Sonika Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Fotki z plazy :P nie patrzcie sie na moje piekne nogi :|
madalenka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Kiedy ty chodzisz na ta plaze, ze tak pusciutko jest???
Squ Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Pytanie nie na temat do Soniki : to nasza Trójmiejska plaża? :roll:
Anza&Hacker Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Na plaże z reguły z psem chodzi się bardzo wcześnie, albo bardzo późno, żeby przypadkiem panów policjantów lub ze straży miejskiej nie spotkać:mad: Fajne fotki - przypominają mi czasy spędzone nad trójmiejskim morzem:lol: Twoje psisko całkiem ładne - oczywiście jak u 90% goldenów nie podoba mi sie łeb:roll:, ale utrzymany chyba dobrze - nie wygląda na zapasłego i ma całkiem zgrabne nóżki:cool3: Wiadomo może być lepiej, ale nie każdy jest takim człowiekiem bez serca jak ja kiedy patrzy w te wielkie błyszczące brązowe oczy:diabloti:
Sonika Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 madalenka napisał(a):Kiedy ty chodzisz na ta plaze, ze tak pusciutko jest??? Wtedy była gdzies 20,21 I ku mojej radosci nikt sie nie przyczepił :razz: Squ napisał(a):Pytanie nie na temat do Soniki : to nasza Trójmiejska plaża? :roll: tak, dokładnie Gdanska, a co? Anza&Hacker napisał(a): Twoje psisko całkiem ładne - oczywiście jak u 90% goldenów nie podoba mi sie łeb:roll: a co Ci sie w łbie nie podoba? Bo mi tez sie nie podoba Lukasa łeb, zbyt mały. Docent Gazusia ma piekny i takie mi sie najbardziej podobaja :loveu: No ale co zrobic ;)
Anza&Hacker Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Sonika napisał(a): a co Ci sie w łbie nie podoba? Bo mi tez sie nie podoba Lukasa łeb, zbyt mały. Docent Gazusia ma piekny i takie mi sie najbardziej podobaja :loveu: No ale co zrobic ;) No popatrz ja też cały czas narzekam, że moje psisko ma za mały łeb:lol: Mi się nie podoba to jaki szeroki ma ten płat chyba^^" potyliczny w poruwnaniu do przodu czaszki - tak się rozszerza... to jest raczej wzorcowy kształt łba, ale dla mnie paskudny:roll: No, a łeb docenta to już mi się wogóle wybitnie nie podoba - bo goldeny mają takie paskudne łby:diabloti: a Docent ma jeszcze taki straszny przełom nosowo-czołowy i pysk brzydatny - naczy jak dla mnie:roll: Bo są różne gusta - moje są typowo nie wystawowe:evil_lol: Mam nadzieje, że nikogo tym nie uraziłam - po prostu mi się tak nie podoba, ale wiem, że wielu osobom przypada taki wygląd do gustu;)
Sonika Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Anza&Hacker napisał(a):No popatrz ja też cały czas narzekam, że moje psisko ma za mały łeb:lol: Mi się nie podoba to jaki szeroki ma ten płat chyba^^" potyliczny w poruwnaniu do przodu czaszki - tak się rozszerza... to jest raczej wzorcowy kształt łba, ale dla mnie paskudny:roll: No, a łeb docenta to już mi się wogóle wybitnie nie podoba - bo goldeny mają takie paskudne łby:diabloti: a Docent ma jeszcze taki straszny przełom nosowo-czołowy i pysk brzydatny - naczy jak dla mnie:roll: Bo są różne gusta - moje są typowo nie wystawowe:evil_lol: Mam nadzieje, że nikogo tym nie uraziłam - po prostu mi się tak nie podoba, ale wiem, że wielu osobom przypada taki wygląd do gustu;) ta, tak, tylko Docent ma chyba wzorowy łeb. Wiec te twoje upodobania nie bardzo pasuja do wzorca :evil_lol: Znowu... Widac, ze goldeny niezabardzo przypadły Ci do gustu ;)
Squ Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Sonika napisał(a):tak, dokładnie Gdanska, a co? Tak z ciekawości się pytam. Nie boisz się, że mandat zapłacisz skoro jest zakaz? Mnie się SM czepiała już 1 kwietnia. Mandat 500 zl, więc ja nie ryzkuje.
Sonika Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Squ napisał(a):Tak z ciekawości się pytam. Nie boisz się, że mandat zapłacisz skoro jest zakaz? Mnie się SM czepiała już 1 kwietnia. Mandat 500 zl, więc ja nie ryzkuje. pewnie, ze sie boje, ale chodze w pozniejszych godzinach, dzisiaj ide tak o 21.30 a wtedy nie ma prawie wcale ludzi, a jak ich nie ma, to nie ma kto wezwac strazy miejskiej. A wiadomo, ze w takich godzinach nie chodzi po plazy... Zreszta nie wiem, czy w tym roku jako bardziej pilnuja? bo w zeszłym roku byłam nawet o 16 godzinie i nic. Nawet kapałam sie z psem, wiec juz sama nie wiem...
