aleb Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 :p Aaaa. Ja tez wam wkrótce wstawie fotki, tylko musze zrobić :eviltong:
M&M&O&I Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 :lol: nie .. w Kasi :evil_lol: żartuję :lol: Poprostu Kasia to moja dobra koleżanka i w wakacje do niej jade na tydzień :cool3:
Sonika Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Na jakim obozie byłas? :) Tosca i Delta, bardzo śliczne :razz:
betty_labrador Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Sara dzieki za wstawienie zdjec :D i Tochy. tak to byl oboz klikerowy ;) bylo ekstra :D
Gazuś Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='aleb']Gazuś tak z ciekawości ile masz lat? :evil_lol: A fotki świetne :) Piętnaście i troszkę :lol: Tzn 15 w zimę skończyłam. Zresztą chyba mam to w profilu wpisane :lol: Gówniaaaaara jestem :lol: Zaraz wstawie więcej fotek z majówki :lol: Tylko pozmniejszam troche, bo inaczej usuną :lol:
KarolinkaAndRoni Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ooo nowe fotki:)))a ja mialam bym takie sliczne fotki Roniego i jego nowego malego kolegi labka ale niestety moj chlopak niewziol aparatu wrrrr:mad:
Gazuś Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Kochany Dexter :lol: Szaleńcza zabawa "Głową bez jeźdzca" - na strone to będzie przekształcone w piłkę, bo Golden z głową dziecka... Nie wypada :evil_lol: Trzeba pilnować, bo Dexter zabierze... Na wieeeeeelkiej górze w lesie :lol: Ja z Docentem (który baaaardzo chciał mi uciec do wody) i malutką Tofką :lol: Z Urią, Tofcią i Dockiem (u którego furia pod tutułem "Nie mogę iść do wody" się nasilała :lol: ) Na poważnie (albo i nie :lol: ) - czyli z wystawy Dwie mordy ukochane :lol:
KarolinkaAndRoni Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Gazuś ten Twoj psiur jest sliczny!!!!Taki powazny:)Zdjecia superrrrrr:lol:
Gazuś Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Mi się najbardziej podoba fotka z lasu :lol: A Docent jak jest mokry to ma "piegi" na nosie :cool3:
KarolinkaAndRoni Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Wszystkie fotki sa superr:)wiecej fotek wiecej Gazuś:)
URIA Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Super fotki :loveu: A w lesie tez byliśmy - Tofka była zachwycona i na "pingwina" z górek zjeżdżała po lisciach:)
Gazuś Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 A Docent latał do KAŻDEGO błotka, KAŻDEGO patyka i na KAŻDĄ górkę :lol:
aleb Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Gazuś świetne fotki, ale Golden i głowa dziecka... no nie ładnie :lol:
Gazuś Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='aleb']Gazuś świetne fotki, ale Golden i głowa dziecka... no nie ładnie :lol: Aleb, żeby tylko głowa. Ale z lalki - jeźdzca postały zabawki typu: *Jeździec bez głowy *Głowa bez jeźdźca * Noga bez ciała * Palec...Od ręki? :lol: Pod koniec jeszcze chciały Głowie bez Jeźdźca oderwać Nos, ale się nie udało :lol:
Przemko Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Witam ponownie. Na zdjęciach 9 miesięczna lena w zabawie nieco podpalonym patykiem, co zresztą widać na zdjęciach.
Sonika Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Psina sliczna, ale dlaczego w kolczatce :shake: psinka bez rodowodu, prawda? Moj tez lubi takie podpalone patyki. Tylko strasznie brudza :evil_lol:
Przemko Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Sonika napisał(a):Psina sliczna, ale dlaczego w kolczatce :shake: psinka bez rodowodu, prawda? Moj tez lubi takie podpalone patyki. Tylko strasznie brudza :evil_lol: W kolczatce dlatego iż lenka silna, a moja małżonka w ciąży jest, a takie szarpanie niezdrowe, po szkoleniu wrócimy do szelek.
Recommended Posts