Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 953
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
U Was to już prawie wiosna:) nie zazdroszczę błotka:) .
Psiaki jak zwykle śliczne i fajnie się prezentują w swoich szelkach. Hektor chyba mega upierdliwy, widać po fotkach:evil_lol:

Ziemia trochę zamarznięta więc nie ma aż takiego błotka :)
Dzięki :) Tak jak pisałam- jest straszny... Nie daje im żyć... :roll:

Posted

rashelek napisał(a):
Na takie upierdliwe psiaki dobrze działa porządne lanie od tych maltretowanych :P I już się boją
podchodzić :lol:

Tak jak pisałam- to nie działa... Jak moje psy się rzucą na niego z zębami, to on jeszcze bardziej ich zaczepia, bo myśli, że oni go tak zaczepiają do zabawy... :roll: Wyjątkowo głupi pies... :angryy:

Posted

No faktycznie upierdus z tego psiaka. Tośka nie znosi takich psów, a mamy podobnie upierdliwą suczkę w bloku. Zawsze ucieka do Tosi od swojej pani, na nic nie reaguje i wiecznie próbuje Tośkę zdominować, a według właścicielki doskonale się bawią :roll: Ciekawe czy jak Tośka zareaguje inaczej niż tylko powarkiwaniem i próbą ucieczki też wg pani będą się świetnie bawiły czy usłyszę parę słów jaki to mój pies jest niewychowany hehe

Rudy jest boski! No ma przepięknego paszczaka, do wycałowania :D a Traperek ma wg mnie takie sznaucerowe oczka :)

Posted

kopra napisał(a):
No faktycznie upierdus z tego psiaka. Tośka nie znosi takich psów, a mamy podobnie upierdliwą suczkę w bloku. Zawsze ucieka do Tosi od swojej pani, na nic nie reaguje i wiecznie próbuje Tośkę zdominować, a według właścicielki doskonale się bawią :roll: Ciekawe czy jak Tośka zareaguje inaczej niż tylko powarkiwaniem i próbą ucieczki też wg pani będą się świetnie bawiły czy usłyszę parę słów jaki to mój pies jest niewychowany hehe

Rudy jest boski! No ma przepięknego paszczaka, do wycałowania :D a Traperek ma wg mnie takie sznaucerowe oczka :)

Moje psy lubią się z nim bawić tylko przez chwilę. Później to jest jakaś masakra jak ten gnojek się rozkręci, to ze strony moich psów słychać tylko warczenie... I jak chce się go pogłaskać to skacze i gryzie po rękach... :roll:

Rudy i wredny :)
A Traper to chyba właśnie jest jakaś mieszanka sznaucera :)
A nasze psiaki to w ogóle podobne są :) Ty masz złotego spaniela i czarnego sznaucera, ja mam złotego spaniela i czarnego mieszańca sznaucera :) Tylko gdzieś czytałam, że Twoja to chyba sznaucerka olbrzymka jest, a mój jest średniej wielkości :)

A Wy znad morza jesteście? :) Bo na banerku widzę Tosię chyba nad morzem :)
Bo my znad morza jesteśmy, dlatego pytam :)

Posted

A Wy znad morza jesteście? :smile: Bo na banerku widzę Tosię chyba nad morzem :smile:

hehhe nie, chociaż bardzo bym chciała :D zdjęcia z tegorocznych wakacji, a Tośka nie lubi zdjęć więc nie mam ich zbyy wiele :)
A nasze psiaki to w ogóle podobne są :smile: Ty masz złotego spaniela i czarnego sznaucera, ja mam złotego spaniela i czarnego mieszańca sznaucera :smile: Tylko gdzieś czytałam, że Twoja to chyba sznaucerka olbrzymka jest, a mój jest średniej wielkości :smile:

tak samo pomyślałam jak oglądałam Wasze zdjęcia hehe a moja sznaucerka to olbrzymka z tym, że została u moich rodziców, a ja się wyprowadziłam do męża po ślubie i wtedy dopiero wzięliśmy spaniela, ale psy super się dogadują :)

Posted

A my dzisiaj byliśmy na długim spacerku w lesie :)
I w ogóle założyłam Basterowi body, które na moją małą siostrę były już za małe :D I wyobraźcie sobie, że Baster poszedł w tych bodach na spacer :D
I ten ciuszek w ogóle mu nie przeszkadzał, a jeszcze miał założone na niego szelki :)
Jemu to nic co mu zakładam nie przeszkadza. On nawet nigdy nie próbował wychodzić z szelek i obroży.

A spacerek był na prawde bardzo fajny :)

Posted (edited)

:) Dzięki :>
No niestety, trochę śniegu u nas jest... :(

A ja już mam pomysł, jak będą wyglądały nasze nowe półzaciski... :) Ponieważ podoba mi się połączenie fioletu i limonki to będą one w tych kolorach... :) Piszę w liczbie mnogiej, bo chciałabym zrobić dwie takie same obroże dla moich dwóch potworów :P

edit:
Mam już taśmy, ale na jedną obrożę :P Może dzisiaj już ją uszyje :razz:

Edited by trabeska
Posted (edited)

Witam :) ja do Was też wpadam, bo Twoja Dorcia taka śliczna :) Ale na jednym z tych zdjęć, które ostatnio dodawalaś wygląda jak zjarany Zbyszek... :diabloti: Hehe :evil_lol:

Dzięki ;)

Edited by trabeska