Poker Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 miłe panie i dziewczęta, nie obrażajcie się , nie czujcie się obrażone. elzunia na pewno chce dobrze i jest doświadczona , a szczególnie takie BDT są na wagę jeszcze jednego uratowanego psa. Każdemu zdarza się popełnić błąd, ważne że o tym wie i jest szansa ,że drugi raz takiego samego nie popełni. gosziaczek1984, o odmierzaniu jedzenia miarką mówi się po to , by ocenić ile pies potrzebuje karmy na miesiąc ,a w związku z tym z jakim wydatkiem należy się liczyć. I tu sie zgodzę z kora 78 ,że 20 zł to są 2 deklarację miesięczne osób , które być może dzielą się ostatnim groszem. Jak się nie da przyoszczędzić , to się nie da. Ale jak jest to możliwe , to trzeba. I powiem tak, jak biorę psa do BDT to robię to dla niego ,a nie po to by ktoś był mi wdzięczny.( to nie jest do elzuni) soboz4, piszesz " niskopodłogowy", a elzunia pisała ,ze on ma wyższe łapki i na to wygląda na zdjęciach. Ja bym o wadach nie pisała bo on jest za krótko w DT , by ocenić jego prawdziwe zachowania, a poza tym lepiej o takich sprawach opowiedzieć w rozmowie. Quote
Sarunia-Niunia Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='yolanovi']Ciocie kochane nie psujmy, nadmiarem uwag i pouczeń, tego fantastycznego szczescia jakie spotkało Baxterka. Zaufajmy doświadczeniu Elzuni bo niewątpliwie je ma i zapewni chłopakowi wszystko co najlepsze. Elzuniu juz sie nie obrazaj. Niech wróci na ten wątek radosny i otymistyczny nastrój bo jest sie czym cieszyc. Teraz najważniejsze to zapewnic DT zaplecze finansowe. Zgadzam się w 100% z Yolanovi!!!!!!!!!!!!!!!! Zawsze każdy będzie miał jakieś uwagi, ale po co? Gdyby Elzunia nie była zbyt szczera, nikt z nas nawet nie wiedziałby o tym epizodzie, i już - taka jest prawda!!!!!!!!!!!!!!!!! Psiak siedział w schronie, nikogo właściwie przez lata nie interesowało co się dzieje, a teraz każdy jest najmądrzejszy stukając w klawiaturę... ech... A może lepiej sobie pomyśleć co się chce, ugryźć się w jęzor, albo lepiej w palec i dać na LUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skupmy się na tym, żeby wspomóc DT na ile tylko damy radę i cieszmy się, że Baxterek dzięki Elzuni mieszka w ciepłym, pełnym Miłości Domku!!!!!!!!!!!! Dla Baxterka i jego Ludziów walentynkowe serduszka A fotki Elzuniu super, naprawdę fajne:) Quote
soboz4 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Elu popraw tekst i prześlij na dogo albo maila, musi być tytuł, który zachęci adoptujących, osobiście umieszczamy inf. takie jak drapanie w drzwi, bo trzeba długiego czasu żeby to wyeliminować, a chcemy żeby pies by jak najkrócej w domku tymczasowym. Po prostu Elu popraw tekst, albo napisz nowy i prześlij mi dzisiaj, bo dziewczyny od poniedziałku zaczynają zajęcia na uczelni a w niedzielę mamy Światowy Dzień Kota i tez będą w schronisku. Quote
kizimizi Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 zagladam do Baxia. Z ta karma to mozna tez na allegro, ja zwykle na krakvecie kupowalam a ostatnio na alleggro bylo sporo taniej. Czy on musi miec jakas specjalistyczna karme -chory jest, ma problemy ze skora? chyba nie, wiec pewnie wystarczy zwykla karma dla psow ras malych adults. Mowie o tym bo roznica w zwyklych karmach a specjalistycznych jest duuuuuza w cenie. Mozna Royal'a wziasc Quote
