DeeDee Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Merrick - jak są chodniki to ja wolę na nogach :D Przynajmniej psy zmęczę po drodzę ,a i tak planowany przyjazd 6 rano więc... zaczynam się zastanawiać czy ktoś by nas wpuścił na teren wystawy ;) passa - dziękuje za podanie nr. autobusu na pewno się przyda jeśli zrezygnujemy z taszczenia się na nogach :) Quote
Guciek Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Nam też już pokazało, że opłacone :-) jestem strasznie ciekawa stawek, czy mamy jakąś konkurencję czy niekoniecznie ;) Quote
DeeDee Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Też chciałabym znać stawkę, nie zdziwię się jeśli stawkę podadzą dzień przed wystawą przez to jak długo przedłużyli ... :( Quote
Chefrenek Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Sprawdzajcie w systemie wystawy.net tam powinna pokazać się ilość psów w klasie w jakiej zgłosiłyście. Quote
DeeDee Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 A gdzie to może być? Weszłam właśnie i widnieje u mnie informacja : "[FONT=Tahoma]Informacja o ilości zgłoszeń w rasie, płci i klasie będzie widoczna ok. 2-3 dni po zakończeniu przyjmowania zgłoszeń [/FONT]" A te 3 dni już minęły :P Quote
Chefrenek Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='DeeDee']A gdzie to może być? Weszłam właśnie i widnieje u mnie informacja : "[FONT=Tahoma]Informacja o ilości zgłoszeń w rasie, płci i klasie będzie widoczna ok. 2-3 dni po zakończeniu przyjmowania zgłoszeń [/FONT]" A te 3 dni już minęły :P No właśnie tam ale widocznie nie podali jeszcze :/ Quote
vpassione Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='DeeDee']Oki pięknie dziękuje , to będę odświeżać :D[/QUOTE] Ja też należę do tych odświeżających i już mi niedobrze się robi na widok tego komunikatu o ilości zgłoszeń w ciągu 3 dni :shake: Quote
Chefrenek Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Ja nie spodziewam się mniej niż 10 w klasie :D Quote
vpassione Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='Chefrenek']Ja nie spodziewam się mniej niż 10 w klasie :D[/QUOTE] 10 psów... niech przynajmniej tyle jest w mojej całej rasie :eviltong: Quote
Merrick Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='DeeDee']Merrick - jak są chodniki to ja wolę na nogach :D Przynajmniej psy zmęczę po drodzę ,a i tak planowany przyjazd 6 rano więc... zaczynam się zastanawiać czy ktoś by nas wpuścił na teren wystawy ;) passa - dziękuje za podanie nr. autobusu na pewno się przyda jeśli zrezygnujemy z taszczenia się na nogach :) Z ręką na sercu mogę powiedzieć, że trasa jest bardzO odświeżająca dla psa. A właściwie idzie się cały czas prosto, potem skręca w pewnym momencie w prawo, aż się pojawi Okrąglak, trudno się zgubić :) Quote
Chefrenek Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='vpassione']10 psów... niech przynajmniej tyle jest w mojej całej rasie :eviltong:[/QUOTE] W całej to pewnie będzie z 60-70. ;) Quote
passa Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='DeeDee']Merrick - jak są chodniki to ja wolę na nogach :D Przynajmniej psy zmęczę po drodzę ,a i tak planowany przyjazd 6 rano więc... zaczynam się zastanawiać czy ktoś by nas wpuścił na teren wystawy ;) passa - dziękuje za podanie nr. autobusu na pewno się przyda jeśli zrezygnujemy z taszczenia się na nogach :) Chodniki się znajdą,ale o 6 rano w weekend to pewnie nawet środkiem ulicy będziesz mogła iść i tylko czasem ustępować jakiemuś samochodowi... :lol: A w ogóle to o 6 rano najfajniej się zwiedza ;) Anyway,tak myślałam wcześniej czy się po Ciebie nie wybrać,bo w sumie mieszkam na trasie,ale o tej porze to ja jeszcze mam trzy godziny snu przed sobą ;) Quote
