Jump to content
Dogomania

GALERIA (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ehhhh ...cuciola jak ja ci zazdroszczę tych Alp ...chciałam teraz w Beskid na długi weekend - nie da się nawet szpilki wetknąć, wszystko porezerwowane:mad:

Posted

My tu o Alpach, a ja się dowiedziałam, że w czerwcu jadę na tydzień do Paryża :loveu:

Ciucci, super wyszłaś na tych fotach :) W ogóle ładna jesteś - oceniam po damsku-koleżeńsku :D

Posted

No jak ja sie nie moge już doczekać jak moja sucz urośnie....obcowanie ze szczeniorem ma swoje uroki ale to nie to samo co dorosły pies...eeeehhhh

Śliczne te twoje goldki a ten "trzeci" futrzak zawsze taki potargany?:evil_lol: (kapitalnie pozuje:loveu: )

Posted

hahahaha:D ale expert ze mnie - hovawarta do golda nie umiem rozpoznać:turn-l: , a szczerze mówiąc to zawsze mnie zadziwiało to podobieństwo. W każdym razie tak czy siak - śliczne futrzaki:loveu:

Posted

URIA napisał(a):
WIOSENNE SZALEńSTWO:cool3:

Nie pytajcie co mój pies tu robi....bo nie wiem....

Jak to co robi??? Pozuje do zdjecia :cool3:

Ale urosla :loveu: I jakie ma piekne futerko :loveu:

Posted

URIA napisał(a):
No jak ja sie nie moge już doczekać jak moja sucz urośnie....obcowanie ze szczeniorem ma swoje uroki ale to nie to samo co dorosły pies...eeeehhhh

Też tak mówiłam....

Posted

KarolinkaAndRoni napisał(a):
Może Roni nie jest małym szczeniaczkiem ale tez ma słodką mordke:)

BAAARDZO SłODKą:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Taki kantarek na pysk...łatwiej psa opanować bo kontrolujesz mu przede wszystkim pysk. Jak pies zaczyna ciągnąć, czuje nieprzyjemny nacisk i przestaje...na ogół;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...