zahirka11 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 hej śliczne psiaki :) mamy podobne zestawienie sznaucerowaty i długouchy:evil_lol: Quote
zygmaasia Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Witamy się po długiej przerwie - super fotki ze spacerów, nie mogę się doczekać lata i podobnych spacerów w naszym synkiem ;) Quote
trabeska Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 (edited) zahirka11 napisał(a):hej śliczne psiaki :) mamy podobne zestawienie sznaucerowaty i długouchy:evil_lol: Hej :) Dziękuję :) No właśnie też to zauważyłam! :D zygmaasia napisał(a):Witamy się po długiej przerwie - super fotki ze spacerów, nie mogę się doczekać lata i podobnych spacerów w naszym synkiem ;) Witamy :) Dziękuję :) Ja też nie mogę się już doczekać tego ciepełka :) Jutro może będą jakieś zdjęcia :cool3: Edited March 9, 2013 by trabeska Quote
trabeska Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 No i wykrakałam :mdleje: Wstaję dziś rano, patrzę przez okno i widzę to :placz:: Po co komu ten śnieg?! :roll: No ale miały być dzisiejsze zdjęcia to są ;): Quote
Kasi i Lena Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Widzę że nie tylko u nas zima:shake: Psiaki jak zwykle śliczne:loveu: Quote
trabeska Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Pieski zaciekawiła wyjąca syrena straży pożarnej :razz: Quote
trabeska Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Kasi i Lena napisał(a):Widzę że nie tylko u nas zima:shake: Psiaki jak zwykle śliczne:loveu: No niestety :roll: Dziękuję :loveu: Quote
paulaa. Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 oo, i u was w końcu biało :diabloti::eviltong: http://img853.imageshack.us/img853/1559/96778249.jpg jakbym widziała klona swojego psa :lol: identycznie wyglądał, gdy miał zgolone uszy na 1/3 :smile: Quote
trabeska Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 [quote name='paulaa.']oo, i u was w końcu biało :diabloti::eviltong: http://img853.imageshack.us/img853/1559/96778249.jpg jakbym widziała klona swojego psa :lol: identycznie wyglądał, gdy miał zgolone uszy na 1/3 :smile: No niestety :placz: A dlaczego już mu tak uszu nie golisz? :) Quote
paulaa. Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 trabeska napisał(a):No niestety :placz: A dlaczego już mu tak uszu nie golisz? :) Zawsze robili mu to fryzjerzy, teraz ja go strzygę i się boję, że coś zepsuje, bo nie mam talentu groomerskiego :lol: Ale w sumie odkąd ma takie 'zarośnięte' uszy, przycinane tylko u dołu, to ciągle słyszę, że wygląda jak szczeniak :D Quote
trabeska Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 paulaa. napisał(a):Zawsze robili mu to fryzjerzy, teraz ja go strzygę i się boję, że coś zepsuje, bo nie mam talentu groomerskiego :lol: Ale w sumie odkąd ma takie 'zarośnięte' uszy, przycinane tylko u dołu, to ciągle słyszę, że wygląda jak szczeniak :D A masz jakieś jego zdjęcie z obciętymi uszami? :) Ja mojemu już nigdy nie obetnę sierści na dole uszu, bo ostatnio jak to robiłam wyglądało to strasznie :lol: Quote
Ty$ka Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 E tam śnieg, grunt że psy zadowolone 8) http://img27.imageshack.us/img27/7357/83556692.jpgile musi Ci przynosić śniegu do domu :siara: Quote
trabeska Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 [quote name='Ty$ka']E tam śnieg, grunt że psy zadowolone 8) http://img27.imageshack.us/img27/7357/83556692.jpgile musi Ci przynosić śniegu do domu :siara: Czarny chyba nie bardzo zadowolony, bo wyglądało na to, że mu było zimno. :lol: Quote
trabeska Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Fauka napisał(a):Hej kudłacze! :) Hejka labkowa :razz: Quote
Aleksa. Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 http://img715.imageshack.us/img715/5169/86929772.jpg jakie grzeczne pieski :p Quote
trabeska Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Moja siostra wzięła dzisiaj psa (a tak właściwie to suczkę) ze schroniska :) Wabi się Szarka, ma 5 lat (ale zachowuje się jak szczeniak :loveu:) niby mieszaniec, ale jest baaaardzo podobna do charta (nawet mój brat to zauważył) :) Wielka klata, długa szyja, dłuugie nogi i jeszcze nawet biega jak chart :) Jest trochę wyższa od Trapera, ale oczywiście szczuplejsza :) Świetna sunia, lubi dzieci, psy też (chyba, że się na nią rzucają i szczekają- wtedy ona do nich ciągnie) i taka pocieszna :loveu: Moja siostra wzięła ją na razie na dom tymczasowy. Jak się tylko usiądzie to Szarka pakuje się na kolana :) Cudowna jest :) Aha, no i najważniejsze- POLUBIŁA SIĘ Z TRAPEREM I BASTEREM! :loveu: Czego się strasznie obawiałam, bo moje burki nie przepadają za innymi psami. Najpierw zapoznaliśmy Szarkę z Basterem, który oczywiście się cały najeżył i zaczął na nią szczekać :roll: Później z samym Traperem- czarny ani razu na nią nie zawarczał! :loveu: I od razu zaczął z Szarką ganiać po podwórzu :) Jak chwilę pobiegali przyprowadziłam Bastera i zaczął normalnie biegać razem z nimi :loveu: I już później nie było żadnych zgrzytów. Poszliśmy potem odprowadzić moją siostrę i Szarkę do domu ;) Jestem baaardzo zadowolona z moich psów :loveu: Moje psy ogólnie wolą zaprzyjaźniać się z innymi "w ruchu", tzn. muszą z nimi pobiegać, itd. Takie zapoznania oko w oko się raczej nie udają ;) A jutro idziemy w piątkę (ja, moja siostra, Traper, Baster, Szarka) na spacer smyczowy czyli do cywilizacji :evil_lol: Nie mogę się już doczekać :) Quote
Recommended Posts