Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bela51']Diabełku, pieniazki z bazarku wpłyna niebawem. Na czynsz będzie na pewno.
Ale przydałyby sie jakies deklaracje, to prawda, bo same bazarki to za mało...
Bela dokładnie, dlatego prosimy jak ktoś moze to niech Majka wspomoże :) deklaracje to zawsze deklaracje ...

Posted

Majk ma się bardzo dobrze. To bardzo fajny psiak, kontaktowy i bardzo posłuszny. Zawsze przybiega na wołanie, nie ma tendencji do ucieczek. Na smyczy chodzi ale okropnie ciągnie. Raczej nie nadaje się na psa stróżującego, nie jest szczekliwy i raczej zaliże ludzi z radości niż odstraszy. Wydaje mi się, że nadawałby się do mieszkania w domu jako psi towarzysz, zachowuje czystość w kojcu i nie niszczy, fajnie by było aby miał do dyspozycji ogród, gdzie mógłby się swobodnie wybiegać. No a gdyby miał do towarzystwa jakąś łagodną suczkę to sytuacja byłaby idealna.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Majk ma się bardzo dobrze. To bardzo fajny psiak, kontaktowy i bardzo posłuszny. Zawsze przybiega na wołanie, nie ma tendencji do ucieczek. Na smyczy chodzi ale okropnie ciągnie. Raczej nie nadaje się na psa stróżującego, nie jest szczekliwy i raczej zaliże ludzi z radości niż odstraszy. Wydaje mi się, że nadawałby się do mieszkania w domu jako psi towarzysz, zachowuje czystość w kojcu i nie niszczy, fajnie by było aby miał do dyspozycji ogród, gdzie mógłby się swobodnie wybiegać. No a gdyby miał do towarzystwa jakąś łagodną suczkę to sytuacja byłaby idealna.

Nasz kochany bohater :loveu:

Posted

A z dotychczasowych ogłoszeń nikt o Majka nie pytał ?
Taki fajny psiur :loveu:
Trzymam kciuki :thumbs:

Diabełku, mam nadzieję, że wybaczysz mi ten mały spamik na wątku Majkela, ale interesowałaś się losem Saby z ogłoszenia na tablica.pl :oops:
Znalazła się osoba z okolicy, która gotowa była odwiedzić Sabę i sprawdzić jej stan
Niestety zbyt późno :shake:
Podobno Saba została już komuś wydana :roll:
Pani nie była zbyt rozmowna i nie chciała powiedzieć komu i gdzie...
Mam nadzieję, że to prawda i że nie trafiła z deszczu pod rynnę :modla:

Posted

[quote name='DONnka']A z dotychczasowych ogłoszeń nikt o Majka nie pytał ?
Taki fajny psiur :loveu:
Trzymam kciuki :thumbs:

Diabełku, mam nadzieję, że wybaczysz mi ten mały spamik na wątku Majkela, ale interesowałaś się losem Saby z ogłoszenia na tablica.pl :oops:
Znalazła się osoba z okolicy, która gotowa była odwiedzić Sabę i sprawdzić jej stan
Niestety zbyt późno :shake:
Podobno Saba została już komuś wydana :roll:
Pani nie była zbyt rozmowna i nie chciała powiedzieć komu i gdzie...
Mam nadzieję, że to prawda i że nie trafiła z deszczu pod rynnę :modla:

Marzeno dziekuje za informacje, choc nie pocieszające :( O Majka nikt nie pyta, nie miałam żadnego telefonu. Moze jak będę fajne zdjęcia to może ...

Posted

ULKA12 napisał(a):

Nie wierzyłam w ucieczki Majka, cieszę się że Majk ma sie dobrze. Zdjecia nam potrzebne :) ktos miał podjechac i zrobic :)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
i ja się melduję u Majkela :lol: niebawem będą pieniążki z mojego bazarku. Wspólnie damy radę udźwignąć finanse chłopaka ;)

To super :)