kora78 Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 ojj, wszedzie awaryjnie. co jest???/ jakies fatum??????? nosz, jasna d... ja nie wiem, co robic :(((((( Quote
marta0731 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Wolę nie wklejać cytatów i nie odnosić się do każdego ;) Ale trzeba coś ustalić, boi czas zaczyna naglić Pytanie organizacyjne: Dominika, ile "kosztowałby" u Ciebie pobyt Baksia? Quote
Elza22 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Dla jasności losy Maszki nie są przesądzone. Quote
marta0731 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Elza22']Dla jasności losy Maszki nie są przesądzone.[/QUOTE] Elza, ale tak "z ręką na sercu" ;) Nie obraź się że pytam Czy Ty chcesz Baksia na BDT czy po prostu chcesz być ostatnią deską ratunku żeby nie wrócił do schroniska? To dla mnie ważne pytanie, chyba dla nas wszystkich........... Nie pytam, by Cię obrazić, nawet tak nie myśl, ale trochę się tam miesza u Ciebie z psiakami, i to ważna odpowiedź Quote
marta0731 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Dlatego właśnie zawsze wolę zadzwonić i pogadać, niż tu pisać... Każdy czeka "co inny napisze" A u Baksia nie ma na to czasu!!! HELLO!!!!!!!!!!!!!! Co nieco z zainteresowanych osób jest dostępnych... Bądźcie szczere, bo co zrobicie w ostatni dzień jak Elzunia będzie musiała jechać??? Quote
gosiaczek1984 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Sluchajcie moze Pani z watku wezmie Baxia,mieszka kolo Warszawy,trzeba byloby transport zorganizowac,moze na watku transportowym,domek z ogrodem nad jeziorem,jest szansa Quote
elzunia Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Mam nadzieję,że uda się jednak do DS ale trzeba by pomóc w tram]nsporcie poczytajcie wontek http://www.dogomania.pl/forum/threads/241430-domek-z-kotami-przygarnie-psa/page2? bo to dla Baxia było by chyba najlepsze rozwiązanie.Ja też coś dorzucę do transportu jak by Baxiu mial tam jechać Quote
gosiaczek1984 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='elzunia']Mam nadzieję,że uda się jednak do DS ale trzeba by pomóc w tram]nsporcie poczytajcie wontek http://www.dogomania.pl/forum/threads/241430-domek-z-kotami-przygarnie-psa/page2? bo to dla Baxia było by chyba najlepsze rozwiązanie.Ja też coś dorzucę do transportu jak by Baxiu mial tam jechać Elzunia ja tez mam nadzieje,ze to wypali,bo dalam piekne zdjecia Baxia ,musi sie udac,ds to najlepsze rozwiazanie Quote
elzunia Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='gosiaczek1984']Elzunia ja tez mam nadzieje,ze to wypali,bo dalam piekne zdjecia Baxia ,musi sie udac,ds to najlepsze rozwiazanie[/QUOTE] Tak Gosiu mam nadzieję ,że się zgodzą i staniemy na wysokości zadania złożymy się na transport i będzie ok.JO KA napisz ile Baxiu ma na koncie $$ na pewno coś wymyslimy jak będzie mało ja też sie dorzucę .Chciała bym iść do szpitala wiedząc że Baxik jest już kochany na zawsze w DS Quote
jo ka Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Baksiu ma jakieś ponad 300 zł z tego co pamiętam, dokładne wyliczenia mam w zeszyciku kt niestety zostawiłam w pracy :/ ale jest duużo na plusie :thumbs: myślę że też warto szybko zrobić jakiś bazarek 'cegiełkowy' - i porozsyłać , że zbieramy na transport (jeśli domek nad jeziorkiem wypali...) no i szukać czy ktoś inny by nie jechał w tamtym kierunku, >>ja na razie znikam, pojawie sie ok południa Quote
elzunia Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='jo ka']Baksiu ma jakieś ponad 300 zł z tego co pamiętam, dokładne wyliczenia mam w zeszyciku kt niestety zostawiłam w pracy :/ ale jest duużo na plusie :thumbs: myślę że też warto szybko zrobić jakiś bazarek 'cegiełkowy' - i porozsyłać , że zbieramy na transport (jeśli domek nad jeziorkiem wypali...) no i szukać czy ktoś inny by nie jechał w tamtym kierunku, >>ja na razie znikam, pojawie sie ok południa Teraz dobrze by znaleźć kogos na wizytę PA i decyzję Kory Quote