elzunia Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Wróciłam do domu.Nie było mnie od rana i z każdym wyjściem jestem dumniejsza z Baxia nie ma już drapania.Moje wyjście już mu nie sprawia problemu.Patrzy jak zbity psiak jak wychodzę ale leży lub siada koło pieca i patrzy czy się go zawoła.Co do kąpieli jak go do wanny wsadziłam to ani drgnął.Robie obiad i potem piszę od razu tekst o chłopaczku.Na razie muszę sie wyrobić bo szarańcza ze szkoły wróci. Quote
Sarunia-Niunia Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Mądry, dzielny Baxterek!!!!!!!!!!!!!!!! Mizianka i przytulaski dla Niego:) Quote
elzunia Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='soboz4']Jestem zwolennikiem jak najkrótszego przebywania psa w dt, Elu zobacz proszę ten tekst, bez bicia przyznaję się że czytam po łebkach, ale w moim schronisku koordynuję wolontariat i staram się czytać wszystkie wątki więc czasami nie wyrabiam z czasem. Nie zauważyłam nigdzie Twoich danych, opis psa i dane w sprawie adopcji powinny być w pierwszym poście, tak jest łatwiej, tak samo link do facebooka, nie odbierajcie tego jako uwagę, ale czasami na szybko che się coś sprawdzić i trudno znaleźć. Potrzebuję 5 zdjęć, 1/ Baxter z punktem odniesienia, najlepiej na krótkiej lince bokiem - robione z wysokości barku 2/ zdjęcie portretowe pyszczka 3/ zdjęcia z dzieckiem 4/ zdjęcie w zabawie z innym psem (trzeba w opis wsatwić jak się zachowuje w kontaktach z psami (unika konfliktów, wszczyna bójki, bardzo się boi) 5/ zdjęcie na fotelu, łóżku, posłaniu - takie najbardziej domowe Nie wiedziałam, czy pisać o tym że lubi dzieci, bo to do końca nie wiadomo, czy dziecko może gmyrać mu w misce, pociągnąć za ogon, bo dzieci bywają nieprzewidywalne, jak coś to dopisz do tekstu, Czekam na poprawki i pozdrawiam Bożena Niskopodłogowy Baxtetr Jestem Baxter, mam około 3 lat i życie mnie nie rozpieszczało. Może dlatego, że miałem być jamnikiem i prawie mi się to udało, ale tylko prawie, bo łapki ma krótkie i charakter jamniczy. Ale mogę wam zaręczyć, że kocham jak jamnik, całym sercem i jeżeli dasz mi dom, taki na zawsze to oddam za ciebie życie. Jaki jestem? Hmm, to trudne pytanie. Przez dłuższy czas byłem w schronisku, przerażony i gryziony, nie potrafiłem się znaleźć za kratami. Na szczęście Ela podarowała mi dom tymczasowy, w którym czuję się świetnie, jestem radosny i uwielbiam się bawić. W czasie zabawy łapię ząbkami za rękę, ale bardzo delikatnie. Bardzo lubię ruch i spacery, muszę odrobić wszystkie zaległości kiedy byłem zamknięty. Jestem czyściutkim psem, za kąpaniem nie przepadam, ale zachowuję czystość w domu i załatwiam się wyłącznie na dworze. Oczywiście mam wady, nie bardzo lubię zostawać sam w domu, drapię w drzwi, wskakuję na parapet żeby zobaczyć gdzie jest moja opiekunka, ale po prostu boję się, że znowu zniknie i ponownie zostanę sam. Jestem wykastrowany i zaszczepiony, no i bardzo przystojny! Zobacz moje zdjęcia i pokochaj mnie! Więcej informacji w sprawie mojej adopcji u Eli:…..