Jara Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Jutro postaram się zrobić więcej ogłoszeń. Jak znajdzie dom to będzie największe podziękowanie. Quote
boog Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Obecna opiekunka Jasia musi wyjechać sobota, niedziela- pilnie potrzebne przechowanie Jaśka na ten czas- ktokolwiek może. Quote
Jara Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Szkoda, że ten wątek nie jest w dziale 'opolskie', bo może łatwiej byłoby w okolic coś znaleźć. Quote
boog Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Jara napisał(a):Szkoda, że ten wątek nie jest w dziale 'opolskie', bo może łatwiej byłoby w okolic coś znaleźć. Jest też i tam ale reaktywność rest znikoma Quote
kosu32 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 A dziewczyny z Nysy które są na FB - może One jakoś będą w stanie pomóc? Quote
boog Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 kosu32 napisał(a):A dziewczyny z Nysy które są na FB - może One jakoś będą w stanie pomóc? One też szukają Quote
boog Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Jak na razie smutne wieści wczoraj u Jasia miała pojawić się Pani która była zainteresowana adopcją ale nie pojawiła się ani nie dzwoniła....a psinka miałaby rodzeństwo i ogródek do biegania.....:( Quote
Poker Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 boog napisał(a):Jak na razie smutne wieści wczoraj u Jasia miała pojawić się Pani która była zainteresowana adopcją ale nie pojawiła się ani nie dzwoniła....a psinka miałaby rodzeństwo i ogródek do biegania.....:( Szkoda, może jeszcze się odezwie. Quote
grzenka Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 boog napisał(a):Jak na razie smutne wieści wczoraj u Jasia miała pojawić się Pani która była zainteresowana adopcją ale nie pojawiła się ani nie dzwoniła....a psinka miałaby rodzeństwo i ogródek do biegania.....:( Nie macie jakiejś możliwości kontaktu z panią, może udałoby się zadzwonić i zapytać? Z jednej strony może akurat coś jej wypadło i dlatego się nie odzywa, ale jeśli nie to lepiej skontaktować się i wiedzieć od razu:-( Quote
kosu32 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 kosu32 napisał(a):Czy jest ktoś na Dogo z Nysy lub okolic kto pomógłby w koordynowaniu tej całej akcji pomocy dla Jasia? Ponawiam swoje pytanie. Czy ktoś na Dogo jest z okolic Nysy kto pomógłby sprawdzić "ewentualny" dom/y dla Jasia? Są już pierwsze osoby zainteresowane psiakiem ale potrzebujemy kogoś z doświadczeniem w adopcjach. Dziewczyny z Nysy robią co mogą, ale potrzebne jest im wsparcie. Quote
klaudiam Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 ja mieszkam 20 km od Nysy, nie przeprowadzałam jeszcze PA, jedynie dla własnych przygarniętych kociaków, i to tak raczej po znajomościach. Jeżeli jednak mogłabym pomóc to dajcie znać. Kiedyś trzeba nabrać doświadczenia. Ja raczej na dogo nie działam, mam stąd dwa psiaki. Bardziej na FB, dlatego dowiedziałam się o Jasiu. Quote
boog Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 grzenka napisał(a):Nie macie jakiejś możliwości kontaktu z panią, może udałoby się zadzwonić i zapytać? Z jednej strony może akurat coś jej wypadło i dlatego się nie odzywa, ale jeśli nie to lepiej skontaktować się i wiedzieć od razu:-( pani Ewa dzwoniła tam kilka razy ale nikt nie odbiera... Quote
Poker Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 klaudiam napisał(a):ja mieszkam 20 km od Nysy, nie przeprowadzałam jeszcze PA, jedynie dla własnych przygarniętych kociaków, i to tak raczej po znajomościach. Jeżeli jednak mogłabym pomóc to dajcie znać. Kiedyś trzeba nabrać doświadczenia. Ja raczej na dogo nie działam, mam stąd dwa psiaki. Bardziej na FB, dlatego dowiedziałam się o Jasiu. czytałyście ten post? wykorzystajcie szansę. Prośbę do osób z Nysy trzeba umieścić na opolskich wątkach Quote
kosu32 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 klaudiam napisał(a):ja mieszkam 20 km od Nysy, nie przeprowadzałam jeszcze PA, jedynie dla własnych przygarniętych kociaków, i to tak raczej po znajomościach. Jeżeli jednak mogłabym pomóc to dajcie znać. Kiedyś trzeba nabrać doświadczenia. Ja raczej na dogo nie działam, mam stąd dwa psiaki. Bardziej na FB, dlatego dowiedziałam się o Jasiu. klaudiam Skonataktuj się ze mną. Pisz na mój prywatny mail - jest podane w moim profilu (nie pisz na skrzynkę Dogo - jest zapchana). Quote
boog Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 udało się pstryknąć zdjęcie Jaśkowi z postawionymi uszami, ruszone trochę ale zawsze.. Quote
Poker Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 kosu23, moze Ty napisz do kluadiam ,bo będziecie się mijać. Quote
kosu32 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Poker napisał(a):kosu23, moze Ty napisz do kluadiam ,bo będziecie się mijać. Jesteśmy "po słowie" :) Quote
klaudiam Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Jutro idziemy z Natalią do P. Ewy po południu, później napiszę wam co i jak. Dzisiaj Natalia była z Jasiem u pani zainteresowanej adopcją, jednak ON-ka rezydentka całkowicie nie akceptuje innych psów, bo nie chodzi tu raczej personalnie o Jasia. Skoro pani chodziła z nią na szkolenie, by wyeliminować agresję wobec innych psów, to problem ma od dawna. Jasiu nie jest prawdopodobnie typem dominanta, chociaż na spacerach też czasem rzuca sie do psów, z opisu wynika jednak, że jest to raczej lęk. Zobaczymy, jutro dowiem się więcej. Quote
klaudiam Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Czy jest tu Marcin, założyciel wydarzenia na FB? jeżeli tak, to proszę o dopisanie mnie na admina wydarzenia Quote
wika09 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 klaudiam napisał(a):Jutro idziemy z Natalią do P. Ewy po południu, później napiszę wam co i jak. Dzisiaj Natalia była z Jasiem u pani zainteresowanej adopcją, jednak ON-ka rezydentka całkowicie nie akceptuje innych psów, bo nie chodzi tu raczej personalnie o Jasia. Skoro pani chodziła z nią na szkolenie, by wyeliminować agresję wobec innych psów, to problem ma od dawna. Jasiu nie jest prawdopodobnie typem dominanta, chociaż na spacerach też czasem rzuca sie do psów, z opisu wynika jednak, że jest to raczej lęk. Zobaczymy, jutro dowiem się więcej. To chyba o mojego psa chodzi. Rzeczywiście spotkanie się nie udało, być może gdybyśmy się lepiej, bardziej profesjonalnie do tego przygotowały finał byłby inny. Szkolenia nie zaliczyłyśmy tylko je rozpoczęłyśmy. Quote
boog Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 klaudiam napisał(a):Czy jest tu Marcin, założyciel wydarzenia na FB? jeżeli tak, to proszę o dopisanie mnie na admina wydarzenia napisałam na priv jak mnie oświecisz jak to zrobić to już zaraz Quote
Recommended Posts