trabeska Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 No na pewno najłatwiej i najtaniej :lol: :) U nas jest sporo ładnych, kolorowych taśm ;) Np. taka neonka, pomarańcz jak ma DS ;) Jeśli chcesz to mogę zrobić zdjęcia obrożom, które zrobiłam :razz: A jeśli się nie mylę to zrobiłam ich 8 ;) I te szelki ;) Quote
Kasi i Lena Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Odwiedziłam najbliższą pasmanterie i była tylko czarna taśma:shake: Zrób fotki chętnie popodziwiam:) Quote
paulaa. Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 wow, naprawdę super ci te szelki wyszły :smile: i czekam na zdjęcia tych obroży. :razz: Quote
trabeska Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Kasi i Lena napisał(a):Odwiedziłam najbliższą pasmanterie i była tylko czarna taśma:shake: Zrób fotki chętnie popodziwiam:) O kurcze, to kiepsko... :roll: Quote
trabeska Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 paulaa. napisał(a):wow, naprawdę super ci te szelki wyszły :smile: i czekam na zdjęcia tych obroży. :razz: Dzięki :razz: I bardzo fajnie się sprawdzają :) Jak je testowaliśmy na spacerze to guardy się troszkę przekręcały :roll: Ale na szczęście później je dobrze wyregulowałam i dobrze leżały, na swoim miejscu :multi: Quote
trabeska Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 (edited) A tak w ogóle to Baster mnie przeraża :evil_lol: Swoją głupotą oczywiście :diabloti: Jak byliśmy na spacerze w lesie, to on tylko był luzem (Traper był na smyczy, bo przy pierwszej okazji poleciałby za jakimś zwierzem w las :roll:) i był taki nieduży rów. Rudy chciał go przeskoczyć i... wpadł w niego doopą :evil_lol: Jak ja się przestraszyłam... Masakra jakaś! :evil_lol: Ale na szczęście mocno się nie zamoczył, pobiegał troszku i zaraz wysechł ;) Dzisiaj wyszło słonecko, miałam porobić zdjęcia, ale niestety nie miałam czasu. Później rozprawkę trzeba było napisać... :roll: Ale może, może jutro będą fotecki moich pieseczków :cool3: A zdjęcia obróżek może jeszcze dzisiaj będą :) edit: Są ;) : Edited February 12, 2013 by trabeska Quote
trabeska Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 I jeszcze taki bonusik, czyli Baster z moją siostrą ;) Która jest o równy miesiąc młodsza od rudego :) Sorry za jakość :roll: Quote
szalej Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 fajna kolekcja obróżek ale my mamy większą ( powinni mi zabronić kupowac obroże...) fajne masz te psiaki :D Co jest lepsze od posiadania psa? Dwa psy :D Quote
trabeska Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 (edited) szalej napisał(a):fajna kolekcja obróżek ale my mamy większą ( powinni mi zabronić kupowac obroże...) fajne masz te psiaki :D Co jest lepsze od posiadania psa? Dwa psy :D To nie są nasze wszystkie obroże. To są tylko te robione przeze mnie. A kolekcja się cały czas rozrasta. :evil_lol: A Waszą kolekcję to widziałam, oj szalejesz, szalejesz :mad: :D Dzięki, oj tak. Zgadzam się :evil_lol: Edited February 12, 2013 by trabeska Quote
Kasi i Lena Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 (edited) http://i47.tinypic.com/9abll2.jpg Śliczne:loveu: Bardzo podoba mi się kolor czwartej obroży od lewej. To taka morska zieleń? Bo zielony neonka dalej na fotce żółciutki:) Co do nałogu obrożowego to ja mam to już za sobą, teraz mamy może z 10-12 obroży i 3 pary szelek :) Swego czasu było tego więcej:D Jutro idę do innej pasmanterii , jak tam nic kolorowego nie będzie pozostanie mi tylko allegro :) Edited February 12, 2013 by Kasi i Lena Quote
