Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No na pewno najłatwiej i najtaniej :lol: :)
U nas jest sporo ładnych, kolorowych taśm ;)
Np. taka neonka, pomarańcz jak ma DS ;)
Jeśli chcesz to mogę zrobić zdjęcia obrożom, które zrobiłam :razz: A jeśli się nie mylę to zrobiłam ich 8 ;) I te szelki ;)

• Replies 953
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulaa. napisał(a):
wow, naprawdę super ci te szelki wyszły :smile:

i czekam na zdjęcia tych obroży. :razz:

Dzięki :razz: I bardzo fajnie się sprawdzają :) Jak je testowaliśmy na spacerze to guardy się troszkę przekręcały :roll: Ale na szczęście później je dobrze wyregulowałam i dobrze leżały, na swoim miejscu :multi:

Posted (edited)

A tak w ogóle to Baster mnie przeraża :evil_lol: Swoją głupotą oczywiście :diabloti: Jak byliśmy na spacerze w lesie, to on tylko był luzem (Traper był na smyczy, bo przy pierwszej okazji poleciałby za jakimś zwierzem w las :roll:) i był taki nieduży rów. Rudy chciał go przeskoczyć i... wpadł w niego doopą :evil_lol: Jak ja się przestraszyłam... Masakra jakaś! :evil_lol: Ale na szczęście mocno się nie zamoczył, pobiegał troszku i zaraz wysechł ;) Dzisiaj wyszło słonecko, miałam porobić zdjęcia, ale niestety nie miałam czasu. Później rozprawkę trzeba było napisać... :roll: Ale może, może jutro będą fotecki moich pieseczków :cool3:

A zdjęcia obróżek może jeszcze dzisiaj będą :)

edit:

Są ;) :

Edited by trabeska
Posted (edited)

szalej napisał(a):
fajna kolekcja obróżek ale my mamy większą ( powinni mi zabronić kupowac obroże...)
fajne masz te psiaki :D Co jest lepsze od posiadania psa? Dwa psy :D

To nie są nasze wszystkie obroże. To są tylko te robione przeze mnie. A kolekcja się cały czas rozrasta. :evil_lol: A Waszą kolekcję to widziałam, oj szalejesz, szalejesz :mad: :D

Dzięki, oj tak. Zgadzam się :evil_lol:

Edited by trabeska
Posted (edited)

http://i47.tinypic.com/9abll2.jpg Śliczne:loveu: Bardzo podoba mi się kolor czwartej obroży od lewej. To taka morska zieleń? Bo zielony neonka dalej na fotce żółciutki:)

Co do nałogu obrożowego to ja mam to już za sobą, teraz mamy może z 10-12 obroży i 3 pary szelek :) Swego czasu było tego więcej:D

Jutro idę do innej pasmanterii , jak tam nic kolorowego nie będzie pozostanie mi tylko allegro :)

Edited by Kasi i Lena
Posted (edited)

Dziękuję :loveu:
Nie, to jest ciemna zieleń. ;)

Ale zapewniam, że ona nie jest żółta tylko jasna zielona! :D To wszystko przez to, że zdjęcia robione z fleszem. Dlatego takie jasne powychodziły. A bez flesza za ciemne zdjęcia. A wstawie może jeszcze jakieś bez flesza i może będzie lepiej widać...

Ja mam 13 obroży i też 3 pary szelek :) Jeszcze kilka półzacisków zrobię i też mi chyba starczy :)

U mnie jest dużo pasmanterii i w pierwszej do jakiej poszłam znalazłam to co chciałam. W innych nie byłam, ale wiem, że jest ich dużo :) i ogólnie bardzo tanie te taśmy i okucia :)

Edited by trabeska
Posted

rashelek napisał(a):
Fajne Ci te obroże wychodzą ;) Podoba mi się pomysł innego koloru zacisku, ciekawie to wygląda :D
Czekamy na zdjęcia chłopaków!

Dziękuję :)
Chodzi Ci o te dwie pierwsze od lewej? To martingale :razz:
Zaraz dodam fotki z dzisiaj :)

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Nadal uważam że to bardzo ładny kolor :)

Też mi się bardzo podoba, ale tylko czarny w niej chodzi, bo to 3cm i za duże kółka na rudą, delikatną szyjkę :)

Posted (edited)

Jak wracaliśmy ze spaceru to niestety przyszedł do nas Hektor (pies mojego dziadka) :roll: Dlaczego niestety? Bo podgryza moje psy po łapach, łapie za uszy, wskakuje na plecy... Moje psy to wytrzymują, do czasu... Jeśli robi to zbyt długo to niestety zostaje potraktowany zębami i przygniatany do ziemi, najczęściej przez Bastera (oczywiście krew się jeszcze nigdy nie polała). A najgorsze jest to, że on sobie z tego nic nie robi i myśli, że oni robią to tak w zabawie :placz: Owszem Traper i Baster bawią się z nim, ale jak jest już za bardzo "nachalny" to mają tego dość... A Traper i Baster lubią się bawić tylko razem no i z psami myśliwych. Jakby tego było mało to i mnie podgryza po rękach, skacze cały czas... :roll: Ja nie mam zamiaru brać się za wychowanie psa moich dziadków, nie kazałam im jego kupować. Ale oni mogliby coś z tym zrobić...

I oczywiście pcha swój pysk do pyska Bastera, czego Baster strasznie nie lubi :roll:

Edited by trabeska
Posted

rashelek napisał(a):
Ile zdjęć, aż nie wiadomo, które cytować :P
Fajnie chłopaki się prezentują w tych szelach, pasują im i kolory super dobrałaś!

Dziękuję :razz: I nie mogę się doczekać, jak będzie Traper wyglądał w swoich norwegach w lato, z krótką sierścią :)