Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rashelek']A ta Twoja taśma fajnie się na smycze nadaje, czy pali ręce? :D[/QUOTE]

Ta z której robię te obroże?
Nie wiem czy pali w ręce, bo nie robiłam jeszcze smyczy, tylko obroże i szelki ;)

• Replies 953
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Haha, rudzielce tak mają :)

A my ostatnio mieliśmy taką sytuację: Baster coś tam wąchał na kafelkach, ja otwierałam drzwi, bo mieliśmy iść na dwór i mówię do niego "no wychodź", a ten stoi to ja patrzę w dół, a ten już biedny piszczy bo mu na ucho nadepnęłam :evil_lol:
Ah, te moje biedne psy... :lol:

Posted

Testowaliśmy dzisiaj nasze szelki przy rowerze, bo taka fajna pogoda :) I jak na pierwszy raz, od jakichś kilku miesięcy, psy bardzo fajnie biegły przy rowerze na smyczach :) Nie podłaziły pod koła, nie ciągnęły mocno :)

Posted

[quote name='trabeska']Testowaliśmy dzisiaj nasze szelki przy rowerze, bo taka fajna pogoda :) I jak na pierwszy raz, od jakichś kilku miesięcy, psy bardzo fajnie biegły przy rowerze na smyczach :) Nie podłaziły pod koła, nie ciągnęły mocno :)[/QUOTE]

Zazdroszczę. :lol: Ja już próbowałam biegania przy rowerze i rolkach ze Scoobem, ale tak ciągnie, że nie da się jechać, po 5 minutach leże :roll::evil_lol: A pogoda dzisiaj i u nas piękna :loveu: w końcu wiosennie!

Posted

[quote name='paulaa.']Zazdroszczę. :lol: Ja już próbowałam biegania przy rowerze i rolkach ze Scoobem, ale tak ciągnie, że nie da się jechać, po 5 minutach leże :roll::evil_lol: A pogoda dzisiaj i u nas piękna :loveu: w końcu wiosennie![/QUOTE]

Baster też chwilami ciągnął, ale bardzo rzadko :) A u nas teraz deszcz leje i wiatr mocno wieje :roll:

Posted

Może jutro będą jakieś nowe zdjęcia ;) Jak je jutro zrobię oczywiście :evil_lol:

A dzisiaj mieliśmy bardzo fajny dzień z psami, bo byliśmy razem z moją siostrą na bardzo fajnym spacerku "u cywilizacji" :evil_lol: Pomijając fakt, że musiały mnie wkurzyć jakieś głupie, podbiegające kundle, to było ok :) A co do tych kundli, to szliśmy sobie ścieżką rowerową koło ulicy i z przeciwnej strony, w naszą stronę szedł jakiś pies. Ja trzymałam Trapera, moja siostra Bastera. Ja oczywiście wzięłam czarnego na bok, mówię do niego siad, uspokajam go, moja siostra z rudym robi to samo, a ten głupi kundel do nas podłazi, to my do niego: won, wynocha, itp. :diabloti: No i w końcu sobie poszedł. :roll: Później poszłyśmy do mnie do domu, siostra chwile posiedziała, zostawiłyśmy Trapera i ja poszłam ją odprowadzić z samym Basterem. No i znowu pojawiły się jakieś dwa głupie, podbiegające kundle... :roll: I jeszcze obok, w ogrodzeniach owczarek niemiecki i jakaś mieszanka ONka, które się strasznie rzucały. Jeden z tych podbiegających psów, tak blisko podbiegał do Bastera, że prawie go ugryzł. :roll: Mój boże, dlaczego ludzie nie myślą i wypuszczają samopas agresywne psy? :roll:
A tak wgl. to moja siostra chce sobie sprawić jakiegoś psa :razz:

Posted

Jak ja kocham takie samo wyprowadzające się psy. Jak z moimi sukami mam mały problem pod tym względem bo tylko jedna suka się z nimi nie lubi. Tak z samcem którego czasem wyprowadzam mam mega problem. On dość duży łagodny ale potrafiący się bronić jak go coś gryzie. Ostatnio zaatakował nas york, ledwie Rokiego utrzymałam, jakby go ugryzł to by było że wielkie bydle małego słodziaczka zaatakowało a on się tylko usiłował bronić jak go tamten po nogach gryzł.

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Jak ja kocham takie samo wyprowadzające się psy. Jak z moimi sukami mam mały problem pod tym względem bo tylko jedna suka się z nimi nie lubi. Tak z samcem którego czasem wyprowadzam mam mega problem. On dość duży łagodny ale potrafiący się bronić jak go coś gryzie. Ostatnio zaatakował nas york, ledwie Rokiego utrzymałam, jakby go ugryzł to by było że wielkie bydle małego słodziaczka zaatakowało a on się tylko usiłował bronić jak go tamten po nogach gryzł.[/QUOTE]

Wszyscy myślą, że takie małe, niepozorne piesecki to nikomu krzywdy nie zrobią. A takie szczurki są najgorsze. Mój czarnuch nie lubi innych psów, bo został już wiele razy pogryziony. Ale i tak widzę poprawę w jego zachowaniu.

Posted

Serio pokaż Rysia, może się zakocha, a on jest świetny :D sama czasem żałuje, że go zostawić nie mogę, bo samiec :p a w tych czasach transport, to chyba nie najgorsza przeszkoda. :lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Serio pokaż Rysia, może się zakocha, a on jest świetny :D sama czasem żałuje, że go zostawić nie mogę, bo samiec :p a w tych czasach transport, to chyba nie najgorsza przeszkoda. :lol:[/QUOTE]

A wiesz co, pokażę jej jutro :)