lebciuuu Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Wczesniej zamieszczalam watek ze mojemu psu amputowalismy przednia lapke. Nie ma mnie aktualnie obok niego, ale jestem w stalym kontakcie z mama ktora sie z nim zajmuje. Operacja odbyła sie w zeszly poniedzialek. Wczoraj mial sciagane szwy. Jednak z tego co wiem to chyba jest cos nie tak. Pies nie wychodzi ze swojej budki (legowisko w pawlaczu), kiedy wychodzi na dwor wysika sie tylko i chce wracac do domu i calymi dniami spi i troche zje i znow spi... conajmniej jakby mial depresje. Moje pytanie teraz czy jesto to wywowalne jeszcze bolem pooperacyjnym, czy cos jest nie tak? Ponoc rana goi sie bardzo ladnie, ale czy nie powinien juz dochodzic do siebie??? Quote
stzw Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Myślę, że może go jeszcze boleć. Poza tym sytuacja jest dla niego nowa - musi nauczyć się poruszać. Daj mu jeszcze 2 tyg. Nie sądze, żeby wpadł w depresję z powodu braku łapy :-) Quote
lebciuuu Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='stzw']Myślę, że może go jeszcze boleć. Poza tym sytuacja jest dla niego nowa - musi nauczyć się poruszać. Daj mu jeszcze 2 tyg. Nie sądze, żeby wpadł w depresję z powodu braku łapy :-)[/QUOTE] ha... to znaczy nie sadze aby mial depresje... weterynarz mowil ze psy po takim zabiegu nie odczuwaja urazu psychicznego. ale martwie sie o niego... :( Quote
lebciuuu Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='stzw']A dlaczego łapa była amputowana?[/QUOTE] Poniewaz został zmasakrowany przez kogos i kosc była cala pokruszona... Quote
stzw Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Jeżeli nie był to jakiś nowotwór albo inny syf to się nie martw - nic innego si[FONT=arial]ę w psie nie zepsuło :-) Jeżeli go boli to tylko ta łapa. [/FONT] Quote
Recommended Posts