Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kora78 napisał(a):
gosiaczek, podaj mi do siebie teraz nr tel. na wszelki wypadek.

schronisko do 16 czynne. ale od 13 do 15 maja przerw na karminie psow, wiec wtedy zamykaja. ja musze zadzwonic i uprzedzic, ze bedziecie.
ja dzis do 13 jestem wolna, pozniej juz nie moge jechac.

wysłałam ci na pw

• Replies 889
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xmartix napisał(a):
ja chcę dać 10 zł m-cznie stałej
super że są osoby z NR, panią Stec znamy baaardzo dobrze i jej męża też..
zapytam kolegę czy nie chce z trasy zjechać 25 km jak będzie jechał na Wrocław w weekend

No ja z panią Stec właśnie 6go skończyłam się sądzić i wygrałam potem jej przeprosiny i sprostowanie ma być na infonowaruda.dziękujemy za pieniążki .Kaskę będzie zbierała Jo ka i tak bedzie najlepiej

Posted

jo ka napisał(a):
Ehh niestety nie jestem zmotoryzowana :/ tylko dwunożna i na tym polegam śmigając po naszej mieścinie

I tak, już umiem organizować bazarki :D jeden właśnie trwa (w podpisie na dole) ;-)

Kochana to ja znajdę parę fantów i zrobisz bazarek.Najwyzej jak będę mogła to bym podejrzała jak to robisz i potem było by łatwiej i mnie.

Posted

ja mam obroze i smycze, to moze do mnie podjedziecie? to niwielkie odbicie, naprawde. i tak jak bedziecie chcialy jechac ul noworudzka, to ona jest nieczynna i musicie kolko na nowe miasto zrobic, na pilsudskiego. ja mieszkam 2 przecznice od tej ulicy.

moj tel 668 836 964
jestem uziemiona, tz z wrocka wyjezdza. bede mogla z domu za 2 godz dopiero wyskoczyc i chocby z Wami podjechac.

Posted

kora78 napisał(a):
ja mam obroze i smycze, to moze do mnie podjedziecie? to niwielkie odbicie, naprawde. i tak jak bedziecie chcialy jechac ul noworudzka, to ona jest nieczynna i musicie kolko na nowe miasto zrobic, na pilsudskiego. ja mieszkam 2 przecznice od tej ulicy.

moj tel 668 836 964
jestem uziemiona, tz z wrocka wyjezdza. bede mogla z domu za 2 godz dopiero wyskoczyc i chocby z Wami podjechac.

My wyjedziemy o 14.30 to za godznkę powinnyśmy być w wałbrzychu jednak pogoda nie ciekawa

Posted

pojechali do domku :) Baxter zabrany, do auta wskoczyl chetnie. chudzinka. siku i koo nie zrobil nawet. za smaczkami wciaz niuchal, glodny.
spokojny, przestraszony.
ale domowy pies bedzie, skoro na kolanka do elzuni lgnal w aucie :)

dziekuje Wam bardzo dziewczyny!!!

Posted

soboz4 napisał(a):
więcej info prosimy! I to już! Bo jesteśmy niezbyt cierpliwi...

Zaraz naładuję akumulatorek i wrzucę Wam fotki co on odstawia.Droga była spokojna ale od Głuszycy jak by coś w niego wstąpiło nowe zycie.co chwial wskakuje mi na kolana szaleje.to nie ten pies.Nie tego wzięłam ten szaleje i sie bawi każdego całuje

Posted

tak sobie z Sonią gadamy przy kośc

a tak sobie odpoczywam

gadamy sobie z małą Sandrą.Aha i dzieci lubię

a tak patrzę co ta moja chwilowa pańcia robi a wrzuca moje foteczki