Kasi i Lena Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 U Was to już prawie wiosna:) nie zazdroszczę błotka:) . Psiaki jak zwykle śliczne i fajnie się prezentują w swoich szelkach. Hektor chyba mega upierdliwy, widać po fotkach:evil_lol: Quote
trabeska Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Kasi i Lena napisał(a):U Was to już prawie wiosna:) nie zazdroszczę błotka:) . Psiaki jak zwykle śliczne i fajnie się prezentują w swoich szelkach. Hektor chyba mega upierdliwy, widać po fotkach:evil_lol: Ziemia trochę zamarznięta więc nie ma aż takiego błotka :) Dzięki :) Tak jak pisałam- jest straszny... Nie daje im żyć... :roll: Quote
rashelek Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Na takie upierdliwe psiaki dobrze działa porządne lanie od tych maltretowanych :P I już się boją podchodzić :lol: Quote
trabeska Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 rashelek napisał(a):Na takie upierdliwe psiaki dobrze działa porządne lanie od tych maltretowanych :P I już się boją podchodzić :lol: Tak jak pisałam- to nie działa... Jak moje psy się rzucą na niego z zębami, to on jeszcze bardziej ich zaczepia, bo myśli, że oni go tak zaczepiają do zabawy... :roll: Wyjątkowo głupi pies... :angryy: Quote
paulaa. Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 http://i45.tinypic.com/25qqfqq.jpg prawdziwe psie walki :lol: Quote
trabeska Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 [quote name='paulaa.']http://i45.tinypic.com/25qqfqq.jpg prawdziwe psie walki :lol: I nie dość, że fajny widok, bo krew się leje, wszędzie fruwają wnętrzności, to jeszcze ile kasy można zarobić :diabloti: Mówię Ci. Niezły interes :razz: Haha :evil_lol: Quote
kopra Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 No faktycznie upierdus z tego psiaka. Tośka nie znosi takich psów, a mamy podobnie upierdliwą suczkę w bloku. Zawsze ucieka do Tosi od swojej pani, na nic nie reaguje i wiecznie próbuje Tośkę zdominować, a według właścicielki doskonale się bawią :roll: Ciekawe czy jak Tośka zareaguje inaczej niż tylko powarkiwaniem i próbą ucieczki też wg pani będą się świetnie bawiły czy usłyszę parę słów jaki to mój pies jest niewychowany hehe Rudy jest boski! No ma przepięknego paszczaka, do wycałowania :D a Traperek ma wg mnie takie sznaucerowe oczka :) Quote
trabeska Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 kopra napisał(a):No faktycznie upierdus z tego psiaka. Tośka nie znosi takich psów, a mamy podobnie upierdliwą suczkę w bloku. Zawsze ucieka do Tosi od swojej pani, na nic nie reaguje i wiecznie próbuje Tośkę zdominować, a według właścicielki doskonale się bawią :roll: Ciekawe czy jak Tośka zareaguje inaczej niż tylko powarkiwaniem i próbą ucieczki też wg pani będą się świetnie bawiły czy usłyszę parę słów jaki to mój pies jest niewychowany hehe Rudy jest boski! No ma przepięknego paszczaka, do wycałowania :D a Traperek ma wg mnie takie sznaucerowe oczka :) Moje psy lubią się z nim bawić tylko przez chwilę. Później to jest jakaś masakra jak ten gnojek się rozkręci, to ze strony moich psów słychać tylko warczenie... I jak chce się go pogłaskać to skacze i gryzie po rękach... :roll: Rudy i wredny :) A Traper to chyba właśnie jest jakaś mieszanka sznaucera :) A nasze psiaki to w ogóle podobne są :) Ty masz złotego spaniela i czarnego sznaucera, ja mam złotego spaniela i czarnego mieszańca sznaucera :) Tylko gdzieś czytałam, że Twoja to chyba sznaucerka olbrzymka jest, a mój jest średniej wielkości :) A Wy znad morza jesteście? :) Bo na banerku widzę Tosię chyba nad morzem :) Bo my znad morza jesteśmy, dlatego pytam :) Quote
kopra Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 A Wy znad morza jesteście? :smile: Bo na banerku widzę Tosię chyba nad morzem :smile: hehhe nie, chociaż bardzo bym chciała :D zdjęcia z tegorocznych wakacji, a Tośka nie lubi zdjęć więc nie mam ich zbyy wiele :) A nasze psiaki to w ogóle podobne są :smile: Ty masz złotego spaniela i czarnego sznaucera, ja mam złotego spaniela i czarnego mieszańca sznaucera :smile: Tylko gdzieś czytałam, że Twoja to chyba sznaucerka olbrzymka jest, a mój jest średniej wielkości :smile: tak samo pomyślałam jak oglądałam Wasze zdjęcia hehe a moja sznaucerka to olbrzymka z tym, że została u moich rodziców, a ja się wyprowadziłam do męża po ślubie i wtedy dopiero wzięliśmy spaniela, ale psy super się dogadują :) Quote
trabeska Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 (edited) Ahaaa, rozumiem :) A w jakim wieku są dziewczyny Twoje? :) Edited February 16, 2013 by trabeska Quote
trabeska Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 A my dzisiaj byliśmy na długim spacerku w lesie :) I w ogóle założyłam Basterowi body, które na moją małą siostrę były już za małe :D I wyobraźcie sobie, że Baster poszedł w tych bodach na spacer :D I ten ciuszek w ogóle mu nie przeszkadzał, a jeszcze miał założone na niego szelki :) Jemu to nic co mu zakładam nie przeszkadza. On nawet nigdy nie próbował wychodzić z szelek i obroży. A spacerek był na prawde bardzo fajny :) Quote
trabeska Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Ponieważ nic się w tej galerii nie dzieje, a ja nie mam niestety żadnych nowych zdjęć, dodaję jakieś starocie (których tu chyba jeszcze nie było) z wakacji: Quote
trabeska Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 (edited) I ich słynne zabawy już na podwórku: Edited February 20, 2013 by trabeska Quote
rashelek Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Zdjęcia zdjęcia :loveu: http://i50.tinypic.com/166yszo.jpg to jest bajeranckie :D Widzę, że was też zasypało :shake: Quote
trabeska Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 (edited) :) Dzięki :> No niestety, trochę śniegu u nas jest... :( A ja już mam pomysł, jak będą wyglądały nasze nowe półzaciski... :) Ponieważ podoba mi się połączenie fioletu i limonki to będą one w tych kolorach... :) Piszę w liczbie mnogiej, bo chciałabym zrobić dwie takie same obroże dla moich dwóch potworów :P edit: Mam już taśmy, ale na jedną obrożę :P Może dzisiaj już ją uszyje :razz: Edited February 23, 2013 by trabeska Quote
Aleksa. Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Witam w galerii :D podobają mi się Twojej roboty obróżki:) Quote
trabeska Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 (edited) Witam :) ja do Was też wpadam, bo Twoja Dorcia taka śliczna :) Ale na jednym z tych zdjęć, które ostatnio dodawalaś wygląda jak zjarany Zbyszek... :diabloti: Hehe :evil_lol: Dzięki ;) Edited February 25, 2013 by trabeska Quote
rashelek Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 A ta Twoja taśma fajnie się na smycze nadaje, czy pali ręce? :D Quote
Recommended Posts