Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bolsbokser']zapisuję sobie :)[/QUOTE]

:)

Ja też podglądam Twoją galerię, bo uwielbiam patrzeć na Twoje piękne zdjęcia i równie piękne psy na nich :)

• Replies 953
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ masz cudne psiaki :) Zauważyłam, że często jak ludzie mają dwa psy, to mają rudego i czarnego (lub czarno-podpalanego) - chyba żeby je łatwiej odróżniać :evil_lol: Mam dwóch sąsiadów, którzy mają rudzielca i czarnulka, no i ja jak miałam jeszcze dwie suczki to też - czarna podpalana Lusia i potem ruda Chibi ;) Jakoś tak naturalnie chciałam innego z wyglądu psa niż pierwszy ;)

http://img266.imageshack.us/img266/1788/68739471.jpg
Piękny jest, na zdjęciu zupełnie poważny :p

http://img818.imageshack.us/img818/2349/67089751.jpg
Piknikowicze :cool3:

A jak się ze sobą dogadują? :)

Posted (edited)

[quote name='zmierzchnica']Ależ masz cudne psiaki :) Zauważyłam, że często jak ludzie mają dwa psy, to mają rudego i czarnego (lub czarno-podpalanego) - chyba żeby je łatwiej odróżniać :evil_lol: Mam dwóch sąsiadów, którzy mają rudzielca i czarnulka, no i ja jak miałam jeszcze dwie suczki to też - czarna podpalana Lusia i potem ruda Chibi ;) Jakoś tak naturalnie chciałam innego z wyglądu psa niż pierwszy ;)

http://img266.imageshack.us/img266/1788/68739471.jpg
Piękny jest, na zdjęciu zupełnie poważny :p

http://img818.imageshack.us/img818/2349/67089751.jpg
Piknikowicze :cool3:

A jak się ze sobą dogadują? :)

Dziękuję bardzo :)
Ooo, ja takiego czegoś nie zauważyłam, nie znam chyba nikogo, kto by miał taki 'zestaw' czarny+rudy :)

A na tych fotkach to oni siedzą na stole u myśliwych... :diabloti: Tylko ciiii, bo im nie wolno... :diabloti:

Dogadują się okej, uwielbiają się razem bawić. :) Choć są czasem zgrzyty. Traper mógłby przeżyć bez Bastera, ale Baster bez Trapera chyba raczej nie :evil_lol: Ale to pewnie dlatego, że rudzielec jest z czarnym od szczeniaka, więc jest do niego mocno przywiązany ;)

Nie wytrzymałam... :diabloti:

przed:

po:

Edited by trabeska
Posted

Haha, to widzisz, u mnie pełno czarno-rudych parek psiaków ;) Co do przywiązania, to fakt, ten drugi pies zwykle bez pierwszego żyć nie może, za to pierwszy całkiem sobie dobrze radzi bez kompana... ;) U mnie Luka była 3 lata zanim przyszły kolejne psy i do dziś najbardziej się cieszy, jak ją wezmę samą na smycz :cool3: Za to Chibi bez Luki nie istnieje, wyłącza się i koniec. Mogą przez cały spacer nawet na siebie nie spojrzeć, ale Luka gdzieś tam w tle musi się przewijać - niezależnie od tego, czy jest Frotek i Hera. Co mnie martwi akurat, bo Lusia jest starsza niż Chibi i pewnie kiedyś młoda zostanie bez swoich "pleców"...

Traper świetnie wygląda po ostrzyżeniu! :) Sama go strzyżesz, czy u groomera?

Posted

[quote name='Anecioreczek']jaka zmiana :loveu: cudownie :loveu:[/QUOTE]

[quote name='rashelek']Bardzo fajnie wygląda :D Tylko po co mu brode zostawiłaś? ;)[/QUOTE]

[quote name='Molowe']ładnie teraz wygląda :loveu:[/QUOTE]

Cieszę się, że się podoba :)
Bródka musi zostać, bez niej raczej wyglądałbym głupio :)

[quote name='zmierzchnica']Haha, to widzisz, u mnie pełno czarno-rudych parek psiaków ;) Co do przywiązania, to fakt, ten drugi pies zwykle bez pierwszego żyć nie może, za to pierwszy całkiem sobie dobrze radzi bez kompana... ;) U mnie Luka była 3 lata zanim przyszły kolejne psy i do dziś najbardziej się cieszy, jak ją wezmę samą na smycz :cool3: Za to Chibi bez Luki nie istnieje, wyłącza się i koniec. Mogą przez cały spacer nawet na siebie nie spojrzeć, ale Luka gdzieś tam w tle musi się przewijać - niezależnie od tego, czy jest Frotek i Hera. Co mnie martwi akurat, bo Lusia jest starsza niż Chibi i pewnie kiedyś młoda zostanie bez swoich "pleców"...

Traper świetnie wygląda po ostrzyżeniu! :) Sama go strzyżesz, czy u groomera?[/QUOTE]

Ja też się boję, co będzie jak Traper odejdzie... no ale do tego jeszcze kilka lat mam nadzieję ;)

Dzięki :) Sama, nożyczkami :D

[quote name='Aleksandra95']Ja bym mu jeszcze uszka podcięła :D Ja czekam aż będzie już tak ciepło, to Rysia kąpie
i znowu podetnę :D[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']Powiem Ci, że o wiele lepiej wygląda :)[/QUOTE]

[quote name='zahirka11']fajnie Traperowi w nowej fryzurze:-) ja nie mogę się zebrać i iść z moim elegantem do fryzjera, a wygląda już jak nie powiem co :-P[/QUOTE]

Dzięki :)

[quote name='cockermaister']Świetnie wygląda :loveu: ja już się nie mogę doczekać aż dorwe moje,ale musi się jeszcze trochę cieplej zrobić :cool3:[/QUOTE]

Witam nowego gościa :loveu: Dzięki :)

Posted

Dziewczęta, fotki brzydali będą najwcześniej w weekend :) Więc jeszcze trochę sobie poczekacie :eviltong:
Ale ogólnie u diabełków wszystko ok, Traperkowi-łysolkowi lepiej bez tego futra, taki szczęśliwy, 'lekki' teraz :D A z Basterem pracuję nad tym, żeby nie ganiał kur i jest ok, bo jak na razie nie gania :)
Aaa i oczywiście u nas wiosna dalej się trzyma :)

Posted

to czekam na foty :-P
u mnie niestety wczoraj super ciepło a dzisiaj pada deszcz ze śniegiem:-/ zima nie chce odejść, trzymam kciuki za Bastera na pewno dacie sobie radę i opanujecie posłuszeństwo na 100%;-)

Posted

[quote name='zahirka11']to czekam na foty :-P
u mnie niestety wczoraj super ciepło a dzisiaj pada deszcz ze śniegiem:-/ zima nie chce odejść, trzymam kciuki za Bastera na pewno dacie sobie radę i opanujecie posłuszeństwo na 100%;-)[/QUOTE]

Dziękuję za trzymanie kciuków :)

Posted

[quote name='zahirka11']po zobaczeniu obciętego Trapera nie mogłam wytrzymać i byłam wczoraj z Maxem u fryzjera:evil_lol:
dzięki Tobie Max jest nareszcie ogarnięty i jakoś wygląda:eviltong:[/QUOTE]

Hahaha, to świetnie :evil_lol:

Posted

Mam dla Was zdjęcia :razz:
Znowu nie mogę się zalogować na tego głupiego imageshacka :roll: więc dodam je przez tinypica :eviltong:
A u nas jest tak ciepło, że masakra. Na spacerze to myślałam, że się ugotuję :D

Dzisiejsze domowe:

CDN...

Posted

Urocze kanapowce :loveu: A po spacerku pewnie brudne i ubłocone wróciły jak stwory bagienne? ;) U mnie dziś rano była wielka kąpiel pospacerowa... No i rano już kleszcza na Frotku znalazłam - zapomniałam o tym "miłym dodatku" do wiosny :roll: