Ty$ka Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Nie ma za co. :) W między czasie też warto, byś warunkowała gwizdek ;). Praca czeka Cię długa, więc im wcześniej zaczniesz, tym lepiej, a może Ci się przydać też jako pomoc przy odwoływaniu od kur. Jednak to naprawdę w późniejszym czasie. Quote
trabeska Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 [quote name='Ty$ka']Nie ma za co. :) W między czasie też warto, byś warunkowała gwizdek ;). Praca czeka Cię długa, więc im wcześniej zaczniesz, tym lepiej, a może Ci się przydać też jako pomoc przy odwoływaniu od kur. Jednak to naprawdę w późniejszym czasie.[/QUOTE] A czy można taki gwizdek dostać w zoologu? Quote
Ty$ka Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='trabeska']A czy można taki gwizdek dostać w zoologu?[/QUOTE] Myślę,że tak, ale u nas się przepłaca. Ja mam w tej chwili z Trixie (ostatni, dla mnie był ciut lepszy, ale go zgubiłam na spacerze :evil_lol:) i zapłaciłam na Karusku niecałe 10zł. Ten sam gwizdek u mnie w mieście kosztuje, o bagatela, 35zł. Także musiałabyś się przejść i porównać ceny :) Quote
trabeska Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 [quote name='Ty$ka']Myślę,że tak, ale u nas się przepłaca. Ja mam w tej chwili z Trixie (ostatni, dla mnie był ciut lepszy, ale go zgubiłam na spacerze :evil_lol:) i zapłaciłam na Karusku niecałe 10zł. Ten sam gwizdek u mnie w mieście kosztuje, o bagatela, 35zł. Także musiałabyś się przejść i porównać ceny :)[/QUOTE] I tak zrobię :) Dzięki :) Quote
rashelek Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 I jak tam walka z Basterem o życie kur? :lol: No i zdjęcia, zdjęciaaaa :D Quote
trabeska Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 [quote name='rashelek']I jak tam walka z Basterem o życie kur? :lol: No i zdjęcia, zdjęciaaaa :D[/QUOTE] A dobrze nam idzie, żadnej jeszcze nie pogonił :) Może kiedyś będą jakieś :D Brat mi dzisiaj zastawił quadem rower w garażu, więc musiałam iść z psami pobiegać :evil_lol: Fajnie, cieplutko na dworze :loveu: Aczkolwiek Trapi nas trochę spowalniał i chyba nie będę z nim ani jeździć rowerem ani biegać, skoro nie lubi. Trochę szkoda, ale dobrze, że ona uwielbia takie zajęcie jak bieganie za kamieniami, przynajmniej mu się nie nudzi :D Quote
rashelek Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 No to gratuluję :D A może Traperek nie biega, bo kondychy nie ma? Biegasz z nim regularnie, piłeczkujecie czy cuś? ;) Jak mysmy w zeszłym roku z Miką na rowerze jeździły (tzn ona biegła obok), to też 2 dnia już tempo było marne, bo psiur zakwasów dostał. Quote
trabeska Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 [quote name='rashelek']No to gratuluję :D A może Traperek nie biega, bo kondychy nie ma? Biegasz z nim regularnie, piłeczkujecie czy cuś? ;) Jak mysmy w zeszłym roku z Miką na rowerze jeździły (tzn ona biegła obok), to też 2 dnia już tempo było marne, bo psiur zakwasów dostał.[/QUOTE] Dzięki :D Biegać nie biegam. To był pierwszy raz od baaaaardzo dawna :eviltong: Piłeczkujemy bardzo rzadko. Ale tam nie dopisałam, że to też wina tego, że został potrącony przez samochód i nóżki tylne już nie takie jakie być powinny. I 5 lat mu już stuknie w tym roku... Ja ogólnie podziwiam tego psa, on jest niesamowity. Tyle już się w życiu nacierpiał... Kilkanaście razy był pogryziony przez psy (jesienią 2012 roku nie miał praktycznie szans na przeżycie po pogryzieniu przez kaukaza-zabójcę mojego dziadka). Szkoda mi tego biedaka, że przez to, że go wzięłam ze schronu musiał się tyle nacierpieć... Quote
trabeska Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Dzisiaj myśliwi przyjechali z gończym polskim. Niestety tylko na chwilę i nie dałam rady zapoznać psów z nim/nią. Aczkolwiek mam nadzieję, że to suczka i że jeszcze kiedyś wpadnie razem z myśliwymi do 'nas'. ;) A tak to czekam aż jeden myśliwy przyjedzie z Misią, za którą Traper lubi biegać i ją wkurzać :razz: A Baster się jej boi :D I też dobrze by było jakby jeszcze inny myśliwy przyjechał z Misti, żeby piesy mogły sobie pobiegać i pobawić się :D Ale teraz zapewne te psy będą się u nas coraz częściej pojawiać, bo ciepełko i myśliwi po zimie znowu będą się zjeżdżać :) I dawno nie było u nas Szarki, ciekawe co u niej :) Nie widziała jeszcze obciętego Trapera :razz: Quote