trabeska Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 (edited) Dziękuję :loveu: Nie, to jest ciemna zieleń. ;) Ale zapewniam, że ona nie jest żółta tylko jasna zielona! :D To wszystko przez to, że zdjęcia robione z fleszem. Dlatego takie jasne powychodziły. A bez flesza za ciemne zdjęcia. A wstawie może jeszcze jakieś bez flesza i może będzie lepiej widać... Ja mam 13 obroży i też 3 pary szelek :) Jeszcze kilka półzacisków zrobię i też mi chyba starczy :) U mnie jest dużo pasmanterii i w pierwszej do jakiej poszłam znalazłam to co chciałam. W innych nie byłam, ale wiem, że jest ich dużo :) i ogólnie bardzo tanie te taśmy i okucia :) Edited February 12, 2013 by trabeska Quote
trabeska Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Kasi i Lena: teraz są chyba bardziej rzeczywiste kolory :) : Quote
rashelek Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Fajne Ci te obroże wychodzą ;) Podoba mi się pomysł innego koloru zacisku, ciekawie to wygląda :D Czekamy na zdjęcia chłopaków! Quote
Kasi i Lena Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='trabeska']Kasi i Lena: teraz są chyba bardziej rzeczywiste kolory :) : Nadal uważam że to bardzo ładny kolor :) Quote
Molowe Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 bardzo podobają mi się te obroże robione przez Ciebie :loveu: Quote
trabeska Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 rashelek napisał(a):Fajne Ci te obroże wychodzą ;) Podoba mi się pomysł innego koloru zacisku, ciekawie to wygląda :D Czekamy na zdjęcia chłopaków! Dziękuję :) Chodzi Ci o te dwie pierwsze od lewej? To martingale :razz: Zaraz dodam fotki z dzisiaj :) Quote
trabeska Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Kasi i Lena napisał(a):Nadal uważam że to bardzo ładny kolor :) Też mi się bardzo podoba, ale tylko czarny w niej chodzi, bo to 3cm i za duże kółka na rudą, delikatną szyjkę :) Quote
trabeska Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Molowe napisał(a):bardzo podobają mi się te obroże robione przez Ciebie :loveu: Dziękuję bardzo :loveu: Quote
trabeska Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 (edited) Zdjęcia z dzisiaj: Edited February 13, 2013 by trabeska Quote
trabeska Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Ahh, ten pysk rudzielca :lol: A tak dziki rozkopały pole :shake: : Traper więc musiał skorzystać z okazji żeby troszku pokopać :lol: Quote
trabeska Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Tarzanko :evil_lol: Doopy w górze :lol: Quote
rashelek Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Ile zdjęć, aż nie wiadomo, które cytować :P Fajnie chłopaki się prezentują w tych szelach, pasują im i kolory super dobrałaś! Quote
trabeska Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 (edited) Jak wracaliśmy ze spaceru to niestety przyszedł do nas Hektor (pies mojego dziadka) :roll: Dlaczego niestety? Bo podgryza moje psy po łapach, łapie za uszy, wskakuje na plecy... Moje psy to wytrzymują, do czasu... Jeśli robi to zbyt długo to niestety zostaje potraktowany zębami i przygniatany do ziemi, najczęściej przez Bastera (oczywiście krew się jeszcze nigdy nie polała). A najgorsze jest to, że on sobie z tego nic nie robi i myśli, że oni robią to tak w zabawie :placz: Owszem Traper i Baster bawią się z nim, ale jak jest już za bardzo "nachalny" to mają tego dość... A Traper i Baster lubią się bawić tylko razem no i z psami myśliwych. Jakby tego było mało to i mnie podgryza po rękach, skacze cały czas... :roll: Ja nie mam zamiaru brać się za wychowanie psa moich dziadków, nie kazałam im jego kupować. Ale oni mogliby coś z tym zrobić... I oczywiście pcha swój pysk do pyska Bastera, czego Baster strasznie nie lubi :roll: Edited February 13, 2013 by trabeska Quote
trabeska Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 rashelek napisał(a):Ile zdjęć, aż nie wiadomo, które cytować :P Fajnie chłopaki się prezentują w tych szelach, pasują im i kolory super dobrałaś! Dziękuję :razz: I nie mogę się doczekać, jak będzie Traper wyglądał w swoich norwegach w lato, z krótką sierścią :) Quote
Recommended Posts