Jump to content
Dogomania

GALERIA (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Madzia_19 napisał(a):
Jakie słdkie maleństwo :loveu: :loveu: :loveu:
Fotki są cudowne :loveu:
Pewnie ma z 2 dwa miesiące :) A jak ma na imię?

Pamiętam jak Lucky był taki malutki...

Zgadza się, dwa miesiące....maleństwo, ale pokazuje już swój charakterek ;) Jest na etapie "gryzę, przegryzam, obgryzam wszystko co się da .... niech moja pani pozna wszystkie sklepy elektroniczne w celu wymiany kabelków" :evil_lol:

Posted

(Gosia) napisał(a):
Zgadza się, dwa miesiące....maleństwo, ale pokazuje już swój charakterek ;) Jest na etapie "gryzę, przegryzam, obgryzam wszystko co się da .... niech moja pani pozna wszystkie sklepy elektroniczne w celu wymiany kabelków" :evil_lol:

Polecam zabawe w projektanta i wykonawce oslon z kartonow :roll:
U nas sprawdzaja sie w 100% Psiak nie ma dostepu do kabli, a wczesniej bardzo lubial spac w nich, pod komputerem :angryy:

Poczekaj az psiak odkryje ze rece i nogi sa ciekawsze:mad:
Garderoba do wymiany :shake:

Posted

cuciola napisał(a):
hihi ktos ogladal moje zdjecia?

Ja tez juz bylam ogladac zdjecia.
Super ten diabelek z 31 zdj :loveu:

Zdj 54, czemu to ma sluzyc???? Facet wyglada dosc groznie z tym mlotkiem :cool3:

Posted

cuciola napisał(a):
zadanie polegalo na tym ze pies mial przejsc nie szczekajac na hasal powodujacy przez mlotek :)

Znalazlam caly opis imprezy :evil_lol: Teraz juz wiem o co chodzilo.
Dzielne psiaki - mlotki, wystrzaly, parasole :lol:

Polo, wczoraj, wystraszyl sie psa sasiadow. I teraz z podkulonym ogonem i klapnietymi uszami, przemyka pod sama sciana do naszego mieszkania :shake: :placz:

Do tej pory jakos mi to zwisalo co wyprawia ten ich pies....ale po wczorajszej akcji to :angryy: :mad:

Posted

Witam po długiej przerwie :)
niestety od jakiegoś czasu nie mam dostępu do netu - tylko okazjonalnie - ale ślędzę forum. Dziś udało mi się wyrwać trochę czasu i wstawić kilka zdjęć Bezuchy ;)
To już siódmy miesiąc jak jej nie widzę :placz: niesety musiała zsotać w Polsce, ale na 99 % w styczniu będzie już z nami :loveu:
Na szczęście brat podsyła co jakiś czas zdjęcia mojej mordy :)

Posted

A napiszcie czemu - nie wiedziałam, że wybór między szelkami a obrożą ma jakies znaczenie....moja sucz jakiś miesiąc chodziła w szelkach, ale kiepsko jej szło...zapierała się, siadała co 5 min, kładła itd więc przerzuciłam ją na obrożę i jest lepiej - ale czy to ma jakieś zdrowotne znaczenie??

Posted

Tak ma duze znaczenie, szczególnie dla psa w wieku szczenięcym lub gdy jest w fazie wzrostu, ponieważ, gdy pies ciągnie na smyczy to łopatki i łokcie zaczynają inaczej sie kształtować, co później źle wskazuje na zdrowiu psa. Najlepiej szelki używać, gdzy pies osiągnie odpowiednią wielkość, masę itp. Czyli gdzies jak będzie miał 1,5 roku a nawet 2 lata ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...