@..., tel.:..... Szczerze ja nie miem jak to ma byc z linkami i moimi danymi do kontaktu email bez problemu mogę podać i tel ale woalała bym na priw bo są tacy którzy nie chcę by te dane mieli.Nikt z tych którzy tu piszą akurat ale już nauczkę miałam.Zdjęcia będą też dziś ale ciut później a zmienię ciut opisek psa jak mogę. Jestem Baxter, mam około 3 lat i życie mnie nie rozpieszczało. Może dlatego, że miałem być jamnikiem i prawie mi się to udało, ale tylko prawie, bo łapki mam ciut za wysokie jak na jamnika. Ale mogę wam zaręczyć, że kocham jak jamnik, całym sercem i jeżeli dasz mi dom, taki na zawsze to oddam za ciebie życie.Jaki jestem? Hmm, to trudne pytanie. Przez dłuższy czas byłem w schronisku, przerażony i gryziony, nie potrafiłem się znaleźć za kratami. Na szczęście Ela podarowała mi dom tymczasowy, w którym czuję się świetnie, jestem radosny i uwielbiam się bawić. W czasie zabawy łapię ząbkami za rękę, ale bardzo delikatnie. Bardzo lubię ruch i spacery, muszę odrobić wszystkie zaległości kiedy byłem zamknięty. Jestem czyściutkim psem,kąpiel znoszę cierpliwie stoję jak na grzecznego chłopczyka przystało.Zachowuję czystość w domu i załatwiam się wyłącznie na dworze. Oczywiście mam wady, nie bardzo lubię zostawać sam w domu,bo z schronisku samotność dokuczała>Przez dwa dni w domu tymczasowym drapałem drzwi ale nie cały czas chwilę.Jestem mądrym chłopczykiem Ela mi tłumaczyła i już nie drapię.Czekam cierpliwie na domowników.Jedyne co to jak pańcia zostawi kurtke na wieszaku to ją sobie ściągne i na niej leżę,by czuć zapach człowieków.Ale nie gryzę.Na oknach nie moze być kwiatków,bo ja wchodzę na okno i patrzę czy ktoś do domu wraca.Ale ja naprawdę nic nie gryzę i nie niszczę.Wolał bym by ktos ze mną był,ale po prostu boję się, że znowu znikną wszyscy i ponownie zostanę sam. Jestem wykastrowany i zaszczepiony, no i bardzo przystojny! Zobacz moje zdjęcia i pokochaj mnie! W domu moga by7c inne zwierzęta.Nie szukam zwady chcę się bawić.Dzieci mi nie przeszkadzają na dzień dobry nie chcę by ktoś podbiegł i mnie łapał.Ja nie ugryzę ale tego nie lubię i pokazuję ząbki.Poza tym jestem spokojny ale energiczny i kocham za pieciu.Jestem zdrowy mam malutki problem z uszami ale za parę dni po wzięciu leków wszystko będzie dobrze. Przy jedzeniu nie jestem łapczywy.Daję sobie zabrać miskę z jedzeniem nie gryzę nie warczę. Quote
elzunia Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 A zdjęcia wrzucę później.Chciała bym od Jo ki wziąść 50 zł potem wrzucę zdjęcie preparatu smaczków praktycznie już nie mam bo zjada po trochu a za preparat dałam 18.50 zł smycz 19 zł i z wizytą wyszło 50zł.to co byłam a wizyta nastepna nie wiem 20 może 30 maxymalnie z dokładnymi oględzinami .Chyba ,że wezmę od razu i na tę wizyte i paczkę karmy to potem wrzucę fotki z rozliczeniem tak sie umówiłyśmy dzisiaj.Więc jak dobrze pamiętam kora prowadzi tu wszystko niech skontaktuje się z Jo ka żeby mogła mi przekazać za to co wydałam i za to co kupię a ja się rozlicze tu co do grosza to razem wyjdzie 100 zł jak z karmą tą co zamówiłam i bedzie po niedzieli potem z karma tak jak rozmawiałyśmy.Choc mam nadzieję ze chlopak juz będzie miał nowych ludziów Quote
elzunia Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Aha i smaczki z zabawkami wyszło 25 zł wszystko zabawki dwie wzięłam bo nie wiedziałam czy będzie chciał Quote
elzunia Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Teraz będę brałam rachunków bo nie wiedziałam że mam zdjęcia wrzucać ale rachunki nie będą fiskalne tylko rachunek i pieczątka weta.Tak zeby było uczciwie czarno na białym Quote
