Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']Zaszalałaś z fotkami 8) :D
Biedne sarny, szukają pożywienia... ale wiem, że fajnie jest je oglądać z bliska jesteś więc szczęściarą, że Wam towarzyszyły na spacerze :lol:
[URL]http://img189.imageshack.us/img189/1885/65850066.jpg[/URL] :loveu: cuuudne :loveu:

Ale ja protestuję! Wy nie macie zimy!!! :PP[/QUOTE]

Ja to nie lubię jak one za nami chodzą, bo Traper musi być wtedy na smyczy :evil_lol:
Dzięki :)
A no tak pół na pół, bo trochę śniegu jest :P

[quote name='zahirka11']super foty i jak dużo:loveu:
widać po mordkach, że spacerek udany:p[/QUOTE]

Świetny był spacerek :)

• Replies 953
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj też byliśmy na spacerze w lesie. Jak już wracaliśmy i byliśmy na polu to zrobiłam psa-bałwana :evil_lol: Baster strącił mu głowę :evil_lol: a Traper na niego wskoczył i sobie na nim siedział :P

A tak wgl. to mój rudziczku przedwczoraj skończył rok i 7 miesięcy :) A ja jutro mam urodziny :eviltong:

Razem z diabełkami życzymy wszystkim wesołych świąt! :)

Posted (edited)

I koniec. O dziwo, tak mało zdjęć :)

A tak wgl. to zastanawiam się czy obroża 2cm to nie dla rudego za wąsko (na powyższych zdjęciach ma założoną obrożę).
Nie widać jej w ogóle w tej jego sierści . Podduszać to się nie poddusza chodzi tylko wygląd. Następnym razem dostanie obrożę 5cm i to jeszcze z kolcami i będzie spokój :evil_lol:

Tak rudziszczu wygląda w tej nieszczęsnej szerokości jaką jest 2cm :evil_lol:

Edited by trabeska
Posted

Jakie super fotki :loveu:
Rudzielec jaki dostojny :lol: Przynajmniej takiego udaje ^^

Wiesz, ja jestem zwolenniczką akurat grubych obroży, ale 2cm nie wygląda tak źle na B. ;)
Dobrze, że ja nie mam takich problemów: mój nie nosi obroży :siara:

Posted

[quote name='Molowe']http://img823.imageshack.us/img823/1269/23722308.jpg spanielkowe oczka :loveu:

2 cm szerokości jest jak dla mnie okej to zależy od gustu,moja też ma pare obróżek 2 cm chociaż wygodniej nam się chodzi na 2,5 jak ma jakieś niespodziewane zrywy np do kotecka to się nie poddusza ;) jak dla mnie to ta obróżka jest na nim widoczna bo nie jest jakiś mega kudłaty :)

Mi się baardzo podoba kolor tej obroży, więc na pewno będzie ją nosił :) Ale tak to najwięcej obróż mamy 2,5cm i jak dla mnie jest mu najlepiej w tej szerokości. A w 3cm też wygląda ok, ale Traper w tej szerokości wygląda o wiele lepiej :)

[quote name='Ty$ka']Jakie super fotki :loveu:
Rudzielec jaki dostojny :lol: Przynajmniej takiego udaje ^^

Wiesz, ja jestem zwolenniczką akurat grubych obroży, ale 2cm nie wygląda tak źle na B. ;)
Dobrze, że ja nie mam takich problemów: mój nie nosi obroży :siara:

Dzięki :loveu:
Haha, on tylko udaje :evil_lol:

Haha, a ja niestety mam takie problemy :evil_lol:

BASTER UMIE OBRÓT! :multi: Jestem z niego taka dumna! :loveu::lol: Mój kochany rudzielec :loveu: I to umie tak 'na serio', bo wystarczy, że ja tylko powiem 'obrót' to on już się obraca, nie muszę mu nad głową kręcić w kółko ręką ze smaczkiem :) Teraz będę go uczyć prosić, już tak trochę umie, ale wiadomo- dzisiaj pierwszy raz to ćwiczyliśmy i musimy dopracować :) Iii przed chwilą wyskubałam mu czuprynę z główki, bo jak widać na powyższych zdjęciach, wyglądał ja idź stąd i nie wracaj :eviltong: Teraz ma taką śliczną, gładką główkę :lol:
I kiedy będzie ta wiosna, bo ja chcę Traperka bez tej długiej sierści! :mad:

Posted

[quote name='Molowe']gratuluje nowej sztuczki teraz naucz go jeszcze w drugą stronę :loveu: :)[/QUOTE]

Dziękujemy :loveu:
A widzisz, o tym nie pomyślałam, dzisiaj go nauczę :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']Super chłopaki :):)[/QUOTE]

[quote name='faith35']Pogratulować cierpliwości :evil_lol:
No i czekam na foty kudłaczy :loveu:[/QUOTE]

On na szczęście w miarę szybko się uczy :)
Weź na stronę 10 i 11- tam masz duużo zdjęć z długiego spacerku :D

Uczyłam dzisiaj Bastera obrotu w drugą stronę, ale jak na razie się nie nauczył :eviltong: I chyba to odpuszczę, bo nie chcę mu robić wody z mózgu. :D Ważne, że umie w jedną stronę :eviltong: I ćwiczyliśmy jeszcze 'daj głos' i 'poproś'. Ale piesecek już był znudzony komendami, więc dałam mu spokój coby mu się sztuczki na dobre nie znudziły :P Ale ogólnie to i tak jestem z niego dumna, że nauczył się tego obrotu ;D

Posted

[quote name='faith35']Mi zawsze fot jest mało :D[/QUOTE]

A no chyba, że tak :eviltong:

Dzisiaj była u nas moja siostra z Szarką i miałam zrobić psom wspólne foty, ale mi się nie chciało :eviltong: Zresztą mój brat narzeka, że ciągle rozładowuje baterię w aparacie :eviltong:

Posted

A u nas wiosna normalnie :loveu: Wczoraj świeciło słońce, dzisiaj też :) nawet o 7 rano były tylko -3* :) Fajnie się szło do szkoły i jeszcze wszędzie jak zwykle pełno saren :evil_lol:
A Diabły dwa wygrzewały się na słoneczku na dworze przed drzwiami :) :loveu: