rację zaczynamy od nowej karty i miało byc koniec tematu.ja rachunki bedę zbierac nie wezmę to bedzie mój problem i koniec i kropka bo dość kłótni.

.... A m e n ....

Posted

kizimizi napisał(a):
zgadzam sie.

edit:

i znowu się zaczyna...a już było tak miło....

Posted

kora78 napisał(a):

dziekujemy :) jo ka, do dziela :)
nie jo ka tylko Elza22
Cieszę się ,że sie uspokoiło na wątku i Baxio będzie bezpieczny,

Posted

Poker napisał(a):
nie jo ka tylko Elza22
Cieszę się ,że sie uspokoiło na wątku i Baxio będzie bezpieczny,

Sądzę,że dziękujemy było do Elza22 a Jo ka do dzieła by Jo ka podała nr konta,bo jest skarbnikiem

Posted

marta0731 napisał(a):
O tej godzinie? :crazyeye:
Temu to dobrze......:cool1:

Jak ja siedzę baxiu spi jak się ruszę i baxiu sie rusza.Taki towarzyski.Wrzucam fotki 2 rachunki dzisiejsze.Kupiłam karme jeszcze po promocji następnym razem będzie za 18 zł.Z wet sie dogadałam ze przyjde z Baxiem po niedzieli,zeby uszy już ładne były.A jak zakupy mu zrobiłam to do końca przyszłego tygodnia z papusiem bedzie spokój.I jak chodzi o suche i jak gotowane.A karmy mam przy jego wadze podawać od 105 gram do 175 gram.Nie był ze mną u weta bo akurat byłam sama na zakupach ale podałam wagę tak 8-9 kg.

Jeden rachunek jest na 16 zł karma sucha i piersi z ryzem 15.54 zł.I już wyliczam z tamtego rozliczenia od Jo ki dostałam już 50 zł jeszcze ma mi przekazać 25 zł plus dzisiejsze 31 zł to razem 56 zł.
Bardzo proszę (i tu broń Boże nie ma złośliwości)żeby mi ktos odpisał tylko czy o to chodzi w tych rozliczeniach.bo ja naprawdę pierwszy raz tak,a chciał bym ,żeby było już ok.Tak dla Baxia.Z góry bardzo dziękuję.Smaczków nie kupuję już,bo wiem że jest już paczuszka dziś wysyłana na razie daję swoje i niech papusia sobie i dobrze nabiera wagi

Posted

A ja juz nawet w kuchni ziemniaków nie obieram.To czarne pod baxiem to moja noga i obieramy razem.Zdjecia są jakie sa ,bo nie mam aparatu sprawnego i telefonem robię ,ale baxiu jest

Pańcia obiera ziemniaki a ja leżę i czekam

A tu na kocyku,ale wole w łóżku

Posted

marta0731 napisał(a):
Słodki jest:loveu:
Właśnie wróciłam z poczty, także niedługo smaczki będą i Baxiu komendy "leżeć" też się nauczy ;)

Na pewno ,ale mnie rozwala jak mówię "lezeć,połóż się"a on łapkami do góry....no weź się człowieku na takiego denerwuj.....A za smaczki dziekujemy razem z Baxiem