bela51 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Belcia zawołała więc jestem ......od nas Majki dostanie w prezencie bazarek ...chociaż tak pomożemy ....... Jestem Ci bardzo wdzieczna Marticzko, sytuacja finansowa jest niewesola. Quote
dziuniek Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Kama79 napisał(a):A ... miałam coś napisać, ale chyba sobie daruję i się zamknę... Albo i nie przyszło mi do głowy, że jak ktoś nie może pomóc w sprawie, to niech chociaż nie zaognia sytuacji... Trudno pomóc, jak się pomaga gdzie indziej. Nie chcę nic zaogniać, ale skoro forum jest dostępne dla wszystkich, to można się wypowiedzieć, a przede wszystkim po prostu ostrzec. Quote
Diabełek Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Belcia zawołała więc jestem ......od nas Majki dostanie w prezencie bazarek ...chociaż tak pomożemy ....... Dziekujemy :) :multi: Quote
Diabełek Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 dziuniek napisał(a):Trudno pomóc, jak się pomaga gdzie indziej. Nie chcę nic zaogniać, ale skoro forum jest dostępne dla wszystkich, to można się wypowiedzieć, a przede wszystkim po prostu ostrzec. Przed czym ostrzec? Mamy pełne rece pracy, myslenia aby psu znaleźć dom, aby zapewnić opiekę oraz wiele zobowiazań finansowych... I własnie potrzebne sa Majkowi nie ostre słowa tutaj na forum ale stałe deklaracje :) Quote
Diabełek Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Belo napisałam inaczej niż pozostałe ogłoszenie -->http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Nazywam-sie-Majk-jestem-duzym-pieskiem-i-szukam-kochajacego-domu-id62094.html zobacz tutaj może taka forma bedzie bardziej przystepna niz rozpisywanie się ?? Quote
bela51 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Kasiu, uwazam, ze bardzo fajne. Chyba lepiej niz tamt długie, bo ludzie pewnie i tak nie czytają. Koniecznie tylko trzeba dodac formułke, ze nie wydajemy psow do kojca i na lancuch. Oraz o wizycie przedadopcyjnej. Quote
Diabełek Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 bela51 napisał(a):Kasiu, uwazam, ze bardzo fajne. Chyba lepiej niz tamt długie, bo ludzie pewnie i tak nie czytają. Koniecznie tylko trzeba dodac formułke, ze nie wydajemy psow do kojca i na lancuch. Oraz o wizycie przedadopcyjnej. ;) regułkę zawsze mozna powiedzieć przez telefon , bedzie to ujete jeśli dojdzie do adopcji w umowie, ale oczywiscie mozna dopisywac do ogłoszeń. dla mnie to jest naturalne że nie oddajemy psów na łańcuch ani do kojca :) Quote
Diabełek Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 bela51 napisał(a):Na jakie wojewodztwa zlecic te ogłoszenia ? Obecnie pisałam z Kamą79 na małopolskie, ale mozna zaryzykować napisać też inne, ale wtedy może być problem z transportem. Quote
bela51 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Nie, transport to drugorzędna sprawa. Zrobimy na sląskie i mazowieckie. Quote
Diabełek Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 bela51 napisał(a):Nie, transport to drugorzędna sprawa. Zrobimy na sląskie i mazowieckie. Jak uważasz :) Quote
bela51 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Siedzi samotnie w hotelu. I ani jednego zainteresowanego telefonu.:-( Quote
magdyska25 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Dziewczyny nie mam teraz zbyt wiele czasu ale jak będzie za mało ogłoszeń- dajcie znać na jakie woj. a porobię kilka/naście ogłoszeń. Majk się przypomina!!! Quote
bela51 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Zamowiłam ogłoszenia. Tylko, ze zdjecia niefajne. Jak bedą lepsze, to ponowimy. Quote
magdyska25 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 ja mogę je trochę "podszlifować" ale na jak to będzie wyglądało dobrze to nie wiem. Diabełek zresztą widziałam, że zmieniała zdjęcia. Quote
Kama79 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 bela51 napisał(a):Nie, transport to drugorzędna sprawa. Zrobimy na sląskie i mazowieckie. Wydaje mi się, że transport do woj. mazowieckiego to jednak będzie problem... Skoro z Bytomia do Wieliczki były problemy, albo kwoty z choinki... Quote
Martika&Aischa Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Kama79 napisał(a):Wydaje mi się, że transport do woj. mazowieckiego to jednak będzie problem... Skoro z Bytomia do Wieliczki były problemy, albo kwoty z choinki... Nie raz psiak jechał pół Polski do domu i dałyśmy radę ;) więc wierzę że jak tylko znajdzie się zainteresowany domek i transport się znajdzie :) ze śląska do Warszawy kursuje Figu :) Quote
bela51 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Z moich doswiadczen wynika, ze małopolskie nie jest wdziecznym wojewodztwem, jesli chodzi o adopcje. Gdy znajdzie sie dobry dom, transport moze nie byc problemem. Zainteresowani ludzie niejednokrotnie sami przyjeżdząją po psa. Oby tylko dom sie znalazł. Quote
Diabełek Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Witam sobotnio kochani :) Ja kiedys robiłam ogłoszenia na całą Polskę a pies i tak pojechał pod Kraków. Belo jednak małopolskie w tym wypadku sprawdziło sie - peis ma warunki ( dom z ogrodem, mieszka z ludźmi w domu ma swój fotel i 2 wspólników do zabaw) . A Ludzie co go adoptowali to Zwierzolubki - i co roku spotykamy sie razem ja i moja rodzina nasze psiaki. Mąż jest z małopolski tam mieszkają fajni ludzie - ale duzo jest przyjezdnych... Majk podrzucamy Cię i czekamy na te nowe ogłoszenia:) Quote
bela51 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 No to kazdy ma inne doswiadczenia. :lol: Na razie ogłoszenia beda na slaskie i mazowieckie. Jesli przyjda lepsze zdjecia , poleca na cała Polske. Quote
Diabełek Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 bela51 napisał(a):No to kazdy ma inne doswiadczenia. :lol: Na razie ogłoszenia beda na slaskie i mazowieckie. Jesli przyjda lepsze zdjecia , poleca na cała Polske. No to dobrze belo - najważniejsze oby był jakiś odzew na te ogłoszenia :)) Quote
Kama79 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Oczywiści, że najważniejsze jest to, żeby domek się znalazł. A jak już będzie to poruszymy niebo i ziemię, żeby Majka dowieźć. Quote
Recommended Posts