bela51 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Przyslij mi prosze nr konta dla Lory. Przeleje pare złotych ze spadku Onka Bruna, ktory znalazł dom. Quote
bela51 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Poszedł przelew na 110 zł. Prosze Cie o potwierdzenie na tym wątku, gdy pieniadze juz wpłyną na konto. http://www.dogomania.pl/forum/threads/236069-Samotny-g%C5%82odny-ONek-na-ulicach-miasta-Bruno-juz-w-swoim-domu-!!! Quote
Dżdżowniś Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Super wielkie, wielkie dziękuje w imieniu Lory. Quote
bela51 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Czy napisałas do Skaprpety Talcott ? Mysle, ze na pewno by pomogła. Quote
Dżdżowniś Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Już mam przyznaną kasę na leki ale dopiero po 22-gim ma być wysłana na konto dla lory (: Także sumując są pieniądze na Cartrophen. Agnieszka pod koniec tyg idzie do wetki rozpocząć terapię. Mega się cieszę.Lora zacznie normalnie chodzić :loveu: Quote
black sheep Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Super, tak nie wiele osób zagląda a tak bardzo pomagają:loveu: Quote
bela51 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Sunia chyba nie ma zadnych deklarcji ? Przydałby sie jakis bazarek, pomysle ... Quote
Dżdżowniś Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 (edited) black_sheep napisał(a):Super, tak nie wiele osób zagląda a tak bardzo pomagają:loveu: Noooo :rolleyes: [FONT=Times New Roman]bela51 napisał(a):Sunia chyba nie ma zadnych deklarcji ? Przydałby sie jakis bazarek, pomysle ... Nie ma i jak zauważyła owca mało osób do nie zagląda mimo wysłanych zaproszeń. Ale wam powiem dziewczyny że jak wczoraj do agnieszki zadzwoniłam że jest kasa na leki to się kurde ucieszyła jak nigdy. Przykro się patrzy jak pies się zatacza na spacerach albo wręcz przewraca. Teraz jakość życia lory się znacznie poprawi.no i oddala się czarna wizja że Lora przestanie chodzić.[/FONT] Edited February 20, 2013 by Dżdżowniś Quote
Ewka90 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Coraz lepiej będzie, nie ma wyjścia. Całuski dla Lorci :loveu: Quote
DONnka Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 bela51 napisał(a):Poszedł przelew na 110 zł. Prosze Cie o potwierdzenie na tym wątku, gdy pieniadze juz wpłyną na konto. http://www.dogomania.pl/forum/threads/236069-Samotny-głodny-ONek-na-ulicach-miasta-Bruno-juz-w-swoim-domu-!!! Belu, dziękuję :loveu: Dżdżowniś napisał(a):Już mam przyznaną kasę na leki ale dopiero po 22-gim ma być wysłana na konto dla lory (: Także sumując są pieniądze na Cartrophen. Agnieszka pod koniec tyg idzie do wetki rozpocząć terapię. Mega się cieszę.Lora zacznie normalnie chodzić :loveu: Bardzo, bardzo się cieszę :multi: :multi: :multi: Razem jakoś nam się udało :) A do Funduszu Roja mogę sama zgłosić Lorkę, jeśli oczywiście chcecie :razz: Przecież kto wie czy nie czeka jej kolejna operacja :roll: Quote
Dżdżowniś Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 DONnka napisał(a): A do Funduszu Roja mogę sama zgłosić Lorkę, jeśli oczywiście chcecie :razz: Przecież kto wie czy nie czeka jej kolejna operacja :roll: Chcemy i dziękujemy. Myślę że wetka będzie podejmować decyzje co do kolejnej operacji dopiero jak Lora będzie postawiona na nogi i hormony będą uregulowane. Czyli po kolejnych badaniach tarczycy i terapi na stawy. Quote
bela51 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Lora dostanie tez pare złotych z bazarku fony. Ale za pare dni. Sama planuje wystawic dla niej bazarek, tylko ciągle brakuje czasu... Quote
Dżdżowniś Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 (edited) lula2010 napisał(a):zagladam do oneczki :lol: Zaglądaj zaglądaj,bo dobre wieści się pojawiły na wątku.:loveu: [FONT=Times New Roman]bela51 napisał(a):Lora dostanie tez pare złotych z bazarku fony. Ale za pare dni. Sama planuje wystawic dla niej bazarek, tylko ciągle brakuje czasu... Lora dziękuje i to bardzo.[/FONT]:multi: Edited February 21, 2013 by Dżdżowniś Quote
agusiazet Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 W dniu dzisiejszym przelałam dla Lory 120 zł od Skarpety im. Talcott, gdy wpłyną, proszę o potwierdzenie na wątku skarpetowym. Powodzenia Lora! Quote
Dżdżowniś Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='black_sheep']O rany ale super! :)[/QUOTE] Hiper super. Czyli jak pisałam wcześniej, sumując jest kasa na terapię. Agnieszka w tą niedzielę ma iść z lorą na pierwszy zastrzyk :multi::loveu: Ale się cieszę aż mi się banan pojawił na twarzy do kompa ((: Kurde samam z psami siedzę w domu / czy to już ten czas na te dziwne stany :hmmmm::grin: Quote
black sheep Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Ten czas ten, ja też się uśmiecham i wzruszam na zmianę:) Agnieszka pewnie będzie przeszczęśliwa, tyle dla niej zrobiła!:loveu: Quote
Dżdżowniś Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 (edited) [quote name='black_sheep']Ten czas ten, ja też się uśmiecham i wzruszam na zmianę:) Agnieszka pewnie będzie przeszczęśliwa, tyle dla niej zrobiła!:loveu:[/QUOTE] [URL="http://smayliki.ru/smilie-39625671.html"][IMG]http://s.rimg.info/c91e30eed8481b8e3cd4a9537f3c1644.gif[/IMG][/URL] :grin: Właśnie gadałyśmy przez fona. Lora, Lolek i Rino od wczoraj wybrzydzają i nie chcą jeść nawet ugotowanego mięska więc aga się wkurza ze psy rozpuszczone do granic możliwości. No jak ona im kupuje łososia z jabłkami w puszkach czy inne takie to po tym nic dziwne nie jest. Edited February 22, 2013 by Dżdżowniś Quote
black sheep Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 O jaaaa jaaakie rozpuściuchy:):loveu: Moje są całe życie nienajedzone:/ Ciągle ktoś ma wartę przy miskach Quote
Dżdżowniś Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='black_sheep']O jaaaa jaaakie rozpuściuchy:):loveu: Moje są całe życie nienajedzone:/ Ciągle ktoś ma wartę przy miskach[/QUOTE] Rozpuściuchy i to jakie.Uroki animondy i bozity są na nie rzucone. Dlatego ja swoim nie kupuje puszek i tak miss Sprę ma uczulenie na jakieś składniki w nich zawarte, bo właściwie po każdej puszce wymiotuje więc problem mam rozwiązany. Suche z rosołkiem i gotowane papu z kurczakiem i nie ma że beee. A Bombat swoją drogą kuchni pilnuje i to jak((: Quote
Dżdżowniś Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [B]Znienacka pojawiło się 15zł od AniB.:rolleyes: :loveu: Dzięki ciocia[/B] :multi: Quote
black sheep Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Fotosik mi sfiksował, banner znikł, ale kicha:( Quote
Recommended Posts