Jump to content
Dogomania

GALERIA (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

madalenka napisał(a):
To na zadnej plazy nad morzem nie moga sie kapac psy??? :crazyeye:

Oczywiście, że mozna. Nawet sa specjalne dla psów.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie chodze, bo w Gdansku nie ma plazy wyznaczonej dla psów.
W innych miejsach napewno sa, ale to juz mi sie bardziej nad jezioro opłaca jechac 30 min samochodem, ale to tez niewykonalne, bo rodzice pracuja. No chyba, ze weekendy ;)

Oprucz tego sa tez miejsca gdzie jest mało ludzi, wiec teorytycznie mozna chodzic, najblizej mam chyba do Wyspy Sobieszewskiej, ale to i tak baaaardzo daleko, szczegolnie srodkami komunikacji miejskiej, wiec moge zapomniec...

No ale nic, za trzy tygodnie jade z psiurem nad jezioro, wiec bedzie kilka razy dziennie przez ponad tydzien pływał :)

Posted

Delta napisał(a):
Ja to sie nie chce wyłamywać, ale coraz poważniej zastanawiam się nad hovkiem zamiast drugim goldkiem :cool3:
W sierpniu jade z Delta na zjazd hovawartow :razz:

Czyżby do Obornik Śląskich??? :-o
A jaki macie numer domku :cool3:

Posted

Delta napisał(a):
Dokładnie tak :cool3:
Chyba nr 10, jestesmy z Ola i Bounty w domu .
A czmuż pytasz? Wy tez jedziecie? :razz:

A no jedziemy :-) Mamy domek 12B.
No prosze goldenowe spotkanie na zjeżdzie hovawartowym. :lol:

Posted

nowe fotki mojego pieska to ja wstawie dopiero pod koniec lipca...bo od razu z pieskiem jade do babci na dzialeczke a tan neta nie ma

wiec wy musicie sie o fotki postarac..
ja dalam do grupy VI do tematu dalmatynczyki kilka fotek dalmata mojej cioci

Posted

cuciola napisał(a):
a ty jestes w rozowej koszulce? :cool3: :razz:
to czekamy na dzialke z psiakami i na fotki ze szkolenia.
Też chcemy fotki:lol:... w różowej koszulce to nie Sarah - chyba, że tak sie zmieniła od maja w co wątpie;), albo ja mam jakieś zaćmienie na umyśle:cool3:

Posted

Polunia najchetniej zostanie tu na zawsze :evil_lol: Ja sie poswiece i tez moge z nim zostac :cool3:

Pokona kazda fale:eviltong:

To tyle na dzis z wakacyjnych zdjec. Ide spac :eviltong:
Polo spi od powrotu jak zabity.

Posted

Pies piękny !! :loveu: :loveu: :loveu:
Tak sobie cichutko do was zajrzałam :P pooglądałam fotki i podczytałam troszkę rozmowy... komentarze jakże dociekliwe, ale to może z zazdrości hm? Tak piszę bo jeśli komuś nie podoba się, aż 90% kształtów głów w jednej rasie to po co takiego psa sam sobie kupuje? :o moda? Charakter? Nie wierzę, można znaleźć inną rasę która przypadnie nam do gustu charakterem i wyglądem jest ich przecież mnóstwo ...

Kiedyś myślałam o psach typu bull, albo przynajmniej obronnych ale powoli uciekam od tej myśli i szukam rasy mniej konfliktowej (chodzi mi o stosunki pies-pies) szkoda tylko, ze rodzice twierdzą, że wydawanie tyle pieniędzy na psa to głupota.. tyle jest ich w schroniskach-ciągle to tłumaczenie, po części się z nimi zgadzam, ale chciałabym psiaka który jak urośnie będzie taki jak ja chciałam.. może za jakieś 3-4 lata spełnię swoje marzenia, gdy już sama zacznę zarabiać na własne utrzymanie...
A waszą galerie będę podziwiać ..

PS. Wasze psiaki są śliczne ;) proszę nie pisać że głowa nie taka jaką byście chcieli :evil_lol:

Posted

zaba 14 jak juz jestes to daloby sie pozamykac kilka tematow np te o hodowli..wiadomo takich info nie mozna udzielac ..balagan nam sie troche robi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...