trabeska Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='Bolsbokser']zapisuję sobie :)[/QUOTE] :) Ja też podglądam Twoją galerię, bo uwielbiam patrzeć na Twoje piękne zdjęcia i równie piękne psy na nich :) Quote
zmierzchnica Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Ależ masz cudne psiaki :) Zauważyłam, że często jak ludzie mają dwa psy, to mają rudego i czarnego (lub czarno-podpalanego) - chyba żeby je łatwiej odróżniać :evil_lol: Mam dwóch sąsiadów, którzy mają rudzielca i czarnulka, no i ja jak miałam jeszcze dwie suczki to też - czarna podpalana Lusia i potem ruda Chibi ;) Jakoś tak naturalnie chciałam innego z wyglądu psa niż pierwszy ;) http://img266.imageshack.us/img266/1788/68739471.jpg Piękny jest, na zdjęciu zupełnie poważny :p http://img818.imageshack.us/img818/2349/67089751.jpg Piknikowicze :cool3: A jak się ze sobą dogadują? :) Quote
trabeska Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 (edited) [quote name='zmierzchnica']Ależ masz cudne psiaki :) Zauważyłam, że często jak ludzie mają dwa psy, to mają rudego i czarnego (lub czarno-podpalanego) - chyba żeby je łatwiej odróżniać :evil_lol: Mam dwóch sąsiadów, którzy mają rudzielca i czarnulka, no i ja jak miałam jeszcze dwie suczki to też - czarna podpalana Lusia i potem ruda Chibi ;) Jakoś tak naturalnie chciałam innego z wyglądu psa niż pierwszy ;) http://img266.imageshack.us/img266/1788/68739471.jpg Piękny jest, na zdjęciu zupełnie poważny :p http://img818.imageshack.us/img818/2349/67089751.jpg Piknikowicze :cool3: A jak się ze sobą dogadują? :) Dziękuję bardzo :) Ooo, ja takiego czegoś nie zauważyłam, nie znam chyba nikogo, kto by miał taki 'zestaw' czarny+rudy :) A na tych fotkach to oni siedzą na stole u myśliwych... :diabloti: Tylko ciiii, bo im nie wolno... :diabloti: Dogadują się okej, uwielbiają się razem bawić. :) Choć są czasem zgrzyty. Traper mógłby przeżyć bez Bastera, ale Baster bez Trapera chyba raczej nie :evil_lol: Ale to pewnie dlatego, że rudzielec jest z czarnym od szczeniaka, więc jest do niego mocno przywiązany ;) Nie wytrzymałam... :diabloti: przed: po: Edited April 6, 2013 by trabeska Quote
rashelek Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Bardzo fajnie wygląda :D Tylko po co mu brode zostawiłaś? ;) Quote
zmierzchnica Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Haha, to widzisz, u mnie pełno czarno-rudych parek psiaków ;) Co do przywiązania, to fakt, ten drugi pies zwykle bez pierwszego żyć nie może, za to pierwszy całkiem sobie dobrze radzi bez kompana... ;) U mnie Luka była 3 lata zanim przyszły kolejne psy i do dziś najbardziej się cieszy, jak ją wezmę samą na smycz :cool3: Za to Chibi bez Luki nie istnieje, wyłącza się i koniec. Mogą przez cały spacer nawet na siebie nie spojrzeć, ale Luka gdzieś tam w tle musi się przewijać - niezależnie od tego, czy jest Frotek i Hera. Co mnie martwi akurat, bo Lusia jest starsza niż Chibi i pewnie kiedyś młoda zostanie bez swoich "pleców"... Traper świetnie wygląda po ostrzyżeniu! :) Sama go strzyżesz, czy u groomera? Quote
Aleksa. Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Ja bym mu jeszcze uszka podcięła :D Ja czekam aż będzie już tak ciepło, to Rysia kąpie i znowu podetnę :D Quote
zahirka11 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 fajnie Traperowi w nowej fryzurze:-) ja nie mogę się zebrać i iść z moim elegantem do fryzjera, a wygląda już jak nie powiem co :-P Quote
cockermaister Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Świetnie wygląda :loveu: ja już się nie mogę doczekać aż dorwe moje,ale musi się jeszcze trochę cieplej zrobić :cool3: Quote
