Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani przypominam ze deklaracje stałe wpłacamy na inne konto informacja na pw. u mnie jako skarbnika ;)

Byłam na bazarkach i podskauja troszke mało osób trzeba pozapraszać :) Belo czy nowy hotelik jest opłacany bez karmy?

Posted

[quote name='bela51']No to mnie pocieszylas :evil_lol:[/QUOTE]

Belcia Ty się nic nie martw ;) Ten Hołowczyc się nie poddaje ale jak się zawiesi to słowa nie wydusi ....no ewentualnie jak go "trzepniesz" z uporem maniaka będzie powtarzał "rozglądam się " " rozglądam się " " rozgladam się " :diabloti:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Belcia Ty się nic nie martw ;) Ten Hołowczyc się nie poddaje ale jak się zawiesi to słowa nie wydusi ....no ewentualnie jak go "trzepniesz" z uporem maniaka będzie powtarzał "rozglądam się " " rozglądam się " " rozgladam się " :diabloti:[/QUOTE]
Hołowczyc mnie ostatnio na manowce wywiózł ;) co jakiś czas miałam ze jestem poza trasą . Bela moze jkos trafisz, mam uprzedzać hotelik ze podjeżdżasz ?? Jeśli tak to o której godzinie moge orientacyjnie podać??

Posted

[quote name='Diabełek']Hołowczyc mnie ostatnio na manowce wywiózł ;) co jakiś czas miałam ze jestem poza trasą . Bela moze jkos trafisz, mam uprzedzać hotelik ze podjeżdżasz ?? Jeśli tak to o której godzinie moge orientacyjnie podać??[/QUOTE]
Oj wiem coś o tym :) trzeba być czujnym ;) sama ostatnio wracając z Gliwic zostałam skierowana zjazdem na Strzelce ;)

Posted

[quote name='beataczl']zagladam po dluzszej przewrwie spowodowanej brakiem netu ale juz bede u Majka :)[/QUOTE]
Beatko to niebawem bedziemy miec lepsze przejrzyste informacje o Majkim. Zdjęcia na pewno sie lepsze pojawia :) Zagladaj więc :)

Posted (edited)

Martwi mnie brak kontaktu z hotelem. Moze powinnam zabrac umowe od Agnieszki, ktora jest włascicielka Majka?
NIe chcialabym sie przejechac na darmo...
Rozmawiałam z Agnieszka, jesli dalej nie bedzie kontaktu, to Agnieszka pojedzie ze mna.

Edited by bela51
Posted

[quote name='bela51']Martwi mnie brak kontaktu z hotelem. Moze powinnam zabrac umowe od Agnieszki, ktora jest włascicielka Majka?
Rozmawiałam z Agnieszka, jesli dalej nie bedzie kontaktu, to Agnieszka pojedzie ze mna.[/QUOTE]
kiedy Jedziesz /jedziecie?

Posted

[quote name='bela51']Martwi mnie brak kontaktu z hotelem. Moze powinnam zabrac umowe od Agnieszki, ktora jest włascicielka Majka?
Rozmawiałam z Agnieszka, jesli dalej nie bedzie kontaktu, to Agnieszka pojedzie ze mna.[/QUOTE]
Belo weź umowę, i poproś o oddanie dokumentacji psa ksiązeczke i chip oraz szzepienia, ja dzis bede ponownie tam dzwonić.

Posted

bardzo dobra decyzja. Postępowanie hotelu jest bardzo nieodpowiedzialne. Nie tak powinna wyglądać współpraca- za dużo pieniędzy biorą-niewiele dają w zamian.