trabeska Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 (edited) Dzisiejsze fotki: CDN... Edited April 19, 2013 by trabeska Quote
trabeska Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 I tu rudzielec zaczął wariować i biegać jak szalony :eviltong:: Pobiegł na nasze podwórko i zaraz wrócił z butelką (nie wiem gdzie on ją znalazł :D): Reszta fotek potem ;) Quote
cockermaister Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Świetne fotki :) jakie szczęśliwe psinki :loveu: u nas także nowe fotki Zapraszam :) Quote
trabeska Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 (edited) [quote name='cockermaister']Świetne fotki :) jakie szczęśliwe psinki :loveu: u nas także nowe fotki Zapraszam :) Hehe, dzięki :) CDN... Edited April 19, 2013 by trabeska Quote
junoo Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 http://i45.tinypic.com/9vb2v4.jpg te oczka :loveu: http://i46.tinypic.com/dyoxw9.jpg szalony xD życzymy udanego weekendu :D Quote
trabeska Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 Dlaczego ja nie moge zalogować się na tego głupiego imageshacka?! Zaraz mnie szlag trafi... I na dodatek tinypic jakieś problemy robi i 5 zdjęć dodaje już godzine. Jak tak dalej pójdzie i nie będę mogła się zalogować na image. to nie będę tu dodawać żadnych zdjęć, bo nie chce mi się bawić na tym głupim tinypicu przez tydzień w dodawanie zdjęć... :roll: I wkurzyłam się i założyłam konto na photobuckecie (czy jak to się tam pisze) i czy ono na pewno jest darmowe...? :lol: Można je usunąć wgl...? :D I tinypic się ogarnął więc dalej zdjęcia: CDN... Quote
trabeska Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 [quote name='junoo']http://i45.tinypic.com/9vb2v4.jpg te oczka :loveu: http://i46.tinypic.com/dyoxw9.jpg szalony xD życzymy udanego weekendu :D Hehe, taak, bardzo szalony :) Dziękujemy i wzajemnie :) [quote name='Aleksandra95']Jak zwykle cieszą pyszczki ;D A no racja :D Quote
zmierzchnica Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Śliczne z nich świrki :loveu: Mordki mają przesłodkie, miło ich oglądać :) Quote
trabeska Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 zmierzchnica napisał(a):Śliczne z nich świrki :loveu: Mordki mają przesłodkie, miło ich oglądać :) Dziękuję :) Dziś caaały dzień byliśmy na dworze, bo tak cieplutko :loveu: Normalnie żyć nie umierać :evil_lol: I dzisiaj byli myśliwi (duuuużo myśliwych) i wzięli ze sobą i Misię i Misti :D Za Miśką Traper najpierw pobiegał, ale szybko mu się znudziła :eviltong: Później nawet Baster się z nią bawił :multi: Ale Misti już nie jest tak przyjaźnie do nich nastawiona... ;) Moje diabły do niej podchodziły żeby się obwąchać, a ta głupia zaczęła na nich szczekać i się rzucać... Myśli, że jak jest większa od moich psów to wszystko jej wolno :eviltong: Baster wleciał dziś do zagrody, bo poszedł za moją siostrą (poszła ona do moich dziadków, bo siedzieli na dworze, a zagroda jest koło domu moich dziadków tak dla jasności :eviltong:). Ja byłam w ogródku, skąd widać właśnie zagrodę (ale nie widać co się w niej dzieje :D) i słyszałam jak kury robią hałas, a w dodatku mój dziadek zaczął się drzeć na rudego, więc myślałam, że on już jakąś tam kurę zagryza. Siostra zawołała Basta, więc przyszedł, a ja później pytam siostry czy on tam ganiał kury, a ona, że nie, że on tylko sobie tam węszył. Więc mój dziadek już stwarza jakieś problemy... :roll: Musi się tak drzeć na niego, skoro on nic tym głupim kurom nie zrobił, a poza tym moja siostra go wołała? :roll: Ale ogólnie jestem bardzo zadowolona z psów, dzisiaj bardzo dużo myśliwych (i nie tylko) kręciło się po naszym podwórku (hubertówka jest naprzeciwko mojego domu), a psy nawet nie zwracały uwagi, jak przyjeżdżały kolejne samochody :) Diabły nie szczekały, nie podbiegały do nich :) Więc jest dobrze :D Quote
Recommended Posts