Diabełek Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 [quote name='bela51']Diabełku, pieniazki z bazarku wpłyna niebawem. Na czynsz będzie na pewno. Ale przydałyby sie jakies deklaracje, to prawda, bo same bazarki to za mało... Bela dokładnie, dlatego prosimy jak ktoś moze to niech Majka wspomoże :) deklaracje to zawsze deklaracje ... Quote
Diabełek Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Majuniu na spacerek z ranka idziemy ;) może ktoś cie wypatrzy :) Quote
Diabełek Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Funky napisał(a):Dzień dobry :D Dzien dobry Kasiu Quote
ULKA12 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Majk ma się bardzo dobrze. To bardzo fajny psiak, kontaktowy i bardzo posłuszny. Zawsze przybiega na wołanie, nie ma tendencji do ucieczek. Na smyczy chodzi ale okropnie ciągnie. Raczej nie nadaje się na psa stróżującego, nie jest szczekliwy i raczej zaliże ludzi z radości niż odstraszy. Wydaje mi się, że nadawałby się do mieszkania w domu jako psi towarzysz, zachowuje czystość w kojcu i nie niszczy, fajnie by było aby miał do dyspozycji ogród, gdzie mógłby się swobodnie wybiegać. No a gdyby miał do towarzystwa jakąś łagodną suczkę to sytuacja byłaby idealna. Quote
Martika&Aischa Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 ULKA12 napisał(a):Majk ma się bardzo dobrze. To bardzo fajny psiak, kontaktowy i bardzo posłuszny. Zawsze przybiega na wołanie, nie ma tendencji do ucieczek. Na smyczy chodzi ale okropnie ciągnie. Raczej nie nadaje się na psa stróżującego, nie jest szczekliwy i raczej zaliże ludzi z radości niż odstraszy. Wydaje mi się, że nadawałby się do mieszkania w domu jako psi towarzysz, zachowuje czystość w kojcu i nie niszczy, fajnie by było aby miał do dyspozycji ogród, gdzie mógłby się swobodnie wybiegać. No a gdyby miał do towarzystwa jakąś łagodną suczkę to sytuacja byłaby idealna. Nasz kochany bohater :loveu: Quote
magdyska25 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 no proszę i ta tendencja do ucieczek "zniknęła". świetnie :) Quote
bela51 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Wiadomosci wspaniale, tylko sie usmiechac i szukac domu dla tego uroczego dżentelmena.:lol: Quote
DONnka Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 A z dotychczasowych ogłoszeń nikt o Majka nie pytał ? Taki fajny psiur :loveu: Trzymam kciuki :thumbs: Diabełku, mam nadzieję, że wybaczysz mi ten mały spamik na wątku Majkela, ale interesowałaś się losem Saby z ogłoszenia na tablica.pl :oops: Znalazła się osoba z okolicy, która gotowa była odwiedzić Sabę i sprawdzić jej stan Niestety zbyt późno :shake: Podobno Saba została już komuś wydana :roll: Pani nie była zbyt rozmowna i nie chciała powiedzieć komu i gdzie... Mam nadzieję, że to prawda i że nie trafiła z deszczu pod rynnę :modla: Quote
Nadziejka Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/242046-Rozliczamy!-dla-cudnego-Majka-zajrzyjcie-8-04-18-04godz22-00 zakonczyl sie bazarus , bedzie 31 zl:multi::multi:dla Majkunia , prosze o num konta [FONT=comic sans ms]Majkuniu scisuniam za ciebie ogromnie:iloveyou::iloveyou:[/FONT] Quote
Diabełek Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 [quote name='DONnka']A z dotychczasowych ogłoszeń nikt o Majka nie pytał ? Taki fajny psiur :loveu: Trzymam kciuki :thumbs: Diabełku, mam nadzieję, że wybaczysz mi ten mały spamik na wątku Majkela, ale interesowałaś się losem Saby z ogłoszenia na tablica.pl :oops: Znalazła się osoba z okolicy, która gotowa była odwiedzić Sabę i sprawdzić jej stan Niestety zbyt późno :shake: Podobno Saba została już komuś wydana :roll: Pani nie była zbyt rozmowna i nie chciała powiedzieć komu i gdzie... Mam nadzieję, że to prawda i że nie trafiła z deszczu pod rynnę :modla: Marzeno dziekuje za informacje, choc nie pocieszające :( O Majka nikt nie pyta, nie miałam żadnego telefonu. Moze jak będę fajne zdjęcia to może ... Quote
Diabełek Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 [quote name='ewa gonzales']http://www.dogomania.pl/forum/threads/242046-Rozliczamy!-dla-cudnego-Majka-zajrzyjcie-8-04-18-04godz22-00 zakonczyl sie bazarus , bedzie 31 zl:multi::multi:dla Majkunia , prosze o num konta [FONT=comic sans ms]Majkuniu scisuniam za ciebie ogromnie:iloveyou::iloveyou:[/FONT] Ewus podałam na pw. Quote
Diabełek Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 ULKA12 napisał(a):Majk ma się bardzo dobrze. To bardzo fajny psiak, kontaktowy i bardzo posłuszny. Zawsze przybiega na wołanie, nie ma tendencji do ucieczek. Na smyczy chodzi ale okropnie ciągnie. Raczej nie nadaje się na psa stróżującego, nie jest szczekliwy i raczej zaliże ludzi z radości niż odstraszy. Wydaje mi się, że nadawałby się do mieszkania w domu jako psi towarzysz, zachowuje czystość w kojcu i nie niszczy, fajnie by było aby miał do dyspozycji ogród, gdzie mógłby się swobodnie wybiegać. No a gdyby miał do towarzystwa jakąś łagodną suczkę to sytuacja byłaby idealna. Nie wierzyłam w ucieczki Majka, cieszę się że Majk ma sie dobrze. Zdjecia nam potrzebne :) ktos miał podjechac i zrobic :) Quote
bela51 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Zdjęcia zrobi Malawaszka. Ma super sprzęt i doswiadczenie. :lol: Quote
Diabełek Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 bela51 napisał(a):Zdjęcia zrobi Malawaszka. Ma super sprzęt i doswiadczenie. :lol: To czekamy :) I z rano w sobotę Majka podrzucamy :) Quote
Martika&Aischa Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 i ja się melduję u Majkela :lol: niebawem będą pieniążki z mojego bazarku. Wspólnie damy radę udźwignąć finanse chłopaka ;) Quote
Diabełek Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 Martika@Aischa napisał(a):i ja się melduję u Majkela :lol: niebawem będą pieniążki z mojego bazarku. Wspólnie damy radę udźwignąć finanse chłopaka ;) To super :) Quote
Nadziejka Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Majkuniu sciskam :loveu: :loveu: pieniazki przelalam przed chwilenka Diabelku:multi::evil_lol::loveu: Quote
Nadziejka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Zagladam do slicznego :iloveyou: Diabelku prosze o potwierdzenie wplaty na bazarenku Quote
bela51 Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Ula, czy Malawaszka Was nie nawiedziła jeszcze ? Quote
Recommended Posts