BeataK Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 czesc zgadzam sie z tymi wiosennymi spacerkami no ale wieczorkiem koniecznie trzeba siasc do kompa i zajrzec na dogomanie i zobaczyc co tu slychac. No i oczywiscie wstawic zdjecie z tego wiosennego spacerku. zycze pomyslnych ujec Beata :D
Rybka Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Witam, a o to zdjęcia z Naszego wyjazdu na mazury (28-30 kwietnia) Zabawa z fretką :lol: Gonitwa a po zabawie sen :) opalamy sie :roll: a tu zabawa z goldenką napotkaną w restauracji "Tusinek" - serdecznie pozdrawiamy http://asko1.home.pl/iza/19.jpg Pozdrawiam, Rybka & Suzi
DagaP. Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Gdzie strumyk płynie z wolna ... przyjaciółka Tajga wspólne kąpiele i igraszki w miłosnych uściskach kobiety górą gotowi do startu ... Pozdrawiamy :hand:
Asia_Focus Posted May 3, 2004 Author Posted May 3, 2004 Daga, na tym ostatnim zdjeciu hehe .. to wyglada tak jakby twój misiek sie nabijał z Tajgi :lol:
argo Posted May 5, 2004 Posted May 5, 2004 Dopiero dzisiaj się zorientowałem, że wszystkie fotki z Argo pokazują go jako młodzieńca :wink: Odrabiam zatem zaległości :lol: Tak zachowywał się Argo po przywiezieniu z hodowli W takiej pozycji wyżerał karmę z michy Potem, na moich kolanach 'podgryzał' paluszki PANA Pierwszej kąpieli zażył w basenie alee bardziej spodobało się 'brodzenie' w jeziorku Już jako maluch uwielbiał kosci a potem drzemkę ale 'ciut' wyżej No i od ZAWSZE asystował swojej UKOCHANEJ PANI :roll: :roll: :lol:
Bila Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Tadeusz, super fotki. Masz rację, że nigdy nie widzieliśmy Argo w dzieciństwie. Mnie rozczuliło zwłaszcza pierwsze zdjęcie.Taka małą kruszynka i taka duża kanapa. :P
00000 Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Taaak, zdjęcia małego Argo śliczniutkie, tylko dlaczego są tak sprytnie powycinane, że pana nie widać?? 8) 8) 8)
Asia_Focus Posted May 6, 2004 Author Posted May 6, 2004 Znając Argo, zaraz tu wklei zdjecie swojego synka i stwierszi ze "niedaloeko pada jablko od jabloni" 8) :lol:
argo Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Znając Argo, zaraz tu wklei zdjecie swojego synka i stwierszi ze "niedaloeko pada jablko od jabloni" 8) :lol: Asia, Asia :lol: Nie ma wyjścia 8) Robie 'hokus - fokus' :wink: Mój poprzedni pies, wyżeł Argo 1 uwielbiał wodę I wręcz, NIEMOŻLIWIE 'twardą' :lol: 'stójkę' Wręcz przepadał za zabawami w wodzie ... ale zawsze kończyło się TO 'wystawieniem' ZWIERZYNY :wink: :lol: :hand:
00000 Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 ... ale zawsze kończyło się TO 'wystawieniem' ZWIERZYNY :wink: :lol: :hand: Oba są śliczne 8) 8) 8) :sweetCyb:
DagaP. Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 sezon kąpielowy rozpoczęty na max-a :D po kąpieli najlepiej się wytarzać w czym popadnie :evil: trzeba wrzucić cosik na ząb :eating: chyba :hmmmm: gdzieś mi się pan zawieruszył Pozdrawiam :hand:
Rybka Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 Wrzucam zdjęcia ze spacerku goldaskowego (09.05.2004). Co prawda bardzo mało ludzi się zgłosiło ale i tak było bardzo sympatycznie :) . A tu Jordan Suzi (najmniejsza) i Nilka Suzi przekonywała się do wody i wyławiała jedzenie wrzucone przez Nas :wink: (na zdjęciu z Niko) Nilka zabiera patyk Jordanowi - niestety Jordan musiał ustąpić kobiecie:D Pozdrawiam, Rybka & Suzi
DagaP. Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 fotki są fanfastyczne :sweetCyb: :klacz: :klacz: :klacz:
KasiaM. Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Swietne zdjecia,opisy tez.Zazdroszcze Wam takich goldkowych spacerkow,wcale malo Was tam nie ma, a zabawa pewnie przednia
argo Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Noooo :P :modla: Piękne oraz inspirujące do spacerów fotki :angel: :hand:
Asia_Focus Posted May 28, 2004 Author Posted May 28, 2004 Odswiezamy zamierzchla galerie :wink: No to my przedstawiamy swoj spacerek 8) coz sie tam kryje?? musze to miec... 8) ohh.. jak ja kocham moja pania... 8) 8) :lol: :oops: ona mnie chyba tez...jak daje buzi :oops: :oops: 8) :lol: hoho.. jaka postawa... :roll: no popatrz.. a ja myslales,ze jednak mnei lubi.. jestem grozny..z czernym podniebieniem, ale rozwym nosem :evilbat: duecik... portet.. znowu portret to wszystko :))
yan Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Ładny duecik... !! ;) To mnie zainspirowalo zebym wrzucił zdjęcia mojej psiuty :wink: Pozdrawiam Janek&Dodi
zachraniarka Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Facusik jak zwykle piękny :klacz: i jak zwykle w kolczatce :placz: A to pare zdjęć starego Hugolca znad jeziorka. Czujnie obserwuje taflę wody, czy ktoś aby nie potrzebuje pomocy. Pływanie- to co tygryski lubią najbardziej. A jak się znudzi pływanie, zawsze można zanurkować. Pozdrawiamy wszystkich wodniaków :wink:
00000 Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Wróciliśmy więc:) Pagaj jak przystało na psa żeglarskiego przeszedł prawdziwy chrzest bojowy :lol: Choć gdy przy sterach zasiadał najmłodszy majtek, Pagaj minę miał nietęgą.... 8) 8) 8) Zawsze na posterunku:)
Asia_Focus Posted May 30, 2004 Author Posted May 30, 2004 No nareszcie sie tutaj cos ruszylo... Asia, a czy Ty nie mialas wstawic czasem mnostwa zdjec ?? :evilbat: A Focus nadal niestety w kolcach... :-? poniewaz polamal mi palce.. na wstawie..ciagnal sie do psow.. Marta, Pagaj to prawdziwy majtek 8)
Recommended Posts