rodzina_rr Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='nefre']Drago c.d i na koniec łowiecki łłowiecki śiuper!!!:loveu:
cuciola Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 a czemu Lola u ciebie zamieszka na tydzien!| ale fajnie! 2 bachorki!
nefre Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 ponieważ jej właścicielka wyjechała za granice i nie oplacało jej się zabierać ze sobą Loli, bo sama psia kwarantanna trwalaby dlużej niż jej pobyt tam,dlatego wziełam Lolkę do siebie.A ze z Dragiem się dobrze znają to było najlepsze wyjście
cuciola Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 super! dwa futrzaki! nefre a ja cie jeszcze nie widzialam w mojej galerii..adres masz w podpisie.. :)
nefre Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Oglądałam calą galerię cuciola, tyle tylko ze nie pisalam nic
cuciola Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 a to niby czemu nie pisalas? komentarza nie zostawic? nie ladnie :D
KarolinkaAndRoni Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Śliczny psiaczek:) tylko czemu takie male zdjecia?
Sonika Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Śliczna psina :razz: Tez musze porobic fotki mojemu, bo dawno go nie widzieliscie :evil_lol:
nefre Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 KarolinkaandRoni wystarczy kliknąć na zdjęcie to się powiększy
URIA Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 To i ja wrzuce pare fotek z naszej wycieczki w Beskid na Halę Rycerzową (super miejsce i nie robią problemu z pieskiem - polecam) ...ale Pańcia...co ja mam zrobić? CZOŁGAĆ SIĘ?! ehhh.....No doooooobra. NALEŻY MI SIĘ TA NAGRODA! Pies tropiący:lol: Powiem wam, że Tofa poczuła trochę zew natury na tym wyjezdzie. Szlismy szlakiem - pies bez smyczy, bo ladnie trzyma sie przy nodze. Az tu nagle widze jakaś szara pupe uciekajaca po szlaku! Wzielam sucz na smycz na wszelki wypadek, ale ona nic nie skumala. Kiedy podeszlismy do miejsca gdzie wyskoczyl zajac (?) jak zlapala trop malo co mi reki ze stawu nie wyrwala:diabloti:
penelopa Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Hej Nefre:) jakiego masz psiaka? Drago... w jakim jest wieku??? ja mam Goldka, chłopaczek - teraz 12 miesięcy, Bazyl - 2 zdjęcia w galerii na str 131, z bratem Gingerem w wieku ok. 2-3 miesięcy (nie pamiętam dokładnie) i drugie już obecne... Dlaczego pytam? bo brat Bazyla z hodowli pod Toruniem to też Drago...;) moze my rodzinka?
penelopa Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Uria!!! jak ta TWoja Tofka rośnie!!!! cudo!!!:crazyeye:
nefre Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Penelopa mój Drago skończył 30 maja 3 lata. Właściwie nazywa się Vero z Tureckich Stoków i jest z hodowlii z okolic Konina takze my chyba raczej nie rodzinka. Zresztą to zalezy po kim jest twój psiak :)
URIA Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 penelopa napisał(a):Uria!!! jak ta TWoja Tofka rośnie!!!! cudo!!!:crazyeye: Ano rośnie - pannica sie z niej robi:cool1:
cuciola Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 ile Tofcia juz ma? czy nie wypadaloby juz zrobic RTG? przypomnialo mi sie bo zajrzalam do galerii Iduni (owczarka niemieckiego)..ona byla na RTg...jesli ktos chce zobaczyc to sa jej rtg w jej galerii... na szczescie wszystko ok..ale lekkie luzy w stawach jej wykryto i zalecono nie przemeczanie psa... :) lokcie ok..ciesze sie!
URIA Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Ano idziemy idziemy jak tylko do wawy wrocimy, cos czuje ze nie bedzie tak fajnie jak u tej Onki.
aaliw Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='URIA']To i ja wrzuce pare fotek z naszej wycieczki w Beskid na Halę Rycerzową (super miejsce i nie robią problemu z pieskiem - polecam) Pies tropiący:lol: :-o jak ona urosla przez ten miesiac. I stracila juz ten szczeniecy puszek :p Ma juz takie "dorosle" futerko :eviltong:
URIA Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 No wlaśnie ...futerko w ktorym przynosi z kazdego spaceru TOOOOONY błota.:roll: Marzy mi sie lazienka przy wejsciu w nowym domu, ze specjalna dostawka dla utytłanego goldena;)
cuciola Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 URIA napisał(a):Ano idziemy idziemy jak tylko do wawy wrocimy, cos czuje ze nie bedzie tak fajnie jak u tej Onki. ty tam juz nie badz taka pesymistka..jak sie bedziecie wybierac to powiedzcie bo ja bede trzymac kciuki i bedzie ok! :loveu:
aaliw Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 URIA napisał(a):No wlaśnie ...futerko w ktorym przynosi z kazdego spaceru TOOOOONY błota.:roll: Marzy mi sie lazienka przy wejsciu w nowym domu, ze specjalna dostawka dla utytłanego goldena;) :evil_lol: Jak bedziesz potrzebowala piachu na budowie, to daj znac. Przyjedziemy wytrzepac koc z samochodu ;) :diabloti: Ide sprzatac krolestwo Pola na balkonie :grab:
URIA Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 cuciola napisał(a):ty tam juz nie badz taka pesymistka..jak sie bedziecie wybierac to powiedzcie bo ja bede trzymac kciuki i bedzie ok! :loveu: Powiemy na bank bo ja bede miala rozstroj nerwowy tak przypuszczam.:roll: Dzieki Cucci;) aaliw - dam znac - jak ja wytrzepie swoj i Ty swoj to na caly dom starczy zapewne:cool1:
cuciola Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 ja jeszcze do dzis w samochodzie mam kremowe kudelki...ale trzebac ich nie zamierzam :( wieczor sie zbliza..znowu mi smutno :( kiedy mi to minie....
Recommended Posts