aleb Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Nom, ładny kolorek ma :) hes zdjecia z piłeczką nie widziałam, ale świetna :lol:
rodzina_rr Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 hes. Psy takie, że ino im zdjęcia robić, pejzaż - to samo. Ale oko fotografującego!- też niezłe. Naprawdę, zdjęcia robią wrażenie:multi:
penelopa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 rodzina_rr napisał(a):hes. Psy takie, że ino im zdjęcia robić, pejzaż - to samo. Ale oko fotografującego!- też niezłe. Naprawdę, zdjęcia robią wrażenie:multi: Prawda to hes. piekne zdjęcia, piękne psiaki, mi się strasznie podoba kolorek Robina.:razz:
penelopa Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 cuciola napisał(a):fotki Yoghiego w galerii :) Czyżby Cucci wróciła?????:multi:
penelopa Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 cuciola napisał(a):wrocila wrocila z pieskiem :D no byłam w Galeryji i zostawiłam wpisik;):razz:
cuciola Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Yoghi czuje sie bardzo dobrze..duzo jeszcze spi..w nocy jak wyjde z nim o 24 to do 6 rano wytrzyma. Z powodu upalow zamontuje maluchowi basenik ten co mial u mojej babci. POkochal wode! kurcze znalazlam wczoraj u niego 2 pchelki i od razu zalozylam obroze..akurat w zoologiku nie mieli sprayu wiec lepsze to niz nic..ciekawa jestem czy zadziala.
aleb Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 kurcze znalazlam wczoraj u niego 2 pchelki i od razu zalozylam obroze..akurat w zoologiku nie mieli sprayu wiec lepsze to niz nic..ciekawa jestem czy zadziala. na pewno zadziała ;)
hes. Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 dziękuję za miłe słowa. :) tutaj akurat oko fotografa raczej nie było potrzebne bo widoki i psie modelki robią swoje. :) ale tak czy inaczej dziękuję za pozytywne komentarze ;)
cuciola Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 a ja znowu dodalam fotki do Yogusiowej galerii :D
Sonika Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 No wiec prosze, zdjecia z nad jeziorka. Pies to dopiero miał raj, 3 razy dziennie pływanko i cały czas na dworze i tak przez 5 dni :D płyne, niektore zdjecia sa troche ciemne, bo robione pod słonce ;) cos zobaczylem ;) ze mna, o matko ;P ale jestem usmiechniety! zamach na aparat ;D czy naprawde jestem taki straszny? :lol: Wszystkim sie mozna bawic :) jestem sobie w wodzie na kajakach ze mna i siostra. OCzywiscie pies plywal z nami tylko przy brzegu, kiedy zostalo ostatnie 10 min. trzepanko tak sikam, a mam juz 2.5 roku ;) Najczesciej wygladalem gorzej niz tu: a tak sie tarzalem ;) Staralam sie wybrac jak najmniej zdjec, a mam ich bardzo duzo ;P
madalenka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Swietne zdjecia. :cool3: Nie wiedzialam ze masz tak agresywnego goldena .... :crazyeye: :eviltong: A skoro juz jestesmy przy temacie wody - to powiedzcie czemu Freya w wodzie jak plywamy goni mnie a potem sie na mnie wspina???? Jak kolezanka wrzucila mnie do wody w ubraniu to mi cala bluzke tymi pazurkami podarla nie mowiac juz o moich plecach i ramionach ... Jakby mi ktos symetycznie scyzorykiem rozciol ... Nie powiem, nawet sympatycznie wyglada, jednakowoz ... :cool3: Czy na was psy tez sie wspinaja?? Czemu? Czy ja wygladam w wodzie jak bezludna wyspa??? :eviltong: jak temu zaradzic (nie dziala jak mowie nie wolno i ja odpycham - wraca jeszcze szybciej)??? Przeciez jakby sie bala sama plywac, to by nie wchodzila do wody ...
Gazuś Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Temat bardziej się na offa nadaje, Madalenko! Mój pies tak robi, ale to jest raczje kwestia tego, że on do mnie podpływa i koniecznie chce mie za cokolwiek przyholować do brzegu - jego ukochana zabawa ;)
madalenka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Wiem, wiem, ze odbieglam od tematu :oops: , ale nie chce zakladac nowego watku, jak juz rozmawiamy o wodzie ... ;) W tym problem, ze to ja JA mam HOLOWAC ... :eviltong: Jak ja tego oduczyc????
Sonika Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Nie musisz zakładac nowego watku napisz w Off topicu :roll:
icemanka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Dawno nic nie wklejałam, a ostatnio robiłam porządek w zdjęciach i tych chyba nie było
aleb Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ja widzę :) duży z niego pies, a jakie 'loczki' :lol:
aaliw Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ale fajny niedzwiadek :evil_lol: Dobrze widze ze piesio ma taki jasniejszy nosek?
Recommended Posts