Martika&Aischa Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Cały czas zaglądam do Majkiego ....... Quote
bela51 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Diabełku, zdaje sie, ze masz nowe konto, czy moge prosic o przesłanie ? Czy planujecie jakis bazarek dla Majka ? Bo na samych deklaracjach to niestety daleko nie pociągniemy... Quote
Martika&Aischa Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='bela51']Diabełku, zdaje sie, ze masz nowe konto, czy moge prosic o przesłanie ? Czy planujecie jakis bazarek dla Majka ? Bo na samych deklaracjach to niestety daleko nie pociągniemy...[/QUOTE] Belciu lada dzień ruszę z bazarkiem dla Majkela ;) dzwoniłaś ale byłam niedostępna bo dziś pracowałam w Gliwicach ...jestem już na miejscu :) Quote
Diabełek Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 A dzisiaj hops :) Belo tel. zostawiłam w pracy jak wczoraj z Tobą rozmawiałam, myślałam ze zgubiłam na szczęście jest !!! Bo ja dziś znów w pracy jestem .. Quote
bela51 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Własnie przeczytałam i zastanawiałam sie dlaczego nie moge sie dodzwonic :razz: Zadzwonie dzisiaj wieczorem. Ustalenia bez zmian, tzn. wycieczka za tydzien w niedziele. Quote
Nadziejka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Zagladam do Majkunia z nadzieja i pozdrowieniem:bye::iloveyou: Quote
Diabełek Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='bela51']Własnie przeczytałam i zastanawiałam sie dlaczego nie moge sie dodzwonic :razz: Zadzwonie dzisiaj wieczorem. Ustalenia bez zmian, tzn. wycieczka za tydzien w niedziele.[/QUOTE] Już nie wyciągam tel. z torebki :) Wycieczka musi byc dobrze zorganizowana, by ktoś był w hotelu :) a więc jeszcze za tydzień płace - 105 zł do soboty włącznie. Quote
Kama79 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Jak mnie ktoś zgarnie z bliska to i ja się wybiorę na wycieczkę. Jako pilot - lewy patelnia i jedziemy ;) Quote
Kama79 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Majk, gdzieś ty tam poleciał, na trzecią stronę. Wysoko masz być. :) Quote
Diabełek Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Podrzucamy z rana, idę zobaczyć , czy filmik jest lub zdjęcia :) Quote
Diabełek Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 niestety nie ma ani filmiku ani zdjęć :( :placz: Quote
bela51 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 A u nas wreszcie wiosenna pogoda.:lol: Majki, czy u Ciebie równiez ? Diabełku, przeslij mi na pw dokładny adres Majka, mam nadzieje, ze z Hołowczycem nie zabłądze... Quote
Kama79 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 (edited) [quote name='bela51']A u nas wreszcie wiosenna pogoda.:lol: Majki, czy u Ciebie równiez ? Diabełku, przeslij mi na pw dokładny adres Majka, mam nadzieje, ze z Hołowczycem nie zabłądze... Bela, oby tylko twój był mądrzejszy od mojego. Pomimo całego mojego szacunku i uznania dla Hołka, jak jechałam z Majkiem, Krzysztof H. rzekł do mnie mniej więcej tak: " sorry, ale nie wiem gdzie jestem". A to było tu: :turn-l: Edited April 8, 2013 by Kama79 wstawienie zdjecia Quote
bela51 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Kama79']Bela, oby tylko twój był mądrzejszy od mojego. Pomimo całego mojego szacunku i uznania dla Hołka, jak jechałam z Majkiem, Krzysztof H. rzekł do mnie mniej więcej tak: " sorry, ale nie wiem gdzie jestem". A to było tu: :turn-l: No to mnie pocieszylas :evil_lol: Quote
Nadziejka Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 (edited) Zagladam do Majkela:iloveyou:i sciskam kciuki za zdrowenko . Szkoda ze hotelik niczego juz nie wstawia .....:shake: psiniuniu cioteczki nawiedza i wysciskuniaja :iloveyou: wyczynilam na szybciunko bazarus dla Majkunia http://www.dogomania.pl/forum/threads/242046-wyczyniam-dla-Majka :loveu::loveu:zapraszam Edited April 8, 2013 by ewa gonzales Quote
Diabełek Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Przesle jak bede w domu cosik do tego bazarku :) Quote
Diabełek Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='bela51']A u nas wreszcie wiosenna pogoda.:lol: Majki, czy u Ciebie równiez ? Diabełku, przeslij mi na pw dokładny adres Majka, mam nadzieje, ze z Hołowczycem nie zabłądze...[/QUOTE] Bela adres : Zręczyce 184, gmina Gdów (po co na pw, to chyba nie jest jakaś tajemnica gdzie Majk obecnie przebywa?) Quote
bela51 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Diabełek']Bela adres : Zręczyce 184, gmina Gdów (po co na pw, to chyba nie jest jakaś tajemnica gdzie Majk obecnie przebywa?) Dziękuje ! I wszystkim przypominam o bazarku Ewuni dla Majka :lol: http://www.dogomania.pl/forum/threads/242046-wyczyniam-dla-Majka Quote
Diabełek Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='bela51']Dziękuje ! I wszystkim przypominam o bazarku Ewuni dla Majka :lol: http://www.dogomania.pl/forum/threads/242046-wyczyniam-dla-Majka A wiemy wiem, zaglądamy i umieściłam w poście pierwszym różową informacje u Majka :) Quote
bela51 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Zapraszam na bazarek fony, ktory w polowie przeznaczony jest dla Majka :lol: http://www.dogomania.pl/forum/threads/241533-Piekne-ciuchy-bi%C5%BCu-stare-stylowe-firanki-i-cos-dla-psa-od-fony-do-20-04-br Quote
Martika&Aischa Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 I nasz bazarek właśnie ruszył :) pięknie zapraszamy :lol: http://www.dogomania.pl/forum/threads/242067-II-odsłona-LUKSUSU-)-MOC-różności-)-dodatki-biżuteria-ozdoby-16-04-21-00 Quote
bela51 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Skoro wysypał sie worek z bazarkami, to bardzo prosimy, zagladac, podnosic i kupowac !:lol: Quote
Martika&Aischa Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='bela51']Skoro wysypał sie worek z bazarkami, to bardzo prosimy, zagladac, podnosic i kupowac !:lol:[/QUOTE] Oj tak :) zapraszamy :lol: Quote
Recommended Posts