Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 953
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę,że wcale nie jest tak źle jak uważasz jasne może być lepiej ale jak trochę poćwiczysz i się wyrobisz to będzie znacznie lepiej,spaniela polecam na krótko bo to duża wygodna i dla psa i dla właściciela :D

Posted

Bardzo dziękujemy za miłe słowa :loveu:
No a co do spaniela na krótko, to Baster i tak jest mał ofutrzony, więc nie ma tragedii :)
I tak ogólnie to już się przyzwyczaiłam do fryzurki Trapera i mi się podoba, reszcie rodziny także, no i psu jest wygodniej i to najważniejsze ;)

A dzisiaj psy miały znowu spotkanie z psem kolegi mojego dziadka, na początku oczywiście z mordami skakały do tego psa, później elegancko się wąchały z nim, normalnie się wyluzowały, Traper się chciał bawić z tym psem. Ale problem pojawia się jak ktoś idzie z tym psem, wtedy moje jakby zapominały że jeszcze przed chwilą stały koło siebie normalnie i się znowu rzucają. No ale dzisiaj i tak nie było takiej tragedii jak ostatnio.

Posted

Zamówiłam flexi i szelki (narazie jedne, zobaczymy czy będą dobre na któregoś psa).

Ehh, a ostatnio psy kąpały się w rzece z sarną. Zdechłą. Tragedia. Doprawdy nie wiem, jak mogłam jej nie zauważyć. Zauważyłam ją dopiero, jak psy już wyszły z wody, a jakże. Oczywiście musiałam jej zrobić foty :diabloti: Ale myślałam, że tam zwymiotuje, i nigdy w życiu nie czułam jeszcze takiego obrzydzenia do psów :eviltong: Aż w domu musiały pójść pod normalną, czystą wodę, bo moja niechęć do nich była taka wielka, haha :lol:

Posted

Witam i Was. Bardzo mi się podoba ten duet. Traper ma cudny typ włosa, uwielbiam tak ostrzyżone psiaki :loveu: A Baster... te uszolki... oczka :loveu:

Posted (edited)

[quote name='Ty$ka']O matko, współćzuję.

Masakra, aż strach w ogóle wpuścić psy do rzeki.

[quote name='Talia']Witam i Was. Bardzo mi się podoba ten duet. Traper ma cudny typ włosa, uwielbiam tak ostrzyżone psiaki :loveu: A Baster... te uszolki... oczka :loveu:

Witamy :)
Dziękujemy bardzo za miłe słowa :loveu:

Mam zdjęcia, łaaał :P

Edited by trabeska
Posted

Aa i mam jeszcze jakieś zaległe foty z dnia, w którym obcinałam kundle. A tak w ogóle to przydałoby się przeprosić z aparatem, bo leży i kurz zbiera :eviltong:

Posted

Dawno Was nie odwiedzałam, witamy się :) Traper taki troszkę szanucerowaty teraz :)

http://i61.tinypic.com/21jcajb.jpg
Modelowy spanielek :loveu:

W ogóle Twoje psiaki mają świetne szelki! U mnie się nie sprawdzają, psy tak bardzo nie lubią szelek, że aż mi się nie chce im ich wkładać.. Żeby oglądać niezadowolone miny i ledwo człapiące łapki :diabloti:

Posted

[quote name='Ty$ka']Traperowi fajnie pysk zostawiłaś, wygląda słodko :D :loveu:

[quote name='Molowe']http://oi59.tinypic.com/242bucg.jpg pyszczek :loveu:

http://oi61.tinypic.com/21jcajb.jpg piękny spanielasty :)

Danke schön :loveu: :cool3:

[quote name='zmierzchnica']Dawno Was nie odwiedzałam, witamy się :) Traper taki troszkę szanucerowaty teraz :)

http://i61.tinypic.com/21jcajb.jpg
Modelowy spanielek :loveu:
W ogóle Twoje psiaki mają świetne szelki! U mnie się nie sprawdzają, psy tak bardzo nie lubią szelek, że aż mi się nie chce im ich wkładać.. Żeby oglądać niezadowolone miny i ledwo człapiące łapki :diabloti:

No hej :) No bo w sumie taki miał być, cieszę się ktoś zauważył :lol:
Dzięki, sama szyłam. Haha, ciekawe czemu, może typ szelek im nie odpowiada? :) U nas szelki przydatne bardzo, bo kundle jak nie biegną przy rowerze, to chodzą na linkach, a w szelkach wygodniej.

A tak apropo szelek. Dzisiaj przyszła paczka z naszezoo.pl: