Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widze, ze w Wieliczce jeszcze lezy snieg ? U nas juz ani sladu po zimie. Zostało tylko błoto.
Hotelik bardzo ładny:lol:
Majki, nie rob demolki, bo sie nie wypłacimy :mad:

Posted

[quote name='Kama79']Które pręty? Te w kojcu, czy te na wybiegu? Bo jeśli to te pręty w kojcu, to kawał skórkozjada z niego! Przecież to grube i mocne![/QUOTE]

Z opisu wywnioskowałam, ze w kojcu. Na wybiegu chodził na smyczy.

Posted (edited)

Niestety nie mamy towarzystwa dla Majka. Gacek bulgotał jeszcze w budzie jak zobaczył chłopaka. Jeśli jakaś dogo-dziewczynka do nas zawita to chętnie ich zeswatam w jednym kojcu, bo Majk zareagował całkiem fajnie na Gaca :)

P.S. Tak, pręty są w kojcu!!! Te, które widzicie - zostały pomiarzdżone!!! Masakra, chłopak ma szczęki pitbulla.

Edited by wishina
Posted

[quote name='bela51']Widze, ze w Wieliczce jeszcze lezy snieg ? U nas juz ani sladu po zimie. Zostało tylko błoto.
[/QUOTE]

U nas górsko i jeszcze troszkę biało, ale już końcówka i znowu na miesiąc zamieszkamy na bagnie.

[quote name='bela51']
Hotelik bardzo ładny:lol:
[/QUOTE]

Dziękuję. Od początku szukaliśmy działki i domku z miejscem pod hotelik. A hotelik miał być jak najbardziej porządny i bezpieczny, choć cały czas się buduje. Mamy 3 boksy całkowicie wykończone. Kolejne 5 jest w budowie. Potem kończymy kolejne 8 po drugiej stronie - łącznie 16. Do tego wybieg duży za hotelem z podmurówką i jakąś zielenią.

A potem pomyślę o tak przyziemnych rzeczach jak podłoga w domu, wybetonowanie podjazdu czy wykończenie toalety :evil_lol:

Posted (edited)

Skąd ja znam tą toaletę i podłogę w domu... :cool3:

A co do prętów, ja nie sądzę, że choćby i pitbull zrobił z tego płaskowniki... Może Majk ma jakieś supermoce, takie nadprzyrodzone? Bo nie da się go nie kochać, taki przytulaśny i całuśny, czarny łobuz. Moja własna ONka nie jest tak wylewna i posłuszna jak on.

Edited by Kama79
Posted

[quote name='Kama79'] Bo kochać się go nie da, taki przytulaśny i całuśny, czarny łobuz. Moja własna ONka nie jest tak wylewna i posłuszna jak on.[/QUOTE]
oj cioteczka, cioteczka, nie da się nie kochać Majka, a nie kochać:mad::mad:

Posted (edited)

[quote name='asiuniab']oj cioteczka, cioteczka, nie da się nie kochać Majka, a nie kochać:mad::mad:[/QUOTE]

Już poprawiłam. po 9 godzinach jazdy miałam wczoraj zwapnienia na czterech literach i na mózgu :eviltong:

Edited by Kama79
Posted

Ja będę dziś tutaj i na bazarku i na wątku hoteliku po godzinie 14.00 :) także wszystko opiszę, zestawie i odpowiem na malila Elizy.
Majkus nie psoć bo sie nie wypłacimy, bądź grzeczny plisssss ;)

Posted

[quote name='bela51']Z niepokojem czekam na wiesci z hoteliku. Czy Majki sie uspokoił ? Czy tylko lista zniszczen sie powiekszyła ?:roll:[/QUOTE]

Oj Belo ja również. Teraz ruch muszę wykonać w kierunku cioteczek ze skarpety, może pomogą w dofinansowaniu - opieki wet. oraz pokryją koszty leków jakie ew. będzie jeszcze psiakowi podać.??
A nie wiadfomo co jeszcze chłopak poniszczył przez noc ....
Teraz watek prowadze ja i ja umieściłam psiaka także formaloności sa już dograne
:)

Posted

[quote name='bela51']Jesli macie telefon do hotelu, to dzwońcie. Moze wishina nie ma czasu, aby wejsc na dogo.[/QUOTE]

Belo pisałam smsa i próbowałam dzwonić ale abonent jest poza zasięgiem, spokojnie - będę próbowac sie kontaktować, Eliza mnie uprzedzała ze czasami u niej brak zasiegu. Spokojnie sama by zadzwonila jakby cos sie działo. :) To jest odpowiedzialna osoba !

Posted

Zapłacę dziś pobyt Majka 18 dni co wychodzi 270 zł. zostanie 80 na wydatki inne ( pobyt od 3 marca do 20 marca). Potwierdzenie wpłaty zostanie ujęte w poście rozliczeniowym. # 1

Posted

[quote name='bela51']Nie mam powodów aby wątpic w odpowiedzialnosc wishiny.
Tylko baardzo boje sie ucieczek psów. A Majki chyba ma zadatki na uciekiniera :-([/QUOTE]

Eliza zabezpieczyła Majka - więc jak by sie cos stało to by dzwoniła - spokojnie. Wczoraj sie pierwsza o kratach dowiedziałam - także jakby coś się stało to jesteśmy w kontakcie :) a skoro nie mam tel. to jest chyba wszystko ok :)