Diabełek Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 :) cieszy mnie rozwój sytuacji , nocne i ranne cioteczki dziękuje kochane :loveu: Quote
Diabełek Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [B]Rozmawiałam z Agnieszką Majk zdrowieje, jeszcze antybiotyk dostawał a teraz juz środki przeciw zapalne[/B] - być możne uda nam się psiaka wykastrować, przed wyjazdem do hoteliku. Natalia z hoteliku, wystawi mi fakturkę , muszę przed przyjazdem psiaka wpłacić za pobyt miesięczny 450 zł oraz zakupić karmę duży wór by starczył na miesiąc. Miejsce w hoteliku cały czas czeka na Majkusia :) [B]Zobaczymy ile uda się zebrać z bazarku - darowizn. Wpłaty rozpisuje w poście # 132 [/B] Quote
Diabełek Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='Funky']Uzbieramy, co mamy nie uzbierać?! :D[/QUOTE] Hop hop, niech u góry piesio będzie - do 5 marca coś tam uzbieramy ;) Quote
mdk8 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 właśnie zrobiłam przelew 10,- niestety na razie tyle mogę ale obiecuję,że w miarę możliwości będę pomagać Quote
Funky Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Mdk! Każdy grosik się liczy, każdy jest ważny!! Bardzo dziękujemy :*:*:* :loveu: Quote
Kama79 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Ziarnko do ziarnka, aż zbierze się miarka :cool1: Dziękuję w imieniu Majka :multi: Quote
Diabełek Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 Właśnie dotarły kolejne wpłaty dla Majka - informacje w poście # 132 [B]Maria Konieczna FB - 100 zł (stała) ewagonzales - Dogomania - 20 zł (jednorazowa) -------------------------------------- Razem 120 zł Dziękujemy [/B]:loveu: Quote
Nadziejka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Majkuniu zagladam:modla::thumbs::thumbs::thumbs:i sciskam kciuki aby sie wszystko udalo:iloveyou: Quote
Diabełek Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 (edited) Mdk:) liczy sie każdy grosz , dziękujemy !!!! Edited February 26, 2013 by Diabełek Quote
Diabełek Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 (edited) Według moich obliczeń i zestawienia bazarku na dzień dzisiejszy brakowało by na hotelik ok. 100 - 90 zł i na karmę ok 120 zł ( chyba ze uda się kopic duży worek taniej )- miesiąc by był psiak zabezpieczony!!! :multi::multi: I można by było myśleć o kolejnym miesiącu - rozgłszac psiaka (ogłoszenia) i szukać mu stałego domu :) tutaj są promocje z Boscha - [url]http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/bosch/bosch_adult/32721[/url] ( 15 kg lub 2 x po 15 kg) może cioteczki ze skarpety pomogą ??? ;) Edited February 26, 2013 by Diabełek Quote
Diabełek Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='ewa gonzales']Majkuniu zagladam:modla::thumbs::thumbs::thumbs:i sciskam kciuki aby sie wszystko udalo:iloveyou:[/QUOTE] Dziękuje - już jestem lepszej myśli na początku byłam troszkę sceptycznie nastawiona do tego przedsięwzięcia a teraz :) już mniej Quote
Diabełek Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='funky']jesteśmy u majka :)[/quote] [b]podnosimy bo cos cicho :)[/b] Quote
Nadziejka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Nadziejkowo zagladamy:buzi::iloveyou:za dzielnego Majkunia mocno mocno trzymamy Quote
BoUnTy Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Witam. Moderatora juz poprosiłam o zmianę autora watku ;) A powiem, że Majki juz czuje sie dobrze i z moich informacji wynika, że jutro idzie pod nóż ]:-> A to się chłopak ucieszy z pozbycia się męskości. Niestety cos go chandra łapie, taki smutny się zrobił :( Pewnie dlatego, że cioteczka mniej czasu dla niego ma... Quote
Elza22 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 mam pytanko dlaczego taki drogi hotel? przecież z karma to będzie dobrze ponad 500 zł Quote
piescofajnyjest Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 trzymam kciuki za operacje bardzo mocno! Quote
Diabełek Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [B]Dzienny pobyt w hoteliku to 15 zł wchodzi w to behawiorysta oraz opieka weterynaryjna [/B]- w większości hoteli sama opieka ( bez weterynarza i behawiorysty) z wyżywieniem ok. 25 zł dzienne. Majk jeszcze przez jakiś czas będzie potrzebował opieki wet. - wszystko jest w wątku [B]Elizo22 [/B]:) *****Jeśli masz tańsza opcję to z miłą chęcią rozważymy twoja sugestię. Piesek nadal przez jakis czas bedzie potrzebował opieki wet. za która przeważnie osobno się płaci oprócz hotekowania. [B] Oczekuje twojej propozycji tańszego rozwiązania :) Szukałam nawet BDT ale nikt sie nie odezwał :( rozważałam tansze opcje ale to opcje kojcowe ... hmmm [/B] Quote
Recommended Posts