Sonika Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 śliczne :razz: Tez wyrosnie psiakwi takie futro, musisz tylko troche poczekac :razz: Zreszta moj nie ma jakos wybitnie dlugiej siersci, ale nie ma tez krotkiej :cool3:
URIA Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Ano jak to siostry...niestey dziś sie dowiedziałam, że Roma kuleje na tylnią łape dosc czesto...mówilam tym ludkom o przeswietleniu...maja zrobic...
cuciola Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 kulenie to nie zawsze dysplazja..moze mala szalala i sobie cos nadwyrezyla..na pewno bedzie ok..nie warto sie przewrazliwiac.. mowcie to mi jak ja bede panikowac..!!! powtarzajcie mi to ciagle jak bede wymyslac glupoty!
aaliw Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='URIA']No Kochani! To ja was dzis zanudze fotkami Tofki i jej siostry Romy:loveu: :loveu: Cudowne :loveu: Dawaj wiecej tych zdjec :mad:
URIA Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 cuciola napisał(a):kulenie to nie zawsze dysplazja..moze mala szalala i sobie cos nadwyrezyla..na pewno bedzie ok..nie warto sie przewrazliwiac.. ;) bardzo mądrze napisane;) i bedziemy to ci powtarzac jesli bedziesz panikowac i wymyslac glupoty... aaliw nie kus - zrobilam 244 zdjecia:diabloti: na wszystkich sa dziewczyny w roznych pozycjach. Po pierwszej setce nudno sie robi:diabloti:
cuciola Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 a z tego zdjecia portretowego ktora to Toffka? ta po prawej stronie? one sa na prawde identico!
URIA Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Po lewej:p ja je rozpoznaje bo Tofa jest drobniejsza i nizsza troche, ale przyznam sie ze miałam wczoraj chwile zawahania, którego psa mam zapiąć na smycz...:cool1:
Czoko Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Delta napisał(a):Śliczniutkie :loveu: :loveu: Śliczne zdjęcia i śliczne dziewczyny i widzę że macie możliwość socjalizacji z małym dzieckiem - rowerek w tle.
cuciola Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Czoko a ty kiedys zdjecia wkleisz? DElta nie widzialam cie juz dawno w mojej podpisowej galerii o szczeniaczkach..a sa nowe zdjecia!
Czoko Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='cuciola']Czoko a ty kiedys zdjecia wkleisz? Narazie jedyne zdjęcia Czokuni są w Galerii jako: Czoko czyli nasz owczarkotollerek. Nad dalszym ciągiem dopiero musze popracować.
URIA Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Tak socjalizujemy sie ze wszystkimi chetnymi dziecmi - oczywiscie pod kontrola rodzicow i moją bo to różnie bywa. Ale ogólnie Tofa doroslych bardzo lubi a dzieci kocha - ze skóry wyłazi jak widzi dziecko:cool1: Właśnie Czoko - co z fotkami?;) Zdaje sie ze ja bede musiala was w niedziele obfocic i powstawiac bo sie nie doczekamy;)
icemanka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Dawno nas nie było a to przez to że powiększyła nam się rodzinka o synka Olusia i nie miałam czasu. A oto dla przypomnienia Max aktualnie
URIA Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 No to gratulujemy potomka:loveu: A napisz jak relacje pies i mały człowiek? Bardzo mnie to intersuje - Max zareagował jakoś na pojawienie sie nowego domownika?
icemanka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Pierwsze dwa dni był bardzo zazdrosny, ale teraz śpi koło łóżeczka i wyje jak wychodzimy z małym z domu a on musi zostać. Na spcerku pilnuje wózka no chyba, że na horyzoncie pojawi się inny pies, którego zna i lubi sie z nim bawić :lol:
cuciola Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 super! gratuluje! to wklejaj zdjecia bobaska z psim przyjacielem!
aaliw Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='URIA']Po lewej:p ja je rozpoznaje bo Tofa jest drobniejsza i nizsza troche, ale przyznam sie ze miałam wczoraj chwile zawahania, którego psa mam zapiąć na smycz...:cool1: :evil_lol: Ja od razu poznalam ze Tofka to ta po lewej :multi: Moze wstawisz jeszcze kilka(nascie) zdjec :p
cuciola Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 do mojej galerii dalam fotki labeczki od znajomej.. :P
sunrise Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='URIA']No Kochani! To ja was dzis zanudze fotkami Tofki i jej siostry Romy:loveu: Oto dziewczyny: baaardzo podobne! i świetnie razem wyglądają :loveu: po mordkach to jeszcze można je rozpoznać ale po doopkach :shake: p.s. te 244 jakoś przetrzymamy ;) a tak serio to fotograf już się nie dziwi jak oddaję zdjęcia do wywołania a na nich wciąż pies... :lol:
aleb Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 a tak serio to fotograf już się nie dziwi jak oddaję zdjęcia do wywołania a na nich wciąż pies... :lol: :lol: też tak myślę, jak daję płytkę ze zdjęciami :lol:
URIA Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 No dobra skoro chcecie...to macie kolejna seria fotek ale tym razem Tofka i ....Czoko na dzisiejszym spacerku!! :loveu: Oto Czoko:evil_lol: Dziewczyny jeszcze trochę na dystans... A tu już razem... ...i zabawa na całego... Czoko z piłeczką. Mała złośnica:loveu: ...się mój pies w kadrze nie zmieścił tak zmykała przed zębulcami Czoko:evil_lol:
sunrise Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 URIA napisał(a): o matko! :crazyeye: Tofffcia ma kopiowane uszyska! :evil_lol:
aleb Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Uria śliczne fotki :) ale powiedz mi, jaki masz aparat fotograficzny, bo świetne fotki robi :)
Recommended Posts