Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Funky napisał(a):
Do góry, podnosimy!
Kasiu, czy doszła moja deklaracja? Czy pisałaś do Karilki?
Kurcze, jak tu cicho :(:(:(

Tak pisałam ale nie mam odzewu :( Deklaracje rozpisałam w poście # 132
Dziękuję:loveu:

Posted

:loveu:Zaglądających na watek Majka prosimy o :
*Przede wszystkim rozgłaszania wątku, gdzie tylko się da;
**Pomocy w organizowaniu bazarków oraz rzeczy na bazarki;
***Szukaniu Majkowi domu stałego;
Potrzebujemy :
*Stałych oraz jednorazowych deklaracji – by móc umieścić psiaka w bezpieczne miejsce, gdzie będzie leczony ;
**Oraz wsparcia duchowego, bo ono jest też bardzo potrzebne.:oops:

Posted

Kasia, jeszcze może by się nam Bounty odezwała tutaj, bo ona zakładała wątek - może by go przepisała na Ciebie? Byłoby łatwiej administrować i miałybyśmy drugi post na rozliczenia!

Posted

A widzisz Bounty ma problem z dogo, nie może się zalogować czasem, wiem ze było by miała łatwiej administrować tym wątkiem, bo na pierwszym bym mogła wszytko rozpisywać . Bounty pracuje z tego co wiem dość długo i ma mało czasu na net, jesteśmy w kontakcie tel. jedynie .
Funky dziękuje że umieściłaś sygnaturkę Majka u siebie :loveu:

Posted

beataczl napisał(a):
witajcie.
wspomoge w organizowaniu bazarku jakby co-choc tyle...
bo kasy niestety brak -tak jak i pracy...

Beatko była bym wdzięczna nie umiem robić bazarków jakieś fanty bym miała ale nie za wiele :(

Posted

To nie dam rady :(((
Pozostanie poczta. Ale szczegóły dogadamy i zrobimy bazarek, bo inaczej się nam Majk nie wzbogaci :) Dzięki :***

Diabełku, a masz jakieś wieści o jego aktualnym stanie i samopoczuciu?

Posted

Obecnie Majk leczony jest jak już pisałam podłapał kaszel kennelowy - wirus paskudny, dostaje jeszcze zastrzyki na świerzbowca oraz smarowany jest maścią na grzyba. stan jego zdrowia jest stabilny , lecz musi byc kontynuowane leczenie zachowawcze.

Posted

A nie możecie zrobić zdjęć i wystawić fanty a potem po wylicytowaniu, lub po Kup teraz wysłać osobie co wygrała bazarek?? Nawet na jej koszt?? Ustalić cenę do licytacji , lub Kup teraz !
Beatko ja Ci podeślę zdjęcia, tego co mam, choć mam mało czasu na zabawę w pocztę.

Posted

Diabełek napisał(a):
A nie możecie zrobić zdjęć i wystawić fanty a potem po wylicytowaniu, lub po Kup teraz wysłać osobie co wygrała bazarek?? Nawet na jej koszt?? Ustalić cenę do licytacji , lub Kup teraz !
Beatko ja Ci podeślę zdjęcia, tego co mam, choć mam mało czasu na zabawę w pocztę.

ok. mail na zdjecia podalam gdzies powyzej.
oczywiscie ,ze mozna a nawet tak sie robi,ze na koszt osoby licytujacej wysyla sie fanty ale nie kazdy chce czy ma czas na to wiec do wyboru ..albo zdjecia albo paczka ;)
rozumiem ,ze koszty leczenia sa i zalezy Ci na jak najszybszym uzbieraniu jakis pieniazkow :-(

Posted

beataczl napisał(a):
ok. mail na zdjecia podalam gdzies powyzej.
oczywiscie ,ze mozna a nawet tak sie robi,ze na koszt osoby licytujacej wysyla sie fanty ale nie kazdy chce czy ma czas na to wiec do wyboru ..albo zdjecia albo paczka ;)
rozumiem ,ze koszty leczenia sa i zalezy Ci na jak najszybszym uzbieraniu jakis pieniazkow :-(

Tak oczywiscie czas sie liczy :)

Posted

Kama79 napisał(a):
Książki Joanna Chmielewskiej mogą być?

Jestem tutaj nie do końca jeszcze ogarnięta, więc poratujcie blondynkę odpowiedzią :lol:

Oczywiście że moga być :)

Posted

Funky napisał(a):
Udostępniłam na FB :)

Dziekuję:loveu: jak będę miała więcej czasu wstawię więcej fantów :) na razie tylko tyle mam :)
Mam nadzieję że dziewczyny mi tu pomogą zrobić bazarek ;)