zachraniarka Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Beata zwróć uwagę na detaliki. Należy dokładnie przepisać adres zdjęcia, a najlepiej go skopiować z właściwości. W Twoim adresie widać na pierwszy rzut oka jeden błąd. Rozszeżenie zdjęcia to "jpg", a nie "ipg". Niestety nie jest to jedyny błąd, ponieważ nawet po zmianie tych literek zdjęcie nie chciało się pokazać :( Spróbuj jeszcze raz, wkońcu się uda! :D
Dobry Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Należy dokładnie przepisać adres zdjęcia, a najlepiej go skopiować z właściwości. W Twoim adresie widać na pierwszy rzut oka jeden błąd. Rozszeżenie zdjęcia to "jpg", a nie "ipg". Niestety nie jest to jedyny błąd, ponieważ nawet po zmianie tych literek zdjęcie nie chciało się pokazać :( Służe pomocą! Mam nadzieję, że o to zdjęcie chodziło :)
BeataK Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Dobry wielkie dzieki wlasnie o te zdjecie mi chodzilo. Chyba musze wziac pare lekcji u syna z kopiowania.A co do tej literki wygladalo to na i krotkie ale widze ze to i tak nie mialo wielkiego zanczenia. Jeszcze raz wielkie dzieki pozdrawiam Beata & Sara :modla: :hand:
BeataK Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Mam nadzieję, że tym razem te zdjęcie choć zimowe a nie wiosenne pojawiło się. Pozdrawiam Beata & Sara
yan Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 Super fotki !!! Musze sie zmobilizowac i wrzucic zdjecia mojego laba (ma on obecnie 5 miesiecy). Postaram sie wrzucic je jak najszybciej ;) pozdrawiam yan
Bart&Sauron Posted April 4, 2004 Posted April 4, 2004 Oto kilka zdjęć Sauronka. Część jeszcze z zimy, której już nie ma :) Mój piesio: I moje dwie pociechy :) Moja siostra i szwagier z naszymi psiakami I moje Kochanie :P Mam nadzieję, że nie macie mi za złe ilości ;) pozdrawiam
Bart&Sauron Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 Dzięki, dzięki, dzięki !!! :) Bardzo się cieszymy, że sie Wam podobają fotki. pozdrawiamy Bart&Sauron
BeataK Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 czesc ma ktos moze zdjecia czarnego goldka. U nas chyba bardzo rzadko mozna zobaczyc tej masci goldena. pozdrawiam Beata & Sara :lol:
zachraniarka Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 Czarnego goldka?? :o Jak sama nazwa wskazuje goldek czarny raczej być nie może :lol:
amokk Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 chyba chodzi ci o Flat-coated retriever'a dla pocieszenia wstawie zdjecie takowego :)
BeataK Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 to chyba o to chodzilo dzieki.Czy ta rasa pod wzgledem charakteru jest podobna do goldenow i labkow? Beata & Sara :angel:
Asia_Focus Posted April 5, 2004 Author Posted April 5, 2004 To ja tez dam nowe foty potwora 8) :wink: :wink: :wink:
Bart&Sauron Posted April 6, 2004 Posted April 6, 2004 To ja tez dam nowe foty potwora 8) :wink: :wink: :wink: O, jaki piękny potwór! ;) Miodzio! pozdrawiam
Bila Posted April 6, 2004 Posted April 6, 2004 No to wrzucę kilka fotek ze wspólnych zabaw z kumplem Bilbusia. Na zdjęciach ON-ek jest jeszcze w kagańcu, bo to był ich pierwszy wspólny spacer (a ON-ek nieco jest zaborczy i zazdrosny, nie mial też specjalnych kontaktów z psami, ale przy Bilbusiu bardzo się zsocjalizował i obecnie to najlepsi kumple. Foty są jeszcze z października 2003 (Bilbo miał wtedy ok pół roku). Ponętne pupcie Łagodny jak baranek labek pastwi się nad dorosłym ONkiem Warujące ślicznoty Kto będzie pierwszy?
Recommended Posts