Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Kama79']Nie podoba mi się to... Ma ktoś numer telefonu do właściciela? Można tam zadzwonić i poprosić o info i zdjęcia?[/QUOTE]
Mnie sie tez nie podoba, ale tak sie składa, ze niewiele tu ode mnie zalezy.
Diabełek wyadoptowała Majka, moze ma telefon ? Ale jak wiesz, od paru miesiecy nie pokazuje sie na dogo.

Posted

[quote name='bela51']Mnie sie tez nie podoba, ale tak sie składa, ze niewiele tu ode mnie zalezy.
Diabełek wyadoptowała Majka, moze ma telefon ? Ale jak wiesz, od paru miesiecy nie pokazuje sie na dogo.[/QUOTE]

Beluś a może Ulka12 ma numer do Pana ? :roll: wiem że Pan kontaktował się w sprawie Majka z Ulą dopiero potem z Diabełkiem. Może akurat choć szanse marne.

Posted

[quote name='ULKA12']Ale ja już przekazałam nr tel i adres do nowego domu dziewczynom, które mają jechać na wizytę poadopcyjną.[/QUOTE]
No, fakt, sprawdziłam, telefon tez jest:oops:. Ale nie bedziemy dzwonic, tam trzeba pojechac.

Posted

[quote name='BoUnTy']Zdjęcia Majka https://picasaweb.google.com/106600740491710811502/Majk

No cóż, Pan bardzo zadowolony, Majk już nie zagryza kur, spadł się tak, ze wygląda jak 3 Majki, ale Pan. Wie ze musi go odchudzić. Chłopak widać ze szczęśliwy, Pan troszkę zaskoczony niedzielnym najsciem ;)

:multi::multi::multi: bardzo bardzo się cieszę :lol: a chłopak wręcz nie do poznania ....rzeczywiście nabrał ciałka oj nabrał ;)