soboz4 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Fajny tekscik, bardzo dziękuję Elu no i zdjęcia, ale kontakt musi być na ogłoszeniach, bo przecież jak ktoś ma się dodzwonić??? Mam też prośbę o jednoczesne wrzucanie informacji na facebooka - bo oba watki muszą ze sobą współgrać, bo część osób czyta tu a część tam Zdjęcie żeby go było widać w całości najlepiej na smyczce z kimś do pomocy, bo psiaki nie bardzo chętnie służą jako modele! Czekam na zdjęcia i gorąco pozdrawiam! PS Baxter ma śliczne pysio, szkoda go nie dać na zdjęcia! Quote
elzunia Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 elzunia napisał(a):A zdjęcia wrzucę później.Chciała bym od Jo ki wziąść 50 zł potem wrzucę zdjęcie preparatu smaczków praktycznie już nie mam bo zjada po trochu a za preparat dałam 18.50 zł smycz 19 zł i z wizytą wyszło 50zł.to co byłam a wizyta nastepna nie wiem 20 może 30 maxymalnie z dokładnymi oględzinami .Chyba ,że wezmę od razu i na tę wizyte i paczkę karmy to potem wrzucę fotki z rozliczeniem tak sie umówiłyśmy dzisiaj.Więc jak dobrze pamiętam kora prowadzi tu wszystko niech skontaktuje się z Jo ka żeby mogła mi przekazać za to co wydałam i za to co kupię a ja się rozlicze tu co do grosza to razem wyjdzie 100 zł jak z karmą tą co zamówiłam i bedzie po niedzieli potem z karma tak jak rozmawiałyśmy.Choc mam nadzieję ze chlopak juz będzie miał nowych ludziów to by było 75 zł za to co kupiłam ,a wizyta nie wiem niech bedzie 30 zł i 18 zł karma to wychodzi dokładnie 123 zł.Potem juz tylko karma by była ale za parę dni.Teraz wezme kg zeby zobaczyc czy bedzie chciał jeść Quote
elzunia Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 to jest środek co kupiłam zamiast tego płynu do ucha.bo ten płyn źle mu podawać ,nie podoba się to Baxiowi a tu z ceną Baxiu i jego cierpliwość w czekaniu na kota No i chyba komentarza nie trzeba (w końcu jak mówili pies nie do okiełznania)sami dopiszcie komentarz No groźny jestem co nie?A jaki dumny Quote
soboz4 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 fajny psiur, ale rzeczywiście z jamnikiem to oprócz koloru chyba nie ma nic wspólnego Quote
elzunia Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 soboz4 napisał(a):fajny psiur, ale rzeczywiście z jamnikiem to oprócz koloru chyba nie ma nic wspólnego Ja myślę,że gdyby miał klapniete uszy to byłby może ciut duży ale jamnik .Uszy robią swoje.Ale Jo ka też jest nim zauroczona i też tyle agresji w nim widzi co w hipopotamie baletnicy Quote
Sarunia-Niunia Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 http://images49.fotosik.pl/1800/5fa2be5872d23d2c.jpg Jak dotąd najpiękniejsza foteczka na wątku Baxterkowym:) Pozdrowionka dla całej Wspaniałej Rodzinki:) Quote
jo ka Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Hahha taaak- tyyle w nim złości/ agresji/ wariactwa/ dzikości* że ja chyba zostanę tą baletnicą przysłowiową ;) a tak poważnie- Baksiu to fajny piesek, młodzieńczo się zachowuje , hopsa niczym sprężynka, daje buziaki i ładnie stając na tylnych łapkach (niczym jakaś surykatka)- podaje obie "piątki" czym mnie mega zaskoczył! :D uszka już nieco lepiej, choć nie wiem, czy te dziurki nie pozostaną jako 'pamiątka' po dawnym schroniskowym życiu :/ nosek i oczka ma prześliczne i pełne ciekawości do świata; mam nadzieję że szybko znajdzie swój domek i swoich ludziów ukochanych, bo pociecha z niego będzie baardzo :lol: dobrze, że trafił do elzunia :thumbs::thumbs: Quote