passa Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='DeeDee']Wujek google zapytany, jednak piesza wędrówka nas nie urządza z 2 psami.. Jakiej rasy masz psy? Quote
passa Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='Merrick']Z ręką na sercu mogę powiedzieć, że trasa jest bardzO odświeżająca dla psa. A właściwie idzie się cały czas prosto, potem skręca w pewnym momencie w prawo, aż się pojawi Okrąglak, trudno się zgubić :)[/QUOTE] Jak ktoś boi się wielokrotnego skręcania,to można z dworca prosto do Rynku,za Rynkiem pierwsza w prawo (Osmańczyka) i cały czas za swoim nosem,jak droga leci (po drodze zmienia nazwę). Okrąglak będzie po prawej,w głębi za sporym parkingiem. Ale to nie jest najkrótsza trasa ;) Quote
DeeDee Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='passa']Chodniki się znajdą,ale o 6 rano w weekend to pewnie nawet środkiem ulicy będziesz mogła iść i tylko czasem ustępować jakiemuś samochodowi... :lol: A w ogóle to o 6 rano najfajniej się zwiedza ;) Anyway,tak myślałam wcześniej czy się po Ciebie nie wybrać,bo w sumie mieszkam na trasie,ale o tej porze to ja jeszcze mam trzy godziny snu przed sobą ;)[/QUOTE] Damy radę ! Jak możemy iść środkiem ulicy to jest dobrze :D Obawiam się, że cała noc na 4 literach w pociągu to spacerek nam dooobrze zrobi, byleby pogoda dopisała :) Dzięki Dziewczyny ! :) Psy mam dwa świrnięte Buliki ;) jak kogoś obudzimy po drodze to przepraszamy już teraz :D :D :D Quote
DeeDee Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Jest stawka ,albo ja już źle widzę ;) Jak wchodzimy w wystawy.net --> zgłoszenia na wystawę --> Opole ---> i tak pod danym psem gdzie widnieje napis "przyjęte" jest W rasie: X , płci : X, w klasie : X Dobrze to rozumiem ?? Quote
vpassione Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Tak, można już sprawdzić zestawienie ilościowe :) U nas całe 5 psów na CACIB, na klubową pasterskich 10. Strasznie mało! Quote
DeeDee Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 U nas całe 14 :/ Dodam tylko,że suki podejrzewam jakie - pewnie te same co nas prześladują od 2 wystaw :P ale psów nie mogę rozgryźć :(((( Quote
Guciek Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 W rasie 2 tollery, w płci 1, w klasie 1 :lol: przeokropnie mało, ale może wreszcie skończymy ten championat :P Quote
DeeDee Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Guciek - po części zazdroszczę :D brakuje mi tych wystaw gdzie mój psiak biegał sam, w tedy płakałam teraz mi tego brakuje, szczególnie że został mu 1 wniosek do mł.ch i coś czuję ,że jednak go nie skończy :-( Quote
Guciek Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='DeeDee']Guciek - po części zazdroszczę :D brakuje mi tych wystaw gdzie mój psiak biegał sam, w tedy płakałam teraz mi tego brakuje, szczególnie że został mu 1 wniosek do mł.ch i coś czuję ,że jednak go nie skończy :-( Z psem to konkurencję mogę mieć, zawsze to fajniej, ale tu mi zależało no i się udało ;-) W Rzeszowie była siostra, no Zumi jest drobniejsza od reszty i była 2, z resztą ona jak już się rodziła to była najmniejsza i butlą karmiłam żeby goniła rodzeństwo :-) Quote
Merrick Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Wilczaki na klubówce w liczbie 30 :) W klasie mamy dwóch konkurentów ;) Quote
violka i dogo Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 vpassione napisał(a):Tak, można już sprawdzić zestawienie ilościowe :) U nas całe 5 psów na CACIB, na klubową pasterskich 10. Strasznie mało! U mnie niestety nic sie nie wyświetla :shake: Proszę o pomoc jak znaleść to zestawienie lub linka jeśli ktoś mógłby podac z góry dzięki . Quote
Recommended Posts