Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 953
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zmierzchnica']Ooo jak dawno ich nie widziałam :loveu:

http://i61.tinypic.com/1124hnt.jpg
Super fotka, taka dynamiczna :)

http://i58.tinypic.com/ohmxhv.jpg
Jak szczeniałek :loveu:

No bo nowego laptopa nadal nie mam, ale akurat dzisiaj tacie przypominałam i już niedługo powinnam mieć, a na tablecie naprawdę ciężko cokolwiek zrobić, dlatego fot tak mało. A bratu kompa nie będę zaśmiecać fotami psów.
Dzięki :)
Przez to futro tak wygląda :cool3:

Posted

[quote name='Ty$ka']To pochwal się efektami tej maszynki. Gdzie kupujesz tak w ogóle?
Cieszę się, że macie postępy. I podziwiam Cię za wytrwałość w bieganiu, mnie jej brakuje :).

Fotki wcale nie są nudne!
http://i58.tinypic.com/v3hxep.jpg uśmiech :lol:

Traper Ci obrósł, ale ładnie mu w takiej sierści :)

Na pewno się pochwalę :)
Na allegro, bo z tego co widzę tu najtaniej;) Dałabym Ci link do aukcji, ale kurde na tablecie nie mogę wkleić :roll:
Ja też myślałam, że nie dam rady, a jednak. Już tak w sumie to się przyzwycziłam do biegania :lol:
Ale zdecydowanie niewygodnie, gorąco mu strasznie z takim futrem.

Molowe
, dziękujemy :) No rude jest strasznie szalone i w ogóle nie patrzy co robi, ciągle tylko skacze i biega i taranuje wszystko po drodze.
No ja już się nie mogę doczekać :)

Posted

Wczoraj wzięłam rudego o 21 na rower, wróciliśmy po ponad godzinie, było tak fajnie :) A zwierzyny na polach i łąkach jest u nas tyle że masakra. Nawet jak przez las jechaliśmy, to nic, dosłownie NIC, żywej duszy nie było. A po polach stadami dziki, zające, żurawie, sarny, lisy chodzą.
Dzisiaj też byliśmy na rowerku, mam foty nawet. No i oczywiście znowu multum zwierzyny na polach, co chwile lis nam przez drogę przełaził. A i od razu mówię, że czarnego dzisiaj też nie brałam, on teraz ostatnio ciągle z moim tatą siedzi, bo uwielbia się z nim bawić, a ze mną i Basterem to on tylko chodzi biegać.

Posted (edited)

Molowe napisał(a):
Przynajmniej urozmaicone spacerki macie jak taki zwierzyniec Wam się przewija :D

Fajnie,że sobie tak razem na rowerku jeździcie :loveu:

No trochę się dzieję w tej naszej dziczy
Teraz chociaż mam z kim, bo z Traperem to bym daleko nie zajechała :p

Onomato-Peja napisał(a):
Rower + pies to najlepsze połączenie!
Btw. Czemu ona ma tyle naładowane na tej szyjce? ;)

A w sumie to nie wiem :oops: No rzeczywiście, przed rowerowaniem miałam mu to ściągnąć, żeby miał lżej, ale kompletnie zapomniałam, a później to nawet nie ogarnęłam, że jednak za bardzo obładowany.
Aaa i nie wiem czy Ci się literówka wkradła, ale to on, a nie ona :)

Edited by trabeska
Posted

Jeśli rower to tylko z psem, super że Wy też jeździcie :)
A mieszkanie przy tyyylu zwierzakach ma swoje plusy i minusy, przynajmniej przywołanie możecie wyćwiczyć na blachę ":D

• 2 weeks later...
Posted

Po (tragedia, na żywo wygląda tylko trochę lepiej...) Chciałam go obciąć na sznaucera, jak widać, nie udało się. Wybaczcie te niewyraźne zdjęcia, postaram się zrobić jakieś lepsze, bo słabo widać.

Posted (edited)

A co do samej maszynki to ogólnie jestem zadowolona, że tak szybko doszła (zamówiłam w czwartek, w piątek rano już była u mnie, choć to pewnie dlatego, że mieli też inną paczke dla mojego brata), ale bardzo dobrze że wczoraj doszła, bo od poniedziałku idę do pracy i w domu mnie więcej nie będzie jak będę, więc nie miałabym kiedy ich obciąć. A tak z minusów tej maszynki, to dosyć często nie łapie sierści, szybko się grzeje, i czasem te plastikowe nasadki wyskakują.

Edited by trabeska
Posted

Dzięki za relacje o maszynce, bo miałam się pytać jak sprawuje. No wiesz, nie ma co oczekiwac cudów za takie pieniądze ;)
Jak na pierwszy raz nie jest tak źle :p