Jump to content
Dogomania

GALERIA (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

śliczne :razz:

Tez wyrosnie psiakwi takie futro, musisz tylko troche poczekac :razz: Zreszta moj nie ma jakos wybitnie dlugiej siersci, ale nie ma tez krotkiej :cool3:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ano jak to siostry...niestey dziś sie dowiedziałam, że Roma kuleje na tylnią łape dosc czesto...mówilam tym ludkom o przeswietleniu...maja zrobic...

Posted

kulenie to nie zawsze dysplazja..moze mala szalala i sobie cos nadwyrezyla..na pewno bedzie ok..nie warto sie przewrazliwiac..
mowcie to mi jak ja bede panikowac..!!! powtarzajcie mi to ciagle jak bede wymyslac glupoty!

Posted

[quote name='URIA']No Kochani! To ja was dzis zanudze fotkami Tofki i jej siostry Romy:loveu:

:loveu: Cudowne :loveu:
Dawaj wiecej tych zdjec :mad:

Posted

cuciola napisał(a):
kulenie to nie zawsze dysplazja..moze mala szalala i sobie cos nadwyrezyla..na pewno bedzie ok..nie warto sie przewrazliwiac..

;) bardzo mądrze napisane;) i bedziemy to ci powtarzac jesli bedziesz panikowac i wymyslac glupoty...
aaliw nie kus - zrobilam 244 zdjecia:diabloti: na wszystkich sa dziewczyny w roznych pozycjach. Po pierwszej setce nudno sie robi:diabloti:

Posted

Po lewej:p ja je rozpoznaje bo Tofa jest drobniejsza i nizsza troche, ale przyznam sie ze miałam wczoraj chwile zawahania, którego psa mam zapiąć na smycz...:cool1:

Posted

Delta napisał(a):
Śliczniutkie :loveu: :loveu:

Śliczne zdjęcia i śliczne dziewczyny i widzę że macie możliwość socjalizacji z małym dzieckiem - rowerek w tle.

Posted

[quote name='cuciola']Czoko a ty kiedys zdjecia wkleisz?

Narazie jedyne zdjęcia Czokuni są w Galerii jako: Czoko czyli nasz owczarkotollerek. Nad dalszym ciągiem dopiero musze popracować.

Posted

Tak socjalizujemy sie ze wszystkimi chetnymi dziecmi - oczywiscie pod kontrola rodzicow i moją bo to różnie bywa. Ale ogólnie Tofa doroslych bardzo lubi a dzieci kocha - ze skóry wyłazi jak widzi dziecko:cool1:

Właśnie Czoko - co z fotkami?;) Zdaje sie ze ja bede musiala was w niedziele obfocic i powstawiac bo sie nie doczekamy;)

Posted

Dawno nas nie było a to przez to że powiększyła nam się rodzinka o synka Olusia i nie miałam czasu. A oto dla przypomnienia Max aktualnie

Posted

No to gratulujemy potomka:loveu: A napisz jak relacje pies i mały człowiek? Bardzo mnie to intersuje - Max zareagował jakoś na pojawienie sie nowego domownika?

Posted

Pierwsze dwa dni był bardzo zazdrosny, ale teraz śpi koło łóżeczka i wyje jak wychodzimy z małym z domu a on musi zostać. Na spcerku pilnuje wózka no chyba, że na horyzoncie pojawi się inny pies, którego zna i lubi sie z nim bawić :lol:

Posted

[quote name='URIA']Po lewej:p ja je rozpoznaje bo Tofa jest drobniejsza i nizsza troche, ale przyznam sie ze miałam wczoraj chwile zawahania, którego psa mam zapiąć na smycz...:cool1:

:evil_lol: Ja od razu poznalam ze Tofka to ta po lewej :multi:
Moze wstawisz jeszcze kilka(nascie) zdjec :p

Posted

[quote name='URIA']No Kochani! To ja was dzis zanudze fotkami Tofki i jej siostry Romy:loveu:

Oto dziewczyny:

baaardzo podobne! i świetnie razem wyglądają :loveu: po mordkach to jeszcze można je rozpoznać ale po doopkach :shake:
p.s. te 244 jakoś przetrzymamy ;) a tak serio to fotograf już się nie dziwi jak oddaję zdjęcia do wywołania a na nich wciąż pies... :lol:

Posted

a tak serio to fotograf już się nie dziwi jak oddaję zdjęcia do wywołania a na nich wciąż pies... :lol:

:lol:
też tak myślę, jak daję płytkę ze zdjęciami :lol:

Posted

No dobra skoro chcecie...to macie kolejna seria fotek ale tym razem Tofka i ....Czoko na dzisiejszym spacerku!! :loveu:

Oto Czoko:evil_lol:

Dziewczyny jeszcze trochę na dystans...

A tu już razem...

...i zabawa na całego...

Czoko z piłeczką.

Mała złośnica:loveu:

...się mój pies w kadrze nie zmieścił tak zmykała przed zębulcami Czoko:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...