KarolinkaAndRoni Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Ale śliczny psiaczek:)))) wyglada zupelnie jak pluszowy misiu:))))
(Gosia) Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Madzia_19 napisał(a):Jakie słdkie maleństwo :loveu: :loveu: :loveu: Fotki są cudowne :loveu: Pewnie ma z 2 dwa miesiące :) A jak ma na imię? Pamiętam jak Lucky był taki malutki... Zgadza się, dwa miesiące....maleństwo, ale pokazuje już swój charakterek ;) Jest na etapie "gryzę, przegryzam, obgryzam wszystko co się da .... niech moja pani pozna wszystkie sklepy elektroniczne w celu wymiany kabelków" :evil_lol:
cuciola Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 jak ma na imie pluszak? :) a tu moje fotki z imprezy z labkami i innymi retrieverami http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/cuciola86/album?.dir=10d6re2
Madzia_19 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 znalazłam jeszcze jedno zdjecie z Lucky'm z zeszłych wakacji: Oj, to były czasy... wakacje... No , ale jeszcze tylko matura i znowu wakacje :)
aaliw Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 (Gosia) napisał(a):Zgadza się, dwa miesiące....maleństwo, ale pokazuje już swój charakterek ;) Jest na etapie "gryzę, przegryzam, obgryzam wszystko co się da .... niech moja pani pozna wszystkie sklepy elektroniczne w celu wymiany kabelków" :evil_lol: Polecam zabawe w projektanta i wykonawce oslon z kartonow :roll: U nas sprawdzaja sie w 100% Psiak nie ma dostepu do kabli, a wczesniej bardzo lubial spac w nich, pod komputerem :angryy: Poczekaj az psiak odkryje ze rece i nogi sa ciekawsze:mad: Garderoba do wymiany :shake:
KarolinkaAndRoni Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Tak ja ogladalam Twoje zdjecia:)super pieski:)Ta czekoladka najfajniejsza:)))
madalenka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 A Freya nic nie gryzie ;) Zadnych kabli - nic (tfu tfu), a juz jej zabki wypadaja... O jak dobrze! :multi:
aaliw Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 cuciola napisał(a):hihi ktos ogladal moje zdjecia? Ja tez juz bylam ogladac zdjecia. Super ten diabelek z 31 zdj :loveu: Zdj 54, czemu to ma sluzyc???? Facet wyglada dosc groznie z tym mlotkiem :cool3:
cuciola Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 zadanie polegalo na tym ze pies mial przejsc nie szczekajac na hasal powodujacy przez mlotek :)
aaliw Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 cuciola napisał(a):zadanie polegalo na tym ze pies mial przejsc nie szczekajac na hasal powodujacy przez mlotek :) Znalazlam caly opis imprezy :evil_lol: Teraz juz wiem o co chodzilo. Dzielne psiaki - mlotki, wystrzaly, parasole :lol: Polo, wczoraj, wystraszyl sie psa sasiadow. I teraz z podkulonym ogonem i klapnietymi uszami, przemyka pod sama sciana do naszego mieszkania :shake: :placz: Do tej pory jakos mi to zwisalo co wyprawia ten ich pies....ale po wczorajszej akcji to :angryy: :mad:
dulka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Witam po długiej przerwie :) niestety od jakiegoś czasu nie mam dostępu do netu - tylko okazjonalnie - ale ślędzę forum. Dziś udało mi się wyrwać trochę czasu i wstawić kilka zdjęć Bezuchy ;) To już siódmy miesiąc jak jej nie widzę :placz: niesety musiała zsotać w Polsce, ale na 99 % w styczniu będzie już z nami :loveu: Na szczęście brat podsyła co jakiś czas zdjęcia mojej mordy :)
cuciola Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 dulka..nie widze fotek... Scarletta sliczna..ale wydoroslala
Olldziaa Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 :) Cieszę się, że wydoroślała bo troszke zmądrzała i juz nie robi takiego bałaganu w domu :) A Dulka ślicnza :loveu:
Olldziaa Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 On taki wielki czy to tylko złudzenie optyczne? :mdrmed:
cuciola Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 ja bym tez szelek nie radzila dla mlodego psa! szelki mozna uzyc jesli pies juz zakonczyl wzrost
URIA Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 A napiszcie czemu - nie wiedziałam, że wybór między szelkami a obrożą ma jakies znaczenie....moja sucz jakiś miesiąc chodziła w szelkach, ale kiepsko jej szło...zapierała się, siadała co 5 min, kładła itd więc przerzuciłam ją na obrożę i jest lepiej - ale czy to ma jakieś zdrowotne znaczenie??
aleb Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Tak ma duze znaczenie, szczególnie dla psa w wieku szczenięcym lub gdy jest w fazie wzrostu, ponieważ, gdy pies ciągnie na smyczy to łopatki i łokcie zaczynają inaczej sie kształtować, co później źle wskazuje na zdrowiu psa. Najlepiej szelki używać, gdzy pies osiągnie odpowiednią wielkość, masę itp. Czyli gdzies jak będzie miał 1,5 roku a nawet 2 lata ;)
Recommended Posts