aaliw Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='URIA']Każdy psiarz się chętnie chwali - a więc przedstawiam miłym dogomaniakom TOFKĘ:loveu: Z KTÓREJ NOTA BENE JESTEM STRASZNIE DUMNA BO ZROBIŁA DZIŚ PIERWSZĄ KOOPĘ NA DWORZU!! Swietne zdjecia :loveu: Piekna modelka z Tofki:loveu:
URIA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 A dziękuję bardzo w imieniu wyżej wymienionej, która pochrapuje gdzieś z okolic fotela zmachana 3h próbą wyciągnięcia parówki z Konga:laugh2_2:
URIA Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 cuciola - czekamy na fotki Twojego szczeniorka - kiedy narodziny? :bigcool:
cuciola Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 ciiiicho..nie zapeszac.. narodziny w maju..okolo 10 maja ja bede w Polsce od 8 maja wiec bede sie widziec z sunia i z hodowca... mam nadzieje ze nie urodza sie same sunie...trzymajcie kciuki
URIA Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 ewoja napisał(a):my dopiero co zawitałyśmy ale też się pokażemy Witamy na Dogo:) Śliczna piesinka :loveu: - więcej fotek proszę!:)
aaliw Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Ale szybko ta nasza psinka rosnie :loveu: To juz nie jest ten maly, ciapkowaty pluszaczek :evil_lol: 29.03 10.04 pomaga myc okna :diabloti: Lubi jak sie go tak drapie
URIA Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Fota w oknie - boska:loveu: Widziałam ją już w konkursie na zdjęcie kwietnia. aaliw - w jakim wieku jest Polo?
aaliw Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 URIA napisał(a):Fota w oknie - boska:loveu: Widziałam ją już w konkursie na zdjęcie kwietnia. aaliw - w jakim wieku jest Polo? Polo ma skonczone 9 tyg. Jest u nas od 2 tygodni. Szok, jak szybko rosnie, zmienia sie :crazyeye: Zdjecie z okna, nie zalapalo sie do konkursu kwietniowego. Zostalo zrobione w ostatnia niedziele marca ;) czyli drugiego dnia pobytu w nowym domku.
aaliw Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Patrzac na zdjecia Tofki, to Polo wydaje sie duzo wiekszy :-o Porownujac zdjecia z tego samego okresu. Tofka to bardzo zgrabniutka panienka :loveu: Polucha, jednego dnia wyglada jak klucha a nastepnego jak zaglodzony pies :shake: Caly czas dostajac taka sama ilosc jedzenia.
URIA Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 A owszem aaliw słuszna uwaga- Polo na pewno bedzie w przyszłości dużo większy bo po pierwsze jest psem a po drugie Tofka jest maleńka jak na swój wiek. Jest psem nierodowodowym, którego dostałam jak miał 8 tyg - ogólnie obraz nędzy, chudziutka, same kości obciągnięte futerkiem, niedożywiona, z zapaleniem uszu...zaczynamy powoli wychodzić na prostą, pies rośnie w oczach - ale wątpie, żeby osiągneła wzorcowy wzrost jako dorosły pies...co oczywiście nie zmienia faktu że jest przekochana:)
Bachus Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Witajcie.Chciałbym zamieścić zdjecia mojego psiaka ale nie wiem jak wkleić/dodać fotki.Proszę o pomoc;)
URIA Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Wchodzisz na www.imageshack.us ->wciskasz "browse"->wybierasz zdjecie z dysku-> klikasz w "host it" i kopiujesz pierwszy link od góry .....i wklejasz do postu....link powinien wyglądać mnie więcej tak: Wszystko BEZ SPACJI! Czekamy!!:)
Bachus Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 nie wiem czy sie wkleiło zdjecie.Wiec narazie jedna fotka na probe.
URIA Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Nie wkleilo się...jak chcesz możesz mi przeslac fote na PW to wkleję i podeślę ci linka prawidłowego... To fotka z waszego avatarka: http://img91.imageshack.us/img91/561/bachus9me.jpg " class="ipsImage" alt=""> wystarczy tylko usunąć spacje i bedzie ją widać
URIA Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Słodziasty:loveu: Więcej fotek prosim i napisz coś o Bachusie! w jakim wieku jest, rodowodowy? Z jakiej hodowli?
Bachus Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Bachus urodzil sie 7.12.2005 r. w hodowli "ze Wzgórza Gawroniec". Po rodowód sie bede dopiero wybieral do Kielc do zwiazku.Bardzo slodki ,szalony i cudowny psiak...a jest z nami dopiero 4 dzien;)
aaliw Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Bachus napisał(a):Bachus urodzil sie 7.12.2005 r. Bachus jest cudowny :loveu: Rowne dwa miesiace starszy od Pola :evil_lol: :placz::placz:Wczoraj, w strumyku, utopil sie nam aparat fotograficzny :placz::placz:
cuciola Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 switny kolejny szczeniak! mam nadzieje ze do lata szybko minie czas i dojdzie tu moj maluszek!
URIA Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 To i my dorzucimy jeszcze parę fotek;) po kąpieli przymusowej pokazuję Pani ząbki Kto mnie budzi?
Recommended Posts