Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Rozmawiałam z Agnieszką Majk zdrowieje, jeszcze antybiotyk dostawał a teraz juz środki przeciw zapalne[/B] - być możne uda nam się psiaka wykastrować, przed wyjazdem do hoteliku. Natalia z hoteliku, wystawi mi fakturkę , muszę przed przyjazdem psiaka wpłacić za pobyt miesięczny 450 zł oraz zakupić karmę duży wór by starczył na miesiąc. Miejsce w hoteliku cały czas czeka na Majkusia :)
[B]Zobaczymy ile uda się zebrać z bazarku - darowizn.

Wpłaty rozpisuje w poście # 132
[/B]

Posted

Właśnie dotarły kolejne wpłaty dla Majka - informacje w poście # 132
[B]Maria Konieczna FB - 100 zł (stała)
ewagonzales - Dogomania - 20 zł (jednorazowa)
--------------------------------------
Razem 120 zł Dziękujemy [/B]:loveu:

Posted (edited)

Według moich obliczeń i zestawienia bazarku na dzień dzisiejszy brakowało by na hotelik ok. 100 - 90 zł i na karmę ok 120 zł ( chyba ze uda się kopic duży worek taniej )- miesiąc by był psiak zabezpieczony!!! :multi::multi:
I można by było myśleć o kolejnym miesiącu - rozgłszac psiaka (ogłoszenia) i szukać mu stałego domu :)

tutaj są promocje z Boscha - [url]http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/bosch/bosch_adult/32721[/url] ( 15 kg lub 2 x po 15 kg) może cioteczki ze skarpety pomogą ??? ;)

Edited by Diabełek
Posted

[quote name='ewa gonzales']Majkuniu zagladam:modla::thumbs::thumbs::thumbs:i sciskam kciuki aby sie wszystko udalo:iloveyou:[/QUOTE]

Dziękuje - już jestem lepszej myśli na początku byłam troszkę sceptycznie nastawiona do tego przedsięwzięcia a teraz :) już mniej

Posted

Witam. Moderatora juz poprosiłam o zmianę autora watku ;)
A powiem, że Majki juz czuje sie dobrze i z moich informacji wynika, że jutro idzie pod nóż ]:->
A to się chłopak ucieszy z pozbycia się męskości.
Niestety cos go chandra łapie, taki smutny się zrobił :( Pewnie dlatego, że cioteczka mniej czasu dla niego ma...

Posted

[B]Dzienny pobyt w hoteliku to 15 zł wchodzi w to behawiorysta oraz opieka weterynaryjna [/B]- w większości hoteli sama opieka ( bez weterynarza i behawiorysty) z wyżywieniem ok. 25 zł dzienne. Majk jeszcze przez jakiś czas będzie potrzebował opieki wet. - wszystko jest w wątku [B]Elizo22 [/B]:)

*****Jeśli masz tańsza opcję to z miłą chęcią rozważymy twoja sugestię. Piesek nadal przez jakis czas bedzie potrzebował opieki wet. za która przeważnie osobno się płaci oprócz hotekowania.
[B] Oczekuje twojej propozycji tańszego rozwiązania :)
Szukałam nawet BDT ale nikt sie nie odezwał :( rozważałam tansze opcje ale to opcje kojcowe ... hmmm
[/B]