aleb Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 cucci on zawsze zostanie w twojej pamięci a Yoghi będzie jego dobrym następcą ;) Nie smuć się...
cuciola Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 dzieki aleb... bardzo mi sie ten twoj avatar podoba jak maluszki u ciebie? juz ktos zamawial? z pobliska? mam nadzieje ze przyjedziesz do mnie na osiedle zobaczyc maluszka
aleb Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='cuciola']dzieki aleb... bardzo mi sie ten twoj avatar podoba jak maluszki u ciebie? juz ktos zamawial? z pobliska? mam nadzieje ze przyjedziesz do mnie na osiedle zobaczyc maluszka dzięki :) A u maluszków dobrze, rosną zdrowo... ;) Twojego nowego pieska z wielką chęcią odwiedzę :)
cuciola Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 to ja zapraszam! bo to bedzie troche na szybko dlatego ze mieszkam w bloku..wiec jak przyjedziemy to najlpierw na zakupy a potem po malutkiego..a potem na chwile do domu i do babci gdzie bedzie mial swoj ogrod!
cuciola Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 nie..babcia pod Czestochowa..w okolicy Lublinca.. jak wszystko dobrze pojdzie do sie zorganizujemy z Karolina od Roniego :D
aleb Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 No cucci jeszcze miesiąc i będziesz miała nowego przyjaciela :)
cuciola Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Gazus ja na szpilkach zeby zdac te egzaminy glupie...pierwszy egzamin juz 16 a uczyc sie nie chce ale trzeba
neta Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Mam fotki do obejrzenia ale nie mogę ich wkleić.Coś mi to kiepsko wychodzi. Skorzystajcie z mojego podpisu tam już jest troszkę a reszta będzie wkrótce
cuciola Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Delta a ty wiesz gdzie Lubliniec? to taka............dziura.. a babcia w srodku lasu mieszka.. moze maluchowi zorganizujemy jakas piekna socjalizacje..zapraszam was do mnie...do babci na ciacho :D
Gazuś Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 CIucci, masz rodzinę w Lublińcu? Ja też! :lol: Zaraz wklejam fotkę :lol: (Psa, nie rodizny)
Gazuś Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Docentowski :) Ten, co się próbował w trawie schować (ale już za duży jest ) Z jęzorem :) I sama głowa :) Wklejam jeszcze dwie foty do Wystawowa :lol:
rodzina_rr Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Baaaardzo dorodny zwierz:multi: . Zauważyłam, że jak się patrzy na takie foty, to człowiek-widz zaczyna się uśmiechać do minitora, i dalej, tam w głąb:evil_lol: Chyba jakaś egzaltowana sie robię:evil_lol:
URIA Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Ano Docent piękny:loveu: Taki poważny się wydaje:cool1: Ja już strasznie bym chciała, żeby Tofka była dorosła:razz:
Gazuś Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Rodzina RR, DOcent nie jest jakiś potężny :lol: Kwiestia sierści :lol:
aleb Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Gazuś napisał(a):Rodzina RR, DOcent nie jest jakiś potężny :lol: Kwiestia sierści :lol: Też tak sądze, ze jest potężny, ale jak mówisz, ze to włosy, to co ty mu dawałaś na objętość włosów :lol: :eviltong:
rodzina_rr Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 penelopa napisał(a)::crazyeye: Piękniś z niego... to właśnie miałam na myśli:lol:
Gazuś Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 aleb napisał(a):Też tak sądze, ze jest potężny, ale jak mówisz, ze to włosy, to co ty mu dawałaś na objętość włosów :lol: :eviltong: Nim mu nigdy nie dawałam, on zawsze miał fajną szatę :lol: A tapir to nie jest, wręcz przeciwnie - aż przylizywanie.
KarolinkaAndRoni Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Cucci to ja widze ze wieksza ekipa sie szykuje na wyjazd:)
aleb Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Śliczny Nilek :))) reszta fotek mi się nie otwiera... widze tylko jedną
Recommended Posts