URIA Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Sonika napisał(a): a co Ci sie w łbie nie podoba? Bo mi tez sie nie podoba Lukasa łeb, zbyt mały. Docent Gazusia ma piekny i takie mi sie najbardziej podobaja :loveu: No ale co zrobic ;) Ja nie kumam o co wam chodzi - laik jestem - ale mi się łeb Lukasa bardzo podoba - nie za ciężki nie za mały - taki w sam raz i jak dla mnie współgra z resztą, ale jak pisałam laik jestem ;) hes - super fotka:D
Sonika Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 URIA napisał(a):Ja nie kumam o co wam chodzi - laik jestem - ale mi się łeb Lukasa bardzo podoba - nie za ciężki nie za mały - taki w sam raz i jak dla mnie współgra z resztą, ale jak pisałam laik jestem ;) hes - super fotka:D ja tez sie nie znam, ale najbardziej podobaja mi sie takie głowy jak ma Docent. Wiem, ze do Lukasa by taka raczej nie pasowała ;) Tylko ogulnie mówie :)
BabyCakes Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 No, a łeb docenta to już mi się wogóle wybitnie nie podoba - bo goldeny mają takie paskudne łby a Docent ma jeszcze taki straszny przełom nosowo-czołowy i pysk brzydatny - naczy jak dla mnie Bo są różne gusta - moje są typowo nie wystawowe Mam nadzieje, że nikogo tym nie uraziłam - po prostu mi się tak nie podoba, ale wiem, że wielu osobom przypada taki wygląd do gust A nie przyszlo Ci do glowy, ze mozesz po prostu zrobic komus przykrosc? Po co mam pisac, ze "dla mnie Twoj pies ma obrzydliwie szczurza glowe", jezeli moge po prostu napisac, ze "nie jest w moim typie"? Szczerosc to zacna cecha, ale nie za wszelka cene. Przydaloby sie troche taktu :roll:
URIA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Delta napisał(a):Ogólnie ważne żeby łeb był proporcjonalny, bo wedłu mnie Lukas śmiesznie by wyglądał z głową Doca :lol: Mnie sie podoba łeb tego psa Ale to oczywiscie podobanie laika :) Ashbury Touch the Sky piesek ładny, proporcjonalny, siedziałyśmy obok niego na wystawie w Opolu - taki pocieszny :lol: Ja to sie nie chce wyłamywać, ale coraz poważniej zastanawiam się nad hovkiem zamiast drugim goldkiem :cool3: W sierpniu jade z Delta na zjazd hovawartow :razz: ehhh...no najwyrazniej to kwestia gustu, bo mi sie ta głowa wcale nie podoba pewnie idealnie zgodna z wzorcem ale dla mnie za masywna i kwadratowa. a wogóle proponuję przenieść temat to topicu - typy goldenów, bo zaczyna sie bardzo interesujaca dyskusja a tu jest galeria.
Dorota_Fiszer Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Anza&Hacker napisał(a):No, a łeb docenta to już mi się wogóle wybitnie nie podoba - bo goldeny mają takie paskudne łby:diabloti: a Docent ma jeszcze taki straszny przełom nosowo-czołowy i pysk brzydatny - naczy jak dla mnie:roll: ??????? Owszem,kazdy ma prawo do wlasnego zdania,ale mogloby byc ono troszke inaczej wyrazone... Poza tym zasatnawiam sie,jaka wedlug Ciebie powinna byc glowa goldena?
Gazuś Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Anza&Hacker'] Mi się nie podoba to jaki szeroki ma ten płat chyba^^" potyliczny w poruwnaniu do przodu czaszki - tak się rozszerza... to jest raczej wzorcowy kształt łba, ale dla mnie paskudny:roll: No, a łeb docenta to już mi się wogóle wybitnie nie podoba - bo goldeny mają takie paskudne łby:diabloti: a Docent ma jeszcze taki straszny przełom nosowo-czołowy i pysk brzydatny - naczy jak dla mnie Nie powiedziałabym, że mój pies ma łeb typowo wystawowy. Dla mnie golden - to golden - pies stworzony do pracy, do aportu, uktórego konieczna jest mocna głowa i silna kufa. Mam do Ciebie pytanie - po co brałaś Goldena, skoro Ci się nie podobają te psy? PS. "Przełom czołowo nosowy" czyba łatwiej by było nazwać "stopem", czyż nie? Tak wracając do GALERII - macie fotkę psa... z innego stulecia :lol: :cool3:
madalenka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Bardzo ladna fotka Gazus:D Prosze, skonczcie temat glowy Doca, bo jeszcze sie pogryziecie... :mad: Kazdy pies ma sliczna glowe. ;)
Gazuś Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 madalenka napisał(a):Bardzo ladna fotka Gazus:D Prosze, skonczcie temat glowy Doca, bo jeszcze sie pogryziecie... :mad: Kazdy pies ma sliczna glowe. ;) Madalenko, ja się z nimim nie gryzę, mój pies tym bardziej. Powiem szczerze - kto czegoś nie mówi o głowie Docka to są zawsze zachwyty, więc...hmm...ciekawie było usłyszeć cos innego.
madalenka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ale przyznasz, ze to nie jest mila rozmowa ... Lepiej dac sobie siana. NIM sie pogryziecie.. :cool3:
Gazuś Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Magda, ja się z nikim nie pogryze :lol: Powiem tyle - ja widze w swoim psie wady, ale akurat łeb sie do nich nie zalicza, bo jestem w nim zakochana (mój Piegus mały :lol: ). Kolejne golden-foto - Wy bawiliście się z psem dummi, nam zostało sztucne gumowe warzywo :lol:
Sonika Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Piekne fotki, szczegolnie to ostatnie, przy zachodzie słonca :loveu: Ja tez chce isc na jeziorko, poszłabym nad morze, ale zdałam sobie sprawe, ze przeraza mnie kara 500 zł :-(
madalenka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 To na zadnej plazy nad morzem nie moga sie kapac psy??? :crazyeye:
Gazuś Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Sonika napisał(a):Piekne fotki, szczegolnie to ostatnie, przy zachodzie słonca :loveu: Ja tez chce isc na jeziorko, poszłabym nad morze, ale zdałam sobie sprawe, ze przeraza mnie kara 500 zł :-( Też by mnie przeraziła...
Recommended Posts