Elza22 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='marta0731']Elza, ale tak "z ręką na sercu" ;) Nie obraź się że pytam Czy Ty chcesz Baksia na BDT czy po prostu chcesz być ostatnią deską ratunku żeby nie wrócił do schroniska? To dla mnie ważne pytanie, chyba dla nas wszystkich........... Nie pytam, by Cię obrazić, nawet tak nie myśl, ale trochę się tam miesza u Ciebie z psiakami, i to ważna odpowiedź[/QUOTE] Nie rozumiem tego pytania. Miesza się u mnie z psami o co Ci chodzi? Macie do mnie numer bo męczy mnie ten wątek jak się zdecydujecie dajcie znać Marta 601961868. Quote
elzunia Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 cioteczki Alex13 jest zdecydowana na Baxa ona go chce :multi: Quote
elzunia Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 powiem tak rozmawiałam z Alex.Dziewczyna miała jakis czas temu psa na tymczasie i jest konkretna.Wiec nawet jeśli nie było by wizyty PA (tak jak u mnie)to nie będzie źle.Mam takie przeczucie a ostatnio mnie nie zawodzi.Jest domek pani bedzie z psem w domku praktycznie cały czas.I jest zdecydowana na Baxa na milion procent. Quote
gosiaczek1984 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 jeju jak cudownie ,teraz dopiero weszłam na kompa Quote
gosiaczek1984 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 jeju jak cudownie ,teraz dopiero weszłam na kompa Quote
elzunia Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Założyłam wątek http://www.dogomania.pl/forum/threads/241632-pilnie%21%21%21Transport-za-zwrot-koszt%C3%B3w-Nowa-Ruda-Warszawa?p=20664462#post20664462 Quote
Elza22 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Takie wiadomości to ja rozumiem;-) powodzenia słodziaku Quote
gosiaczek1984 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Czika błaga o pomoc na środki na operację http://www.dogomania.pl/forum/threads/241639-Czika-West-High-White-Terrier-nie-prze%C5%BCyje-bez-operacji-pom%C3%B3%C5%BCcie-uzbiera%C4%87?p=20665377#post20665377 Quote
kora78 Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 Bardzo sie ciesze, ze jest chetny domek, elzunia do mnie dzis dzwonila i wszystko mi opowiedziala. Widze, ze juz szukacie kogos na wizyte przedadopcyjna, po swietach trzeba zrobic, a w miedzyczasie szukac pomalu, wstepnie transportu na Warszawe. Jak kasy nie starczy na transport, to prosze sie nie martwic, znajdzie sie na pewno. To nie problem. dom najwazniejszy. I zeby Baxter juz przez tymczasy skakas nie musial. Jakby ten ds nie wypalil, to mamy inne wyjscie, dt dla Baxtera. Jak dominika pisala, my- walbrzyszanki, zawsze mamy plany awaryjne, nie robimy raczej nic na huraaa. Stopniowo i systematycznie, jeden po drugim, po kolei. Jakby co to Baxter na ulicy nie zostanie, nie ma sie co martwic. A powroty do schronu, nie sa w naszym stylu. Martwie sie tylko o znalezienie teraz, w czasie swiatecznym, chetnej osoby na wizyte. Jak kiedys szukalam w Warszawie, to ciezko bylo, zamieszanie, tam jest tak wiele osob, jeden patrzy na drugiego, nikomu nic sie nie chce. Wiem, uogolniam... Ale ja sie w tamtym terenie totalnie nie znam. Jakby co: Wesołych Świąt wszystkim dogomaniaczkom i dogomaniakom i ich pupilom :) A Baxterowi, oby ten kroliczek w klatce u elzuni dal sie wreszcie powąchać :) Quote
elzunia Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Latający Bax Szaleństwa Baxia z Sonią spojrzenie BEZCENNE Quote
gosiaczek1984 Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 napisalam na wątku transportowym http://www.dogomania.pl/forum/threads/237538-Oferuje-transport-PO-CA%C5%81YM-KRAJU-zagranica-%28Wawa-Radom-i-nie-tylko%29/page4 Quote
Recommended Posts