Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 953
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

zahirka11 napisał(a):
hej śliczne psiaki :)
mamy podobne zestawienie sznaucerowaty i długouchy:evil_lol:

Hej :) Dziękuję :)
No właśnie też to zauważyłam! :D

zygmaasia napisał(a):
Witamy się po długiej przerwie - super fotki ze spacerów, nie mogę się doczekać lata i podobnych spacerów w naszym synkiem ;)

Witamy :) Dziękuję :) Ja też nie mogę się już doczekać tego ciepełka :)

Jutro może będą jakieś zdjęcia :cool3:

Edited by trabeska
Posted

No i wykrakałam :mdleje: Wstaję dziś rano, patrzę przez okno i widzę to :placz::

Po co komu ten śnieg?! :roll:

No ale miały być dzisiejsze zdjęcia to są ;):

Posted

trabeska napisał(a):
No niestety :placz:

A dlaczego już mu tak uszu nie golisz? :)

Zawsze robili mu to fryzjerzy, teraz ja go strzygę i się boję, że coś zepsuje, bo nie mam talentu groomerskiego :lol:
Ale w sumie odkąd ma takie 'zarośnięte' uszy, przycinane tylko u dołu, to ciągle słyszę, że wygląda jak szczeniak :D

Posted

paulaa. napisał(a):
Zawsze robili mu to fryzjerzy, teraz ja go strzygę i się boję, że coś zepsuje, bo nie mam talentu groomerskiego :lol:
Ale w sumie odkąd ma takie 'zarośnięte' uszy, przycinane tylko u dołu, to ciągle słyszę, że wygląda jak szczeniak :D

A masz jakieś jego zdjęcie z obciętymi uszami? :)
Ja mojemu już nigdy nie obetnę sierści na dole uszu, bo ostatnio jak to robiłam wyglądało to strasznie :lol:

Posted

Moja siostra wzięła dzisiaj psa (a tak właściwie to suczkę) ze schroniska :) Wabi się Szarka, ma 5 lat (ale zachowuje się jak szczeniak :loveu:) niby mieszaniec, ale jest baaaardzo podobna do charta (nawet mój brat to zauważył) :) Wielka klata, długa szyja, dłuugie nogi i jeszcze nawet biega jak chart :) Jest trochę wyższa od Trapera, ale oczywiście szczuplejsza :) Świetna sunia, lubi dzieci, psy też (chyba, że się na nią rzucają i szczekają- wtedy ona do nich ciągnie) i taka pocieszna :loveu: Moja siostra wzięła ją na razie na dom tymczasowy. Jak się tylko usiądzie to Szarka pakuje się na kolana :) Cudowna jest :) Aha, no i najważniejsze- POLUBIŁA SIĘ Z TRAPEREM I BASTEREM! :loveu: Czego się strasznie obawiałam, bo moje burki nie przepadają za innymi psami. Najpierw zapoznaliśmy Szarkę z Basterem, który oczywiście się cały najeżył i zaczął na nią szczekać :roll: Później z samym Traperem- czarny ani razu na nią nie zawarczał! :loveu: I od razu zaczął z Szarką ganiać po podwórzu :) Jak chwilę pobiegali przyprowadziłam Bastera i zaczął normalnie biegać razem z nimi :loveu: I już później nie było żadnych zgrzytów. Poszliśmy potem odprowadzić moją siostrę i Szarkę do domu ;) Jestem baaardzo zadowolona z moich psów :loveu: Moje psy ogólnie wolą zaprzyjaźniać się z innymi "w ruchu", tzn. muszą z nimi pobiegać, itd. Takie zapoznania oko w oko się raczej nie udają ;) A jutro idziemy w piątkę (ja, moja siostra, Traper, Baster, Szarka) na spacer smyczowy czyli do cywilizacji :evil_lol: Nie mogę się już doczekać :)