Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Merrick - jak są chodniki to ja wolę na nogach :D Przynajmniej psy zmęczę po drodzę ,a i tak planowany przyjazd 6 rano więc... zaczynam się zastanawiać czy ktoś by nas wpuścił na teren wystawy ;)
passa - dziękuje za podanie nr. autobusu na pewno się przyda jeśli zrezygnujemy z taszczenia się na nogach :)

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A gdzie to może być? Weszłam właśnie i widnieje u mnie informacja : "[FONT=Tahoma]Informacja o ilości zgłoszeń w rasie, płci i klasie będzie widoczna ok. 2-3 dni po zakończeniu przyjmowania zgłoszeń [/FONT]" A te 3 dni już minęły :P

Posted

[quote name='DeeDee']A gdzie to może być? Weszłam właśnie i widnieje u mnie informacja : "[FONT=Tahoma]Informacja o ilości zgłoszeń w rasie, płci i klasie będzie widoczna ok. 2-3 dni po zakończeniu przyjmowania zgłoszeń [/FONT]" A te 3 dni już minęły :P

No właśnie tam ale widocznie nie podali jeszcze :/

Posted

[quote name='DeeDee']Oki pięknie dziękuje , to będę odświeżać :D[/QUOTE] Ja też należę do tych odświeżających i już mi niedobrze się robi na widok tego komunikatu o ilości zgłoszeń w ciągu 3 dni :shake:

Posted

[quote name='DeeDee']Merrick - jak są chodniki to ja wolę na nogach :D Przynajmniej psy zmęczę po drodzę ,a i tak planowany przyjazd 6 rano więc... zaczynam się zastanawiać czy ktoś by nas wpuścił na teren wystawy ;)
passa - dziękuje za podanie nr. autobusu na pewno się przyda jeśli zrezygnujemy z taszczenia się na nogach :)

Z ręką na sercu mogę powiedzieć, że trasa jest bardzO odświeżająca dla psa. A właściwie idzie się cały czas prosto, potem skręca w pewnym momencie w prawo, aż się pojawi Okrąglak, trudno się zgubić :)

Posted

[quote name='DeeDee']Merrick - jak są chodniki to ja wolę na nogach :D Przynajmniej psy zmęczę po drodzę ,a i tak planowany przyjazd 6 rano więc... zaczynam się zastanawiać czy ktoś by nas wpuścił na teren wystawy ;)

Chodniki się znajdą,ale o 6 rano w weekend to pewnie nawet środkiem ulicy będziesz mogła iść i tylko czasem ustępować jakiemuś samochodowi... :lol:
A w ogóle to o 6 rano najfajniej się zwiedza ;)
Anyway,tak myślałam wcześniej czy się po Ciebie nie wybrać,bo w sumie mieszkam na trasie,ale o tej porze to ja jeszcze mam trzy godziny snu przed sobą ;)

Posted

[quote name='Merrick']Z ręką na sercu mogę powiedzieć, że trasa jest bardzO odświeżająca dla psa. A właściwie idzie się cały czas prosto, potem skręca w pewnym momencie w prawo, aż się pojawi Okrąglak, trudno się zgubić :)[/QUOTE]
Jak ktoś boi się wielokrotnego skręcania,to można z dworca prosto do Rynku,za Rynkiem pierwsza w prawo (Osmańczyka) i cały czas za swoim nosem,jak droga leci (po drodze zmienia nazwę). Okrąglak będzie po prawej,w głębi za sporym parkingiem.
Ale to nie jest najkrótsza trasa ;)

Posted

[quote name='passa']Chodniki się znajdą,ale o 6 rano w weekend to pewnie nawet środkiem ulicy będziesz mogła iść i tylko czasem ustępować jakiemuś samochodowi... :lol:
A w ogóle to o 6 rano najfajniej się zwiedza ;)
Anyway,tak myślałam wcześniej czy się po Ciebie nie wybrać,bo w sumie mieszkam na trasie,ale o tej porze to ja jeszcze mam trzy godziny snu przed sobą ;)[/QUOTE]

Damy radę ! Jak możemy iść środkiem ulicy to jest dobrze :D Obawiam się, że cała noc na 4 literach w pociągu to spacerek nam dooobrze zrobi, byleby pogoda dopisała :)

Dzięki Dziewczyny ! :)

Psy mam dwa świrnięte Buliki ;) jak kogoś obudzimy po drodze to przepraszamy już teraz :D :D :D

Posted

Jest stawka ,albo ja już źle widzę ;)
Jak wchodzimy w wystawy.net --> zgłoszenia na wystawę --> Opole ---> i tak pod danym psem gdzie widnieje napis "przyjęte" jest W rasie: X , płci : X, w klasie : X

Dobrze to rozumiem ??

Posted

Guciek - po części zazdroszczę :D brakuje mi tych wystaw gdzie mój psiak biegał sam, w tedy płakałam teraz mi tego brakuje, szczególnie że został mu 1 wniosek do mł.ch i coś czuję ,że jednak go nie skończy :-(

Posted

[quote name='DeeDee']Guciek - po części zazdroszczę :D brakuje mi tych wystaw gdzie mój psiak biegał sam, w tedy płakałam teraz mi tego brakuje, szczególnie że został mu 1 wniosek do mł.ch i coś czuję ,że jednak go nie skończy :-(

Z psem to konkurencję mogę mieć, zawsze to fajniej, ale tu mi zależało no i się udało ;-) W Rzeszowie była siostra, no Zumi jest drobniejsza od reszty i była 2, z resztą ona jak już się rodziła to była najmniejsza i butlą karmiłam żeby goniła rodzeństwo :-)

Posted

vpassione napisał(a):
Tak, można już sprawdzić zestawienie ilościowe :)
U nas całe 5 psów na CACIB, na klubową pasterskich 10. Strasznie mało!

U mnie niestety nic sie nie wyświetla :shake: Proszę o pomoc jak znaleść to zestawienie lub linka jeśli ktoś mógłby podac z góry dzięki .