trabeska Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Anecioreczek']jaka zmiana :loveu: cudownie :loveu:[/QUOTE] [quote name='rashelek']Bardzo fajnie wygląda :D Tylko po co mu brode zostawiłaś? ;)[/QUOTE] [quote name='Molowe']ładnie teraz wygląda :loveu:[/QUOTE] Cieszę się, że się podoba :) Bródka musi zostać, bez niej raczej wyglądałbym głupio :) [quote name='zmierzchnica']Haha, to widzisz, u mnie pełno czarno-rudych parek psiaków ;) Co do przywiązania, to fakt, ten drugi pies zwykle bez pierwszego żyć nie może, za to pierwszy całkiem sobie dobrze radzi bez kompana... ;) U mnie Luka była 3 lata zanim przyszły kolejne psy i do dziś najbardziej się cieszy, jak ją wezmę samą na smycz :cool3: Za to Chibi bez Luki nie istnieje, wyłącza się i koniec. Mogą przez cały spacer nawet na siebie nie spojrzeć, ale Luka gdzieś tam w tle musi się przewijać - niezależnie od tego, czy jest Frotek i Hera. Co mnie martwi akurat, bo Lusia jest starsza niż Chibi i pewnie kiedyś młoda zostanie bez swoich "pleców"... Traper świetnie wygląda po ostrzyżeniu! :) Sama go strzyżesz, czy u groomera?[/QUOTE] Ja też się boję, co będzie jak Traper odejdzie... no ale do tego jeszcze kilka lat mam nadzieję ;) Dzięki :) Sama, nożyczkami :D [quote name='Aleksandra95']Ja bym mu jeszcze uszka podcięła :D Ja czekam aż będzie już tak ciepło, to Rysia kąpie i znowu podetnę :D[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Powiem Ci, że o wiele lepiej wygląda :)[/QUOTE] [quote name='zahirka11']fajnie Traperowi w nowej fryzurze:-) ja nie mogę się zebrać i iść z moim elegantem do fryzjera, a wygląda już jak nie powiem co :-P[/QUOTE] Dzięki :) [quote name='cockermaister']Świetnie wygląda :loveu: ja już się nie mogę doczekać aż dorwe moje,ale musi się jeszcze trochę cieplej zrobić :cool3:[/QUOTE] Witam nowego gościa :loveu: Dzięki :) Quote
trabeska Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 Dziewczęta, fotki brzydali będą najwcześniej w weekend :) Więc jeszcze trochę sobie poczekacie :eviltong: Ale ogólnie u diabełków wszystko ok, Traperkowi-łysolkowi lepiej bez tego futra, taki szczęśliwy, 'lekki' teraz :D A z Basterem pracuję nad tym, żeby nie ganiał kur i jest ok, bo jak na razie nie gania :) Aaa i oczywiście u nas wiosna dalej się trzyma :) Quote
zahirka11 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 to czekam na foty :-P u mnie niestety wczoraj super ciepło a dzisiaj pada deszcz ze śniegiem:-/ zima nie chce odejść, trzymam kciuki za Bastera na pewno dacie sobie radę i opanujecie posłuszeństwo na 100%;-) Quote
trabeska Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='zahirka11']to czekam na foty :-P u mnie niestety wczoraj super ciepło a dzisiaj pada deszcz ze śniegiem:-/ zima nie chce odejść, trzymam kciuki za Bastera na pewno dacie sobie radę i opanujecie posłuszeństwo na 100%;-)[/QUOTE] Dziękuję za trzymanie kciuków :) Quote
trabeska Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 [quote name='Ty$ka']Też macie wiosnę? :D[/QUOTE] Śniegu u nas nie ma, ale deszcz pada i dookoła same kałuże :D Ale ciepło jest :razz: Quote
zahirka11 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 po zobaczeniu obciętego Trapera nie mogłam wytrzymać i byłam wczoraj z Maxem u fryzjera:evil_lol: dzięki Tobie Max jest nareszcie ogarnięty i jakoś wygląda:eviltong: Quote
trabeska Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 [quote name='zahirka11']po zobaczeniu obciętego Trapera nie mogłam wytrzymać i byłam wczoraj z Maxem u fryzjera:evil_lol: dzięki Tobie Max jest nareszcie ogarnięty i jakoś wygląda:eviltong:[/QUOTE] Hahaha, to świetnie :evil_lol: Quote
trabeska Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Mam dla Was zdjęcia :razz: Znowu nie mogę się zalogować na tego głupiego imageshacka :roll: więc dodam je przez tinypica :eviltong: A u nas jest tak ciepło, że masakra. Na spacerze to myślałam, że się ugotuję :D Dzisiejsze domowe: CDN... Quote
zmierzchnica Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Urocze kanapowce :loveu: A po spacerku pewnie brudne i ubłocone wróciły jak stwory bagienne? ;) U mnie dziś rano była wielka kąpiel pospacerowa... No i rano już kleszcza na Frotku znalazłam - zapomniałam o tym "miłym dodatku" do wiosny :roll: Quote
trabeska Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Tutaj chyba nadepnął sobie na ucho :D: CDN... Quote
Recommended Posts