Miga Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Piekne piesiorki. ARGO widzę że zminileś fotki pod opisem, teraz Argo wygląda jakby miał brata bliźniaka ;) Czekam na fotki z letnich, wiosennych wypadów :)
AnKaK Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Witam!! Yan- czy ty mieszczasz na Teofilowie "C"???? ja też tam mieszkam tylko po drugiej stronie:):):):):):) Śliczny biszkopcik!!!!!!!:):) Pozdrawiam, Anna Kowalewska
zachraniarka Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Yan- czy ty mieszczasz na Teofilowie "C"???? Ania powyższe pytanie bardziej kwalifikuje się na priv niż na galerię, nie uważasz? Pamiętajmy o tym na przyszłość.. :roll: PS. Mam już zdjęcia Hugolca z wyjazdu, wkrótcę wstawię :D
AnKaK Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Witajcie a to najnowsze zdjęcie dzieciaków SEIKO z hod. "Róża pustyni":):):) Pozdrawiam, Anna Kowalewska & SEIKO
zachraniarka Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Minął prawie tydzień od mojego powrotu ze Słowacji, ale dopiero teraz miałam czas obrobić zdjęcia. No i oczywiście wrzucam je od razu tutaj. Hugusia-poszukiwacza już widzieliście, to teraz dla odmiany Hugo-sportowiec :D Jedna z ulubionych przeszkód Hugolca- huśtawka: A to była dla nas zupełna nowość- skok w dal: Hugo jednocześnie skacze i powiewa uchem :lol: : Kładka na beczkach- to sama przyjemność: I to wszystko. Jak widać powyżej każde zajęcie dla laba jest dobre, a na pewno każde dostarcza mu wiele radości :D :D :D
BeataK Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 no nareszcie sa zdjecia ale fajny ten Hugo a jaki madry to wszysto widac. Oj te nasze psiuty nic tylko je sciskac i kochac. :Dog_run: pozdrawiam Beata & Sara
argo Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Dobry Super ujęcie :kciuki: Zachraniarka Do tej pory sądziłem, że Hugo to dostojny, stateczny 'ratownik' :lol: a tu okazuje się, że na pierwszej fotce jest z niego 'baletmistrz' :wink: , na kolejnych prezentuje się jako 'lekkoatleta', a na ostatniej 'zabawia się' w ogródku jordanowskim :lol: :thumbs: Świetne zdjęcia :lol:
Bila Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Zachraniarko Huguś rewelka, my też trenujemy takie podskoki w lesie na grubych pniach. Bilbo to uwielbia. Wyściskaj od nas swoją Bielinkę.
alimak Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Przedstawiam Wam suczkę moich rodziców- Alfę w drodze do nowego domu - Alfa ma 7 tygodni Jako 4 miesięczny "podlotek" ALfa ma dziś nieco ponad 6 miesięcy i jest wielka :D Pół roku to poważny wiek - trzeba się wyciszyć :D
Dobry Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Kilka fotek z ostatniego weekendu nad morzem. MEGA w swoim żywiole...
BeataK Posted April 28, 2004 Posted April 28, 2004 fajne fotki a te srodkowe najlepsze.Mozna by bylo zrobic konkurs na najlepsze zdjecie powiedzmy miesiaca co wy na to bo tu sie u nas jakos cicho zrobilo.Kazdy kto chce wrzucilby tu zdjecie swojego psiaka a pozniej pod koniec miesiaca powiedzmy droga ankiety wybralibysmy laureata. Dajcie znac. pozdrawiam Beata & sara :D
Bila Posted April 28, 2004 Posted April 28, 2004 Mnie się pomysł bardzo podoba. Nie wiem tylko, czy będę mieć tak często foty do wstawienia.
Baster Posted April 28, 2004 Posted April 28, 2004 fajnie ze znowu pojawiły sie nowe fotki :D bardzo lubie je oglądać
Asia_Focus Posted April 28, 2004 Author Posted April 28, 2004 Beata, pomysl super :D Ja sie postaram częściej wrzucac fotki Focuska :) Bila, a ty to sie nie wymiguj, tlyko rob foty i wrzucaj, bo jak niee..... :evilbat:
BeataK Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 zobaczcie jak malo tu ludzi ostatnio zaglada i zreszta nie tylko tu. Cos na naszym forum pusto sie zrobilo. pozdrowienia Beata :cry:
Dobry Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 zobaczcie jak malo tu ludzi ostatnio zaglada i zreszta nie tylko tu. Cos na naszym forum pusto sie zrobilo. wiosna, ciepło - lepiej z psem na spacer pójść niż przed komputerem siedzieć :)
Asia_Focus Posted April 30, 2004 Author Posted April 30, 2004 Dobry, gorzej, jak ma sie szlaban :lol: 8) btw, sliczne fotki ! :D
KasiaM. Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 czesc, nigdy nie jest za pozno,wiec choc troszke nienajlepszych zdjec, ale zawsze.. takie wlasnie "kijki" sa w typie mojej psiny pelen relaks z reguly w srodku przejscia
Recommended Posts