soboz4 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/239848-Ekspresowo-Ogłoszenia!-Banerki!-Teksty!-do-25-02!-na-Przystanek-Schronisko!/page10 dałam ogłoszenie do zrobienia! Quote
kora78 Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 (edited) [quote name='elzunia']potem wrzucę zdjęcie preparatu smaczków praktycznie już nie mam bo zjada po trochu a za preparat dałam 18.50 zł smycz 19 zł i z wizytą wyszło 50zł.to co byłam a wizyta nastepna nie wiem 20 może 30 maxymalnie z dokładnymi oględzinami .C [quote name='elzunia']Aha i smaczki z zabawkami wyszło 25 zł wszystko zabawki dwie wzięłam bo nie wiedziałam czy będzie chciał [quote name='elzunia']to by było 75 zł za to co kupiłam ,a wizyta nie wiem niech bedzie 30 zł i 18 zł karma to wychodzi dokładnie 123 zł.Potem juz tylko karma by była Troszkę muszę to poukładać. więc tak, elzunia. jakie smaczki? kupowalas, czy piszesz o tych 2 ode mnie? preparat na uszy 18,5zl smycz 19zl jak z wizyta 50zl? za te wizyte u weta placilas cos? a co on psu robil? nie pisalas o tym, napisz prosze, co tam u weta bylo tak, jak mi w tel mowilas. Nie pisalas dotad na watku (lub przegapilam??), ze ma cos z uszami. Ze w schronie mowili o uszach i ze ma miec zakrapiane. Dokladne ogledziny u weta, to czym beda sie roznic od tych teraz? Ja z tymczasami chodze na takie badanie: zajrzenie do oczu, do pyska, ogledziny zebow, uszu, osluchanie serca, zwazenie. I tyle. i za to wet moj bierze po kilkanascie do 20zl max. Zalozmy, z kroplami na grzybice i takimi olgedzinami place 30zl. Ale ten moj to juz po znajomosci. Jak pies nie wykazuje oznak chorobowych, to psu w dt oczywiscie nie bada sie standardowo krwi, nie bada kału, itp. Skoro nie jest chory, nie ma biegunki, ma apetyt i werwę. aha, weź od weta tabletki na robaki. koniecznie. na 2 odrobaczania chyba od razu. ja tutaj kupuje tez po taniosci, dla dziewczyn z innych dt od moich psow, po 3,5zl na psa 10kg za 1szt. wiec dla Baxtera cos kolo tego powinno kosztowac. 3,5zl razy 2. Dalej. Smaczki z zabawkami 25zl. kupowalas? masz rachunek? przeciez ja mam smaczki i zabawki, pamietaj, nie kupuj, ja dostarcze, mowilam kilka razy. mam tak tanio, ze szkoda kasy marnowac na takie rzeczy, zeby komus placic. Od nowa. 19zl smycz 18,5zl preparat na uszy 22,5zl przeglad u weta?? =50zl 25zl zabawki i smaczki zjedzone. 18zl 1kg purina pro plan u innego weta- z rozmowy tel. znow wet za 30zl???? Jak to rozpisac w 1 poscie? pomozcie. stalych deklaracji jest na 35zl jednorazowo 150zl = 185zl na ten miesiac, pozniej po 35zl, wiec za malo. teraz wydatki na 123zl. zostaje 50zl a mamy tylko karme 1kg = 7-10dni. szukam w necie i mam dawkowanie. dla psa 5-10kg puriny pro plan chicken adult powinien jesc dziennie 100-150g. stawiam go na 8kg, wiec dziennie 120g. wiec 1kg wystarczy na 9dni. wiec wyzywienie ta karma na miesiac to 3kg z hakiem. dajmy 4kg, bo musi przytyc. 4 razy 18zl = 62zl miesiecznie. plus elzunia pisala,ze karmi kurczakiem z ryzem, wiec za to tez trzeba zwrocic, a odjac z kolei sucha karme w te dni. kosmos. nie oblicze tak co do zlotowki... Edited February 15, 2013 by kora78 Quote
kizimizi Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 soboz4 napisał(a):fajny psiur, ale rzeczywiście z jamnikiem to oprócz koloru chyba nie ma nic wspólnego haha fakt ;) No i okazalo sie ze zaden zabijaka z niego :D Quote
elzunia Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='kora78']Troszkę muszę to poukładać. więc tak, elzunia. jakie smaczki? kupowalas, czy piszesz o tych 2 ode mnie? preparat na uszy 18,5zl smycz 19zl jak z wizyta 50zl? za te wizyte u weta placilas cos? a co on psu robil? nie pisalas o tym, napisz prosze, co tam u weta bylo tak, jak mi w tel mowilas. Nie pisalas dotad na watku (lub przegapilam??), ze ma cos z uszami. Ze w schronie mowili o uszach i ze ma miec zakrapiane. Dokladne ogledziny u weta, to czym beda sie roznic od tych teraz? Ja z tymczasami chodze na takie badanie: zajrzenie do oczu, do pyska, ogledziny zebow, uszu, osluchanie serca, zwazenie. I tyle. i za to wet moj bierze po kilkanascie do 20zl max. Zalozmy, z kroplami na grzybice i takimi olgedzinami place 30zl. Ale ten moj to juz po znajomosci. Jak pies nie wykazuje oznak chorobowych, to psu w dt oczywiscie nie bada sie standardowo krwi, nie bada kału, itp. Skoro nie jest chory, nie ma biegunki, ma apetyt i werwę. aha, weź od weta tabletki na robaki. koniecznie. na 2 odrobaczania chyba od razu. ja tutaj kupuje tez po taniosci, dla dziewczyn z innych dt od moich psow, po 3,5zl na psa 10kg za 1szt. wiec dla Baxtera cos kolo tego powinno kosztowac. 3,5zl razy 2. Dalej. Smaczki z zabawkami 25zl. kupowalas? masz rachunek? przeciez ja mam smaczki i zabawki, pamietaj, nie kupuj, ja dostarcze, mowilam kilka razy. mam tak tanio, ze szkoda kasy marnowac na takie rzeczy, zeby komus placic. Od nowa. 19zl smycz 18,5zl preparat na uszy 22,5zl przeglad u weta?? =50zl 25zl zabawki i smaczki zjedzone. 18zl 1kg purina pro plan u innego weta- z rozmowy tel. znow wet za 30zl???? Jak to rozpisac w 1 poscie? pomozcie. stalych deklaracji jest na 35zl jednorazowo 150zl = 185zl na ten miesiac, pozniej po 35zl, wiec za malo. teraz wydatki na 123zl. zostaje 50zl a mamy tylko karme 1kg = 7-10dni. szukam w necie i mam dawkowanie. dla psa 5-10kg puriny pro plan chicken adult powinien jesc dziennie 100-150g. stawiam go na 8kg, wiec dziennie 120g. wiec 1kg wystarczy na 9dni. wiec wyzywienie ta karma na miesiac to 3kg z hakiem. dajmy 4kg, bo musi przytyc. 4 razy 18zl = 62zl miesiecznie. plus elzunia pisala,ze karmi kurczakiem z ryzem, wiec za to tez trzeba zwrocic, a odjac z kolei sucha karme w te dni. kosmos. nie oblicze tak co do zlotowki... W schronisku dostał środek do uszu w płynie dwie strzykawki .Ma gorace uszy i stan zapalny,Ale po tym płynie on tak wściekle drapie uszy ,że będzi tylko gorzej dlatego wzięłam tę maść.wyszło 18.50 plus smycz 19 i za obejrzenie go do kupy wyszło 50 zł a zabawki wzięłam dwie i parę zmaczków żeby miał na pomiedzy posiłakami nie było tego duzo.W reklamówce smaczki były dwa i na razie nie kupuję rano już zjadł sniadanie i sama już nie kupuję więc podaj cos Gosi.Wet go obejrzał i mówię że następna wizyta max 30 zł ale to mam sama wybrac czy będę po niedzieli czy jak to lekarz mówił po wybraniu choć połowy leku.Ja myslę ze to już po bedzie lepiej napisałam ile wydałam o rachunkach mówiłam ci ze z bokserów brałam psy i nie brałam rachunków jak więcej płaciłam faktury wysyłałam.Poza tym w tej chwili zostały juz tylko wydatki na karmę i to wszystko nie kupuję juz sama nic tak bedzie najlepiej karmę z tego wszystkiego tez wolała bym sama nie kupywać tylko dostać karme nie kasę i tyle.Szczerze zaczyna sie na nowo a ja czuje sie jak jakiś złodziej i niedobrze mi sie z tego robi.Będę tu wchodzic tylko jak będę pisać cos nowego o Baxiu ,a ty zdecyduj czy dostanę to co wydałam juz czy nie.Karmę proszę wolała bym dostać nie kasę bo nie lubie takich sytuacji szlak mnie już trafia.Już było miło Quote
elzunia Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Od nowa. 19zl smycz 18,5zl preparat na uszy 22,5zl przeglad u weta?? =50zl 19 smycz 18.50 preparat i łącznie wyszło z wizytą 50 zł a zabawki 2 plus smaczki 25 zł kilak sztuk dla równego rachunku Quote
soboz4 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Ogłoszenia dla Baxtera [quote name='ewes']Dla Baxtera :) 1. http://tablica.pl/oferta/baxter-ktory-chcial-byc-jamnikiem-ID2iEIb.html 2. http://alegratka.pl/ogloszenie/21794679.html 3. http://www.neeon.pl/500844-baxter-ktory-chcial-byc-jamnikiem.html 4. http://zoomia.pl/oferty/adopcje/oddam-psa/kundelek/baxter-ktory-chcial-byc-jamnikiem-l36340.html?me=1 5. http://www.adin.pl/ -> czeka na moderatora 6. http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Baxter-ktory-chcial-byc-jamnikiem!,83385 7. http://www.szarik.pl/adopcje_pies.php?id=5800 8. http://www.adopcje.org/edycja_adopcji-84756.html 9. http://www.morusek.pl/ogloszenie/151756/Baxter-ktory-chcial-byc-jamnikiem/ 10. http://www.gumtree.pl/cp-psy-szczenieta/nowa-ruda/baxter-ktory-chcial-byc-jamnikiem-456984633 11. http://www.petworld.pl/ogloszenie/psy/baxter-ktory-chcial-byc-jamnikiem/56625 12. http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,70126,Lw==.html 13. http://wroclaw.olx.pl/baxter-ktory-chcial-byc-jamnikiem-iid-482842867 14. http://www.eoferty.com.pl/314779 15. http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Baxter,-ktory-chcial-byc-jamnikiem-id59639.html 16. http://www.pineska.pl/?id=118700 17. http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie/1055755411/wroclaw-Baxter-ktory-chcial-byc-jamnikiem.html 18. http://www.kupsprzedaj.pl/o/baxter-ktory-chcial-byc-jamnikiem/2526310 19. http://wroclaw.lento.pl/baxter-ktory-chcial-byc-jamnikiem_,844908.html 20. http://www.wstawaj.pl/ogloszenia.html?page=show_ad&adid=275814&catid=26&Itemid=11 21. http://naszezwierzaki.info/15-oddam/6627-baxter-ktory-chcial-byc-jamnik.html 22. http://iokazje.com/Zwierzeta/Psy/Baxter_ktory_chcial_byc_jamnikiem!_11362.html 23. http://zwierzeta.hiperogloszenia.pl/psy/ogloszenie/281433-baxter-ktory-chcial-by-E6-jamnikiem--oferta-dolnoslaskie/ 24. http://polskastrefa.pl/klodzko/zwierzeta/psy/baxter_ktory_chcial_byc_jamnikiem,91o6 25. http://e-zwierzak.pl/pl/ogloszenie/51400/baxter--ktory-chcial-byc-jamnikiem-/ 26. http://www.anonse.pl/5539469 27. http://www.psy.elk.pl/ogloszenia/19680,Baxter,-ktory-chcial-byc-jamnikiem!.htm 28. http://top-ogloszenia.net/?view=showad&adid=441772&cityid=502&lang=pl 29. http://www.wywerna.pl/7/posts/6-Zwierz-ta/33-Psy/7685-Baxter-kt-ry-chcia-by-jamnikiem-.html 30. http://owi.pl/ogloszenie/Baxter_ktory_chcial_byc_jamnikiem,785121 Quote
elzunia Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Aha a wet jeśli za drogi to kora mozesz przyjeżdżać po Baxia i brać do swojego.Jak bym chciała na psie zarobić wzięła bym go na PDT i tylko tyle mam do powiedzenia jeszcze Quote
gosiaczek1984 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Eka ma naprawde racje,co by nie zrobila to jest zle,rozliczanie smaczkow no jakas paranoja,nie dziwie Ci sie Elu ,ze masz dosc Quote
Recommended Posts