Gazuś Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 madalenka napisał(a):To na zadnej plazy nad morzem nie moga sie kapac psy??? :crazyeye: Oczywiście, że mozna. Nawet sa specjalne dla psów.
Sonika Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ja nie chodze, bo w Gdansku nie ma plazy wyznaczonej dla psów. W innych miejsach napewno sa, ale to juz mi sie bardziej nad jezioro opłaca jechac 30 min samochodem, ale to tez niewykonalne, bo rodzice pracuja. No chyba, ze weekendy ;) Oprucz tego sa tez miejsca gdzie jest mało ludzi, wiec teorytycznie mozna chodzic, najblizej mam chyba do Wyspy Sobieszewskiej, ale to i tak baaaardzo daleko, szczegolnie srodkami komunikacji miejskiej, wiec moge zapomniec... No ale nic, za trzy tygodnie jade z psiurem nad jezioro, wiec bedzie kilka razy dziennie przez ponad tydzien pływał :)
Ania_Carmen Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Delta napisał(a):Ja to sie nie chce wyłamywać, ale coraz poważniej zastanawiam się nad hovkiem zamiast drugim goldkiem :cool3: W sierpniu jade z Delta na zjazd hovawartow :razz: Czyżby do Obornik Śląskich??? :-o A jaki macie numer domku :cool3:
Ania_Carmen Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Delta napisał(a):Dokładnie tak :cool3: Chyba nr 10, jestesmy z Ola i Bounty w domu . A czmuż pytasz? Wy tez jedziecie? :razz: A no jedziemy :-) Mamy domek 12B. No prosze goldenowe spotkanie na zjeżdzie hovawartowym. :lol:
cuciola Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 ale wam sie udalo..bedziecie miec pieskie towarzystwo..ja tez chce! a ja bede maluszka odchowywac tralalala :)
cuciola Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 nowe fotki mojego pieska to ja wstawie dopiero pod koniec lipca...bo od razu z pieskiem jade do babci na dzialeczke a tan neta nie ma wiec wy musicie sie o fotki postarac.. ja dalam do grupy VI do tematu dalmatynczyki kilka fotek dalmata mojej cioci
cuciola Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 a ty jestes w rozowej koszulce? :cool3: :razz: to czekamy na dzialke z psiakami i na fotki ze szkolenia.
Anza&Hacker Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 cuciola napisał(a):a ty jestes w rozowej koszulce? :cool3: :razz: to czekamy na dzialke z psiakami i na fotki ze szkolenia. Też chcemy fotki:lol:... w różowej koszulce to nie Sarah - chyba, że tak sie zmieniła od maja w co wątpie;), albo ja mam jakieś zaćmienie na umyśle:cool3:
KarolinkaAndRoni Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 hej a gdzie jezdzicie nad wode??Fotki super:)
KarolinkaAndRoni Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 My znalezlismy swietny stawik ale troszke dalej bo w Poczesnej...ale dzis niestety moj chlopak posprzatal samochod i narazie jezdzenia nad staw niebedzie:(
Anza&Hacker Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Delta - super fotki... jak miło znowu was i Irene z Indianą zobaczyć, chociaż na fotach:lol:
aleb Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Delta napisał(a): Kto skacze to skacze :lol: dobra fotka :lol:
cuciola Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 zapraszam do ogladania prywatnej galerii.dalam nowe fotki!
Madzia_19 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 cuciola napisał(a):zapraszam do ogladania prywatnej galerii.dalam nowe fotki! ja zaraz węjdę :) Lucky Luck :)
aaliw Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Polunia najchetniej zostanie tu na zawsze :evil_lol: Ja sie poswiece i tez moge z nim zostac :cool3: Pokona kazda fale:eviltong: To tyle na dzis z wakacyjnych zdjec. Ide spac :eviltong: Polo spi od powrotu jak zabity.
rodzina_rr Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Na pikniku...:cool3: http://images4.fotosik.pl/63/5e45a6edabd96bc4.jpg
zaba14 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Pies piękny !! :loveu: :loveu: :loveu: Tak sobie cichutko do was zajrzałam :P pooglądałam fotki i podczytałam troszkę rozmowy... komentarze jakże dociekliwe, ale to może z zazdrości hm? Tak piszę bo jeśli komuś nie podoba się, aż 90% kształtów głów w jednej rasie to po co takiego psa sam sobie kupuje? :o moda? Charakter? Nie wierzę, można znaleźć inną rasę która przypadnie nam do gustu charakterem i wyglądem jest ich przecież mnóstwo ... Kiedyś myślałam o psach typu bull, albo przynajmniej obronnych ale powoli uciekam od tej myśli i szukam rasy mniej konfliktowej (chodzi mi o stosunki pies-pies) szkoda tylko, ze rodzice twierdzą, że wydawanie tyle pieniędzy na psa to głupota.. tyle jest ich w schroniskach-ciągle to tłumaczenie, po części się z nimi zgadzam, ale chciałabym psiaka który jak urośnie będzie taki jak ja chciałam.. może za jakieś 3-4 lata spełnię swoje marzenia, gdy już sama zacznę zarabiać na własne utrzymanie... A waszą galerie będę podziwiać .. PS. Wasze psiaki są śliczne ;) proszę nie pisać że głowa nie taka jaką byście chcieli :evil_lol:
cuciola Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 zaba 14 jak juz jestes to daloby sie pozamykac kilka tematow np te o hodowli..wiadomo takich info nie mozna udzielac ..balagan nam sie troche robi
Recommended Posts