Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Belcia zawołała więc jestem ......od nas Majki dostanie w prezencie bazarek ...chociaż tak pomożemy .......

Jestem Ci bardzo wdzieczna Marticzko, sytuacja finansowa jest niewesola.

Posted

Kama79 napisał(a):
A ... miałam coś napisać, ale chyba sobie daruję i się zamknę...

Albo i nie

przyszło mi do głowy, że jak ktoś nie może pomóc w sprawie, to niech chociaż nie zaognia sytuacji...

Trudno pomóc, jak się pomaga gdzie indziej. Nie chcę nic zaogniać, ale skoro forum jest dostępne dla wszystkich, to można się wypowiedzieć, a przede wszystkim po prostu ostrzec.

Posted

dziuniek napisał(a):
Trudno pomóc, jak się pomaga gdzie indziej. Nie chcę nic zaogniać, ale skoro forum jest dostępne dla wszystkich, to można się wypowiedzieć, a przede wszystkim po prostu ostrzec.

Przed czym ostrzec? Mamy pełne rece pracy, myslenia aby psu znaleźć dom, aby zapewnić opiekę oraz wiele zobowiazań finansowych...
I własnie potrzebne sa Majkowi nie ostre słowa tutaj na forum ale stałe deklaracje :)

Posted

Kasiu, uwazam, ze bardzo fajne. Chyba lepiej niz tamt długie, bo ludzie pewnie i tak nie czytają.
Koniecznie tylko trzeba dodac formułke, ze nie wydajemy psow do kojca i na lancuch. Oraz o wizycie przedadopcyjnej.

Posted

bela51 napisał(a):
Kasiu, uwazam, ze bardzo fajne. Chyba lepiej niz tamt długie, bo ludzie pewnie i tak nie czytają.
Koniecznie tylko trzeba dodac formułke, ze nie wydajemy psow do kojca i na lancuch. Oraz o wizycie przedadopcyjnej.

;) regułkę zawsze mozna powiedzieć przez telefon , bedzie to ujete jeśli dojdzie do adopcji w umowie, ale oczywiscie mozna dopisywac do ogłoszeń. dla mnie to jest naturalne że nie oddajemy psów na łańcuch ani do kojca :)

Posted

bela51 napisał(a):
Na jakie wojewodztwa zlecic te ogłoszenia ?

Obecnie pisałam z Kamą79 na małopolskie, ale mozna zaryzykować napisać też inne, ale wtedy może być problem z transportem.

Posted

bela51 napisał(a):
Nie, transport to drugorzędna sprawa.
Zrobimy na sląskie i mazowieckie.

Wydaje mi się, że transport do woj. mazowieckiego to jednak będzie problem...
Skoro z Bytomia do Wieliczki były problemy, albo kwoty z choinki...

Posted

Kama79 napisał(a):
Wydaje mi się, że transport do woj. mazowieckiego to jednak będzie problem...
Skoro z Bytomia do Wieliczki były problemy, albo kwoty z choinki...

Nie raz psiak jechał pół Polski do domu i dałyśmy radę ;) więc wierzę że jak tylko znajdzie się zainteresowany domek i transport się znajdzie :) ze śląska do Warszawy kursuje Figu :)

Posted

Z moich doswiadczen wynika, ze małopolskie nie jest wdziecznym wojewodztwem, jesli chodzi o adopcje.
Gdy znajdzie sie dobry dom, transport moze nie byc problemem. Zainteresowani ludzie niejednokrotnie sami przyjeżdząją po psa.
Oby tylko dom sie znalazł.

Posted

Witam sobotnio kochani :) Ja kiedys robiłam ogłoszenia na całą Polskę a pies i tak pojechał pod Kraków. Belo jednak małopolskie w tym wypadku sprawdziło sie - peis ma warunki ( dom z ogrodem, mieszka z ludźmi w domu ma swój fotel i 2 wspólników do zabaw) . A Ludzie co go adoptowali to Zwierzolubki - i co roku spotykamy sie razem ja i moja rodzina nasze psiaki. Mąż jest z małopolski tam mieszkają fajni ludzie - ale duzo jest przyjezdnych...
Majk podrzucamy Cię i czekamy na te nowe ogłoszenia:)

Posted

bela51 napisał(a):
No to kazdy ma inne doswiadczenia. :lol:
Na razie ogłoszenia beda na slaskie i mazowieckie. Jesli przyjda lepsze zdjecia , poleca na cała Polske.

No to dobrze belo - najważniejsze oby był jakiś odzew na te ogłoszenia :))