Ritafi Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Ritafi może w związku z tym, że białas został wyadoptowany, mogłabyś wziąć któregoś z dwóch pozostałych zamiast niego. Tylko trzeba by zorganizować transport:shake: Jesli biały piesek ma już domek to zostaje ta czarna 3mc sunia mogę dać jej dt .Nie wezme żadne szczeniaka który jest już w schronisku boje się wirusówek
ewu Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 (edited) [quote name='Ritafi']Ritafi może w związku z tym, że białas został wyadoptowany, mogłabyś wziąć któregoś z dwóch pozostałych zamiast niego. Tylko trzeba by zorganizować transport:shake: Jesli biały piesek ma już domek to zostaje ta czarna 3mc sunia mogę dać jej dt .Nie wezme żadne szczeniaka który jest już w schronisku boje się wirusówek Pieski sa zaszczepione. Z tego schronu wyciągnęliśmy ostatnio 7 i żaden nie miał wirusówki. Jak nie będzie transportu to ja psiaki przewiozę pociągiem. Enia ja wracam we wtorek, podobno ktoś z FB chce wziąć płowego pieska ( Dogo07 pisała).Czarna malutka może jechać do Ritafi. Proszę wyciągnijcie je, transport to nie problem .Żeby mogły bezpiecznie poczekać do mojego powrotu. Edited February 2, 2013 by ewu
elik Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 (edited) Jeśli Ritafi nie może wziąć na DT tego malca ze schronu, to może weźmie tą małą od lucky123, która jest już w kraku. To też jest problem, który musi być rozwiązany i to do jutra. Cokolwiek nie myślimy o tej sytuacji, pewne jest, że mała nie może zostać tu gdzie jest. Ze względu na jej dobro musi opuścić dotychczasowy DT. Edited February 2, 2013 by elik
Mazowszanka13 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Myślę, że mała od lucky123 to priorytet.
paula_t Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Ciotki, ewu prosiła mnie, żeby odezwała się tutaj, bo ja już nie wiem, na którym wątku mam pisać:shake: Jeśli jest szansa na DT w Krakowie, to ja mogę po maluszka pojechać i go przywieźć, tylko musicie powiedzieć gdzie i kiedy.
paula_t Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Słuchajcie, potrzebujemy konkretów, bo inaczej nic z tego nie będzie. Ile jest DT ZDECYDOWANYCH wziąć szczeniaka? Skąd są DT? Kiedy mogłyby przyjąć maluszki? Który szczeniak jest u lucky? Była propozycja od Dogo, Ritafi (na wątku białej pandy- czarnuszkę wypłosza), propozycja z fb.
Mazowszanka13 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 U lucky123 jest Koko- sunia z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/thread...BŁAGAJĄ-o-DT!!!!!
ewu Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 elik napisał(a):Jeśli Ritafi nie może wziąć na DT tego malca ze schronu, to może weźmie tą małą od lucky123, która jest już w kraku. To też jest problem, który musi być rozwiązany i to do jutra. Cokolwiek nie myślimy o tej sytuacji, pewne jest, że mała nie może zostać tu gdzie jest. Ze względu na jej dobro musi opuścić dotychczasowy DT. Niestety, jakiś biedak nie trafi do dt bo musimy umieścić sunię , która jest u Lucky.
ewu Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='paula_t']Słuchajcie, potrzebujemy konkretów, bo inaczej nic z tego nie będzie. Ile jest DT ZDECYDOWANYCH wziąć szczeniaka? Skąd są DT? Kiedy mogłyby przyjąć maluszki? Który szczeniak jest u lucky? Była propozycja od Dogo, Ritafi (na wątku białej pandy- czarnuszkę wypłosza), propozycja z fb. Ritafi-, Kraków skontaktujcie się, Pani z FB - Włoszczowa, Dogo07 - musi przemyśleć swoją sytuację i możliwości- też Kraków.
paula_t Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 ewu napisał(a):Ritafi-, Kraków skontaktujcie się, Pani z FB - Włoszczowa, Dogo07 - musi przemyśleć swoją sytuację i możliwości- też Kraków. Napisałam do Ritafi z prośbą o odzew na drugim wątku, bo już się gubię gdzie co pisać, zresztą widzę, że nie tylko ja;)
enia Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 i ja zaglądam, to zmienię tyt. bo owieczki już nie ma do adopcji....
Recommended Posts