boog Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 (edited) oto Jasio...znany też jako Jonatanek Jasiowy fb http://www.facebook.com/events/509396332417161/szukamy dla niego kochającego domu. Historia Jasia jest smutna, jego dotychczasowa opiekunka, która kocha go nad życie, nie może się już dłużej tym biedakiem opiekować. Jest osobą samotną a w ostatnim czasie przebyta choroba ciężko ją doświadczyła, mieszka na czwartym piętrze, bez windy, nie radzi sobie z opieką nad Jonatankiem, nie jest w stanie, z powodu swojego niedomagania wychodzić z nim nawet na spacery. Podjęła więc rozdzierającą serce decyzję o znalezieniu dla Jonatanka najlepszego domu. :-( BŁAGAM O POMOC W ZNALEZIENIU DOMU DLA TEJ BIDY.:placz: Jonatanek ma 4 lata, wielkości poniżej kolana,waga około 10kg, jest zdrowy, zadbany, ma czarniutką, puszystą sierść i dotyku jak puszek. Mały jest psem niespotykanie niewymagającym, jest nauczony czystości, niesamowicie grzeczny i ufny, nie jest hałaśliwy, spokojny, przesypia większość dnia. Jest niezwykle uległy wobec innych zwierząt zarówno psów jak i kotów, niesamowicie łagodny wobec dzieci. Błagam pomóżcie znaleźć dom dla tego biedaka w przeciwnym razie grozi mu schronisko a tam sobie nie poradzi, nie ma za grosz instynktu obronnego... Jasio obecnie znajduje się w Nysie u swojej opiekunki która z niecierpliwością oczekuje na chociażby jeden promyk nadziei, że uda się znaleźć dom dla tego Aniołka. tel.728- 253-912 Proszę pomóżcie w poszukiwaniach domu i [SIZE=5]rozpropagowaniu tej prośby. Edited March 27, 2013 by boog Quote
boog Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 staram się dołączyć zdjęcia ale kiepsko mi to idzie Quote
boog Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Pamiętajcie o Johnnym, jak tylko uda się pani Ewie- opiekunce małego zrobić mu zdjęcia i mi przesłać to zaraz je wstawię Quote
Jagienka Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 boog, na dogomani ciężko znaleźć dom psiakowi, trzeba ogłaszać na różnych stronach internetowych: http://www.dogomania.pl/forum/threads/122313-Spis-stron-og%C5%82oszeniowych-post-1-i-2 I poprzeglądaj wątki, w tym dziale, może ktoś szuka takiego psiaka: http://www.dogomania.pl/forum/forums/97-Przygarne-psa Sytuacja bardzo przykra :sad: Quote
boog Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 (edited) potrzebujemy pomocy w rozpuszczaniu wici... proszę pomóżcie Edited February 3, 2013 by boog Quote
boog Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Natalia z fb zrobiła ogłoszenia do porozwieszania https://docs.google.com/file/d/0B_3G...=sharing&pli=1 Quote
boog Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 no kilka dni człowieka nie ma....UP Quote
kiyoshi Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 ciotko- ogłoszenia trzeba mu zrobić na stronach adopcyjnych! opisać dokładnie charakter, jak zachowuje się w domu itp. dać ładne zdjęcia i w mig znajdzie dom! tylko tak możesz mu pomóc...wiesz gdzie/jak ogłaszać?? Quote
boog Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Miał ogłoszenia porobione ale kiepsko się sprawy mają. Jasiulek trafił do domu na próbę na trzy dni.... ale po jednym dniu oddali go z pretensją. Powód brzmiał... nie chce się bawić i jest wycofany!!! mały ma facebook http://www.facebook.com/events/509396332417161/ Quote
boog Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 [h=5]Na dzień dzisiejszy sprawa wygląda tak, że pani Ewa czuje się coraz gorzej, ma bardzo złe wyniki badań i nie jest w stanie już dłużej zajmować się Jasiem. Natalia pomaga na miejscu, jak może, na ile pozwala jej nauka. Jeżeli szybko nie znajdziemy dla Jasia chociażby DT, prawdopodobnie niedługo trafi do schronu. Może ktoś mógłby, lub zna kogoś, kto przygarnąłby Jasia do czasu, aż znajdziemy mu domek.[/h] Quote
kiyoshi Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='boog']Na dzień dzisiejszy sprawa wygląda tak, że pani Ewa czuje się coraz gorzej, ma bardzo złe wyniki badań i nie jest w stanie już dłużej zajmować się Jasiem. Natalia pomaga na miejscu, jak może, na ile pozwala jej nauka. Jeżeli szybko nie znajdziemy dla Jasia chociażby DT, prawdopodobnie niedługo trafi do schronu. Może ktoś mógłby, lub zna kogoś, kto przygarnąłby Jasia do czasu, aż znajdziemy mu domek. bardzo chciałąbym pomóć, ale sprawa DT jak już pewnie się zorientowałaś...jest bardzo trudna... znalezienie bezpłatnego graniczy z cudem...myślę, że miejsce w hoteliku, by się znalazło (mogę podać jakieś namiary na priv, musisz pisać i prosić) tylko to koszt minimum 10zł na dobę, więc trzeba by uzbierać troszkę pieniążków...i to szybko z tego co piszesz... on naprawde taki śliczny i jeszcze dodajesz, że bezproblemowy, więc powienien znaleźć dom..tylko trzeba ogłaszać i nie zniechęcać się... nie wiem jak jeszcze mogę pomóc... a gdzie on teraz jest? (w jakim mieście?) Quote
soboz4 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 zaglądam, ale nie jestem w stanie pomóc Quote
Maciek777 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Jestem na zaproszenie:) Jeśli szukacie hotelu to polecam "mój" (z banerku);) Z tym, ze niestety, jak widać, prowadząca/cy zbanowana/ny:shake: Quote
asiuniab Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Maciek777 napisał(a):Jestem na zaproszenie:) Jeśli szukacie hotelu to polecam "mój" (z banerku);) Z tym, ze niestety, jak widać, prowadząca/cy zbanowana/ny:shake: no właśnie, co z Jonatankiem, dlaczego osoba prowadząca jest zabanowana??? Quote
